Kérdések a Bahamarama szigettel kapcsolatban

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Swallow

Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

Üdv' Gazda!

Ez a topic ahová betértél, játékkal kapcsolatos kérdéseidnek fenntartott hely, tehát úgynevezett
    "Help" topic Kérdések a Bahamarama szigettel kapcsolatban témában.
    Ennek megfelelően arra kérünk, itt csak kérdésedet tedd fel.

Mielőtt kérdésedet lejegyzed, érdemes benézned az Enciklopédiába, ahol ABC sorrendben találsz ismertetőket a játékban fellelhető összes dologról, és lehet, hogy már ott választ kapsz felmerülő kérdésedre:
    A Bahamarama sziget ismertetőjét az alábbi linken éritek el:
    A Maja Majmok szentélyének ismertetőjét itt találjátok:

A Kincses sziget és a kikötő ismertetőjét az alábbi linkre kattintva éritek el:

A Hajótöröttek partja ismertetőjét az alábbi linkre kattintva éritek el:

Minden más jellegű hozzászólás, tehát ami nem kérdés, OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése​

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

A fórumra vonatkozó előírásokat az alábbiakban találod meg:
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít azok be nem tartása alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván

a Farmerama csapata

János1957, Bathilda és Misztik9 kedveli ezt.
  2. Mici-farmer

Mici-farmer Aktív író

Sziasztok!
    Tigris óllal kapcsolatos kérdésem van - nekem volt talányos ólból tigrisem még akkori időből, amikor régen játszottam. Aztán tavaly áprilisban bekerült a tigris a Maya szentélybe.
    Ezen leírás alapján, akik korábbról rendelkeztek már tigrissel, azok arany banán nélkül tudják kiváltani a tigrist. Mai napon kiváltottam a ráktavat, így azt gondoltam, akkor végre felszabadíthatom a tigrisemet, ami azóta a "dobozban" van, áthúzottan, mióta egyszer véletlenül lebontottam - addig legalább szupertáppal tudtam etetni, mert onnan már tápot sem tudtam keverni neki, hogy "normál" állattá változott.
    Viszont Maya szentélyben nem tudom még most sem "kiváltani", mert nincs 75 Aranybanánom.
    Így ezt akkor most nem értem... Én értek vmit félre abból a leírásból?
    Köszönöm segítségeteket,
    Mici-farmer ID: 19578412

stb_farmer kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem értettél félre semmit, de a szükséges 75 AB mennyiséggel rendelkezned kell.
    Gyűjtsél még AB-t, és akkor ki fogod tudni váltani a Tigriskifutót.
    Az AB nem fog levonódni az egyenlegedből.

stb_farmer és Mici-farmer kedveli ezt.
  4. Mici-farmer

Mici-farmer Aktív író

Kedves Othep, köszönöm szépen a gyors segítségedet és az információt - akkor most figyelek rá, hogy egyben legyen 75 AB :)

stb_farmer és Othep kedveli ezt.
  5. Mici-farmer

Mici-farmer Aktív író

Ma meglett a minimum 75AB-m, 86 db volt konkrétan, amikor bementem Maya szentélyébe. Rákattintottam a Tigrisre, feloldotta - de sajnos le is vonta a 75 AB-t. Most csak 11 AB-m van :-(
    Mici-farmer ID: 19578412

stb_farmer kedveli ezt.
  6. Othep

Szia.

Minket is megfogott ez a helyzet. :)
    Utánajárunk a dolognak.
    Türelmedet kérem.

Kuzdern, Mici-farmer és stb_farmer kedveli ezt.
  7. Mici-farmer

Mici-farmer Aktív író

Köszönöm szépen a segítségedet, várok türelmesen ;)

stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.

Megérkezett a válasz, de nem túl kedvező:

Az a helyzet, hogy ez a "szobor nélküli" nem fizetős arany banánért adott kiváltási lehetőség már nincs érvényben.
    Csak akkor volt a lehetőség, amikor átváltották a titokólat normál óllá.
    Így aki később vette fel újra a játékban a fonalat, mint Te, rá már nem volt érvényes a kedvezményes szobor szerzésének lehetősége.

Bár talán egy kicsit könnyednek tűnhet ez részemről, de inkább bátorításnak szánom, ne kedvetlenítsen el a rossz hír: szerencsére az Aranybanán viszonylag könnyen-csurran cseppen.
    Megértésedet köszönöm! :)

-ágianyu33- és Mici-farmer kedveli ezt.
  9. Mici-farmer

Mici-farmer Aktív író

Kedves Othep,
    Köszönöm szépen, hogy utánajártál az egésznek.

Szomorúan olvasom a soraid, de hát így jártam. Viszont így akkor javaslom, hogy a Tigrisnél az Enciklopédiában javítsátok ezt a részt, mert új gazdák is járhatnak így - ugyanis gazdaköri feladattal lehet olyan titokólat nyerni, amiből a leírás alapján még előbukkanhat tigris - bár lehet ezt már a fejlesztők módosították a háttérben, s csak az "i" mezőben lévő lista mutatja, hogy Tigris is kifejlődhet.

Nekem több mint egy évembe tellett (2021. nov. tájékán tértem vissza a játékhoz), mire eljutottam a tigris kiváltáshoz (pedig nem 0-ról indultam a szentélyben), lett elegendő banánom, s ha ezt előre tudom, hogy már nincs az ingyenesség, akkor lehet, hogy most még másra fordítottam volna őket, s a tigrisnek várnia kellett volna még áthúzva.

De hát ez van, így jártam :)
    Majd gyűjtök újra szépen lassan, hogy tudjak újabb dolgokat (növényeket, fákat, tenyésztéshez kapcsolódó dolgokat) kiváltani.

Még egyszer köszönet a segítségért,
    Mici-farmer

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Othep

Szia.

Nincs mit!
    Sajnálom, hogy én voltam a rossz hír hozója.
    Az idézett ismertetőben jeleztem, hogy az "Aranybanánkímélő" lehetőség már nem elérhető a játékban. :)

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Mici-farmer

Mici-farmer Aktív író

Te nem tehetsz róla, hogy így alakult a helyzet :inlove:
    Köszi a módosítást :)

-ágianyu33-, stb_farmer és Othep kedveli ezt.
  12. fanncsi97

fanncsi97 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Rég nem Farmeramáztam, az lenne a kérdésem, hogy eltüntettem a Bahama szigetemről a cápatanyát, látom is, de nem engedi kihelyzni, miért? Előre is köszönöm a segítséget!

13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A Maja majmok szentélyében a második kamra, második sor utolsó szobra a cápatanyát rejti. Ha ezt kiváltottad akkor engedi a szobrot kihelyezni.:)

Sali~*.*.*, stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.