Kérdések a Bahamarama szigettel kapcsolatban

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Üdv' Gazda!

Ez a topic ahová betértél, játékkal kapcsolatos kérdéseidnek fenntartott hely, tehát úgynevezett
    "Help" topic Kérdések a Bahamarama szigettel kapcsolatban témában.
    Ennek megfelelően arra kérünk, itt csak kérdésedet tedd fel.

Mielőtt kérdésedet lejegyzed, érdemes benézned az Enciklopédiába, ahol ABC sorrendben találsz ismertetőket a játékban fellelhető összes dologról, és lehet, hogy már ott választ kapsz felmerülő kérdésedre:
    A Bahamarama sziget ismertetőjét az alábbi linken éritek el:
    A Maja Majmok szentélyének ismertetőjét itt találjátok:

A Kincses sziget és a kikötő ismertetőjét az alábbi linkre kattintva éritek el:

A Hajótöröttek partja ismertetőjét az alábbi linkre kattintva éritek el:

Az Állatüdülő ismertetőjét az alábbi linkre kattintva éritek el:

Minden más jellegű hozzászólás, tehát ami nem kérdés, OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése​

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

A fórumra vonatkozó előírásokat az alábbiakban találod meg:
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít azok be nem tartása alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván
    a Farmerama csapata

mnkm, gerzseg13, János1957 és 2 más kedveli ezt.
  2. bartokmagdolna56

bartokmagdolna56 Utánpótlás-írogató

A zuhatagok szigete új részét kiváltottam és raktam rá dolgokat de a többi területet hiába kiváltottam arany banánért megkaptam a területet de nem tudok rá rakni tárgyakat miért nem engedi nem értem valaki magyarázza már el köszönöm.

3. kigyo51

kigyo51 Fórum mestere

Szia, gondolom az állatüdülő területre gondolsz. Ide csak olyan tulajdonságú dekor tárgyak tehetők ki mint a Házi kedvenc futtató területére is kitehetők.
    Itt olvashatsz róla többet:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatüdülő-bahamarama-terület.26750/

Luminary, Dolphin, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  4. oxy666

oxy666 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Van tigrisem,kaja meg nem csinálható neki a malomban.Adtam szupertápot,de nem kifizetődő.Van más megoldás?Köszi a segítséget.

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kiváltottad már a Tigris szobrát a Maja majmok szentélyében? A Baha malomban az Összes állatnál keresed a tápját?
    Ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, be tudok nézni Hozzád, de ezek nélkül sajnos nem tudok segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

6. oxy666

Szia,Dolphin.Köszi,ha benézel.Gazda oxy666,ID 57962796.ja,és lehet,hogy a tigris szobor hiányzik,a fenébe,nem gondoltam,hogy hiba lehet,azért nézz be,hátha más sem jó.Köszönöm.Üdv,Emil.

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jó volt a tippem: még nincs kiváltva a Tigris szobor Nálad, ez az oka annak, hogy nem tudsz tápot keverni.
    A 9-es kamra sincs még kiváltva a Maja majmok szentélyében, itt a felső sor utolsó szobra lesz a Tigriskifutó.
    upload_2025-12-12_18-43-49.png
    A Tigriskifutó titokállatként került játékba, több titokólból is nyitható, 2022-ben lett sima Bahás állat.
    <<ITT>> olvashatsz róla bővebben.

További jó játékot!

Synodendron és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. oxy666

Szia.Köszönöm a segítséget,csak elég nehéz lesz hozzájutni legálisan.Ez van.