Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kisbéka2017

kisbéka2017 Utánpótlás-írogató

Na akkor megint nem játszhatok, mert még nem vagyok a 100. szinten. Sajnálom.

2. levi5

levi5 Törzsjátékos

Helló !
    Szeretném megkérdezni azoktól akik egyszerre több picolót nyitottak már kb. milyen gyakorisággal ad Jack-et vagy Farmaranyfát ?
    Ha a holnap kezdődő eventet végig viszem meglesz a 60 picoló ládám, és szeretném lerakni a kerge kertbe meg a világitótoronyba.:) Még soha ennyi nem gyült össze.... kb tavaly nyár óta gyüjtöm.... tavaly utoljára 25 darabbol jött 2 farmaranyfám arra jól emlékszem meg 3 varázskalap és egy Jack.... a többit nem tudom már....xD

3. Norbertoo81

Norbertoo81 Fórum-zöldfülű

Sziasztok'
    Ha vetogeppel veletlenul egy egesz teruletet 40db nagy foldkockat 1nyomasra telitettem mas novennyel mint amit szerettem volna.,,, vissza lehet esetleg vonni koszi

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nem tudod visszavonni a vetési műveletet, pontosabban egyik műveletet sem. Ilyenkor törölni tudod a már bevetett földeket. A beültetett magok elvesznek.
    Megértésedet köszönöm.

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  5. Luminary

Szia!

Az, hogy az aktuális eventet nem tudod elkezdeni, nem jelenti azt, hogy nem tudsz játszani. Nagyon sok lehetőség van a farmon, amivel tudod gyarapítani a gazdaságodat és fejlődni tudsz. Lehet a pajtába termelni növényeket, állatokat. A gazdaköri feladatokat is sorra lehet venni, megtermelni a beadáshoz szükséges javakat. Ha valamiből felesleged van, akkor el lehet adni a piacon.
    Az eventleírásban olvashatod, hogy milyen növények, állatok szükségesek az adott eventhez. Meg lehet tervezni, hogy mit kell beszerezni a cserenapon a léghajóról és mi az, amihez magad is meg tudod termelni a horrornövényeket és Jack boltjából ki tudod váltani.
    Ha még nincs minden teliholdas területed feloldva, akkor ez a hosszú nyitvatartás nagyon jó lehetőség a területek feloldásához.
    Ne keseredj el, találd meg az optimális utat a fejlődéshez, szintlépéshez és akkor nem maradsz ki a következő szintfüggő eventekből.
    Sok sikert és további jó játékot!:)

vihence, Swartsch, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Luminary

Szia!
    Gratulálok a 2 FA fához, igazán szerencsés nyitás volt:)
    Kérésedre tesztfarmon nyitottam Piccolókat. A Világítótornynál 38-at:
    upload_2024-9-26_5-49-5.png

A Kerge kertbe 33 fért ki, így több lett, mint amennyi most neked lesz.

upload_2024-9-26_5-51-49.png

Sajnos Farmaranyfa nincs a bontásban, de ez nem jelenti azt, hogy neked nem lesz. :) Statisztikailag annak is csekély az esélye, hogy 25 ládából 2 Farmaranyfát kapj, neked mégis sikerült.
    Sok sikert az eventhez és a Piccolókhoz is!:)

Sali~*.* és levi5 kedveli ezt.
  7. levi5

levi5 Törzsjátékos

Nagyon szépen köszönöm, hogy nyitottál és képeket is közöltél :)most könnyeben fogok kalkulálni, hogy kb mire számitsak a pikolokból...persze szerencsekérdése minden nyitás..... 38+33 = 71....megvárom, hogy meglegyen a 71 darabom és akkor nyitok nagyon kiváncsi leszek az eredményre...majd jövök képekkel. :inlove:

Sylja, Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  8. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Nagyon köszönöm a válaszodat. Sajnos egy mondatomra nem kaptam választ. Kb 2 hónapja írtam a supportnak levelet, h megváltozott az e-mail cimem, és azóta sem történt semmi . Az elöző e-mail címem teljessen megszünt oda már nem kapok semi üzenetet és így nem tudom a régi e-mail cimet megváltoztatni. Ezt azért kérdezem h mit csináljak h lehet e mégegyszer írni. Köszönöm a választ

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kaptál választ arra is:
    "Esetleg Ticket számot tudsz adni a bejelentésedről? Ha igen, rá tudok kérdezni a bejelentésed státuszára."
    Enélkül én nem tudok segíteni, ha nincs Ticket számod, javaslom adj fel egy új bejelentést az ügyben (s hivatkozz benne arra, hogy volt korábbi bejelentésed is). E-mail cím módosítással kapcsolatban csak a Support tud segíteni, mi itt a fórumon nem.
    Megértésedet köszönöm!

10. ditrich54

ditrich54 Járnitanuló

Szia! Sajnos nekem is ez a problémám nem válaszolnak

11. Luminary

Szia!

Neked is azt tudom javasolni, hogy amennyiben rendelkezel Ticket számmal, akkor írd meg és rákérdezünk. További teendő is ugyan az, mint Dolphin S-mod beidézett válasza.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot kívánok:)

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  12. ditrich54

ditrich54 Járnitanuló

Bocsi a buta kédéssel,de mi azTicket szám.Elöre is köszönöm a választ.

baltha54 kedveli ezt.
  13. Luminary

Szia!

Amikor írtál a Supportnak kaptál egy automata választ a megadott e-mail címedre. Az automata levél is tartalmaz infót, a bejelentésedet nyilvántartásba vevő adatot.
    Ez a ticket szám.

Amennyiben nem kaptál ilyen levelet, akkor ismételd meg a kapcsolatfelvételt a Supporttal. Olyan e-mail címet adj meg, amit használsz és rendszeresen olvasod. Ha, a biztonsági kérdésnél problémába ütközöl, ellenőrizd a kijelző beállítását és a nagyítást szüntesd meg, ctrl +egérgörgő, vagy ctrl (-) használatával. Később ismét visszaállíthatod a nagyítást. Ha, nem érkezik válasz, akkor ellenőrizd a Spam mappát is.
    A supporttal történő levelezésről már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    Sok sikert!

Swartsch, kigyo51 és Dolphin kedveli ezt.
  14. njOoy

njOoy Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Most vettem észre, hogy gereblyém az nincs is. Melyik gazdaköri feladatban van? Mert valami rémlik, hogy talán csak ott tudom megszerezni. Segítenétek? Köszönöm!

15. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Kuzdern, Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Játékostársad megadta a linket a gereblyegyárról.
    Innen tájékozódhatsz felőle.
    Valamint ládából is bontható a gereblye (Műhely cuccok ládája) és piacképes is.

Swartsch, -ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  17. twer7

twer7 Aktív író

sziasztok, bocsi hogy ide irok, de nem találtam mást. A gondom az, hogy nem tudom beadni az eventen kért mennyiséget a teliholda eventen. kösti ha valaki tudna segiteni.

18. Othep

Szia.

Ha Piros tekercsvirágod van, kattints a két szélső autó valamelyikére és utána a bal alsó sarokban lévő Szállítás gombra, ami bezöldül, ha rendelkezel a beadáshoz szükséges minden hozzávalóval.
    Ha Kék tekercsvirágod van akkor a középső mozivászonra kattints, és aztán a zöld Szállítás gombra.
    upload_2024-9-28_19-25-8.png

Ha nem ez a gondod, akkor kérlek, adj farmnevet és ID-t, mert ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

19. -Komazsu-

-Komazsu- Járnitanuló

Egy kis infot kérek jegenyefenyő ügyben. Az "Utazás az időn át 4. " feladatban szükséges jegenyefenyő toboza. Ismereteim szerint létezik jegenyefenyő, zúzmarás j.fenyő, nemes jfenyő és persze ezeknek a tobozai, de egyik se passzol. Lehet , h. negyedik jfenyőről van szó ? Ha igen, akkor annak mik a beszerzési lehetőségei? Köszi előre is !

20. Othep

Szia.

A jegenyefenyő júniusban érkezett a játékba, a Detroit talányos csemetével: https://board-hu.farmerama.com/thre...küldetésekkel-2024-július.25183/#post-1394402
    Talán a farmodon is akad belőle a Láda ikon alatt.

A jegenyefenyő toboza piacképes.
    Valószínűleg cserélhető lesz a fa is, és a szokásos módokon majd hozzá lehet jutni.

A hamarosan induló Gótikus szezonban nyeremény is lesz a fa: https://board-hu.farmerama.com/threads/gótikus-szezon-45.25431/#post-1404416

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.