Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marika0507

marika0507 Junior szaki

SZiasztok, Szertnék érdeklődni,hogyan lehet hoozájutni a harcsához? Köszönöm válaszod

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Az Enciklopédiában is megtalálható, de nem a Ládák rejtelmeinél, hanem a Titokzatos láda rejtelmeinél.:)
    Sikeres olvasgatást!

Swartsch, Dolphin, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A "harcsa" az októberi titokóllal került játékba. Az alábbi linken megtalálod az új farmos titokállat leírását.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ndó-gazdaköri-küldetéssel-2024-október.25521/
    A " Hornavan" talányos tenyészeten kívül a 46. Szezon, vagyis a jelenlegi Tök szezon 39. sorában - a bérletes oldalon - nyerhető meg.
    upload_2024-11-25_7-7-31.png

További jó játékot!

Swartsch, Dolphin, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Sziasztok!

Vásároltam és elértem a 6. jutalom részt, de sajna nem néztem meg, mi volt a dzsinn ládában (+-os dolog nincs a készleten).
    150 sz.trágyát és a 12 szerszámost láttam, csak kixeltem sajna.
    Ránéznétek és megírnátok légy szíves, köszönöm!
    Spanlotus776367
    ID: 56916959

5. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérdésedet továbbítottam, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga.
    A válaszig türelmedet kérem!

Swartsch és Spanlotus776367 kedveli ezt.
  6. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia újra!
    Kollégám ellenőrzése alapján, a Dzsinn láda - 2x Farmmunkás kupon (48 óra) - adott, 2024-11-25 20:08:47 - kor.

Swartsch és Spanlotus776367 kedveli ezt.
  7. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Szia, köszönöm szépen!
    További szép estét!

Luminary és smoldering kedveli ezt.
  8. Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni a gyopároson hiába lépek ki és be.. hiába frissítek, az átalakítóba nem tudok fát átalakítani a másik kettővel nincs baj..de a fa valamiért nem aktív, mit tegyek? Tudtuk esetleg segíteni?
    Nagyon szépen köszönöm!

Gazda: monikacicamica73 ID: 23862990

9. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nincs egyetlen fatuskód sem a raktárban, nincs miből átalakítanod - ezért szürke a gomb az átalakítóban.
    Amint lesz Faanyag a Raktárodban, ismét működni fog az átalakítód is.
    upload_2024-11-27_10-49-2.png
    További jó játékot!

kigyo51 kedveli ezt.
  10. levi5

levi5 Törzsjátékos

A feketebárány péntek keretén belül ha elérjük a 33%-os kedvezményt akkor az csak az egyik csomagra érvényes vagy mind a 6-ra ? Például ha váltunk a csomagok között akkor mindegyik csomagnál megjelenik a 33% kedvezmény, és mindegyik csomagot meg tudjuk venni 33% kedvezménnyel?

11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha megvásárolsz egy csomagot, akkor a borítékok és a kedvezmény visszaáll az alapra. A csomagok között tudsz váltani, el tudod dönteni, hogy melyiket veszed meg adott kedvezménnyel, de a kedvezmény egy csomagra érvényes. Persze, a következő csomagnál is meg tudod szerezni újra a 33% kedvezményt.

Swartsch, kigyo51 és levi5 kedveli ezt.
  12. levi5

levi5 Törzsjátékos

Köszi most már értem. :)

Dolphin kedveli ezt.
  13. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    A Maya szentélyben hol találom a múzeum fejlesztését? Ha szeretném felfejleszteni a múzeumot, az kerül farmaranyba?
    Köszönöm szépen a választ :)

14. -Sudden-

Szia.

A múzeumot a 12. kamrában a legalsó soron találod meg.
    upload_2024-11-28_16-34-20.png
    A fejlesztés nem farmaranyba kerül, hanem építési tervbe és különböző barkáscuccos felröppenőkbe ilyen lehet pl: tégla, cserép stb.
    Ugyanakkor farmaranyért - ha már kiváltottad a szentélyben a Baha-múzeum szobrot - a gazdaboltban tudsz vásárolni Baha múzeumot.
    A raktárházról és a hozzákapcsolódó gazdaköri küldetésről itt tudhatsz meg mindent: KATT

Dolphin és Zsuzsikan kedveli ezt.
  15. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszönöm, további szép napot :)

Dolphin és -Sudden- kedveli ezt.
  16. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Sziasztok !

Érdeklődnék , hogy mi a történet a panda érmékkel kapcsolatban? Már nagyon sötétségbe és feledésbe merült.

17. -Sudden-

Szia.

A pandaérméről jelenleg nincs információnk.
    Amint lesz, arra hivatalos tájékoztató formájában kerül sor a megszokott módon a fórumon.

apumbiapa kedveli ezt.
  18. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Köszönöm.

19. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Sziasztok!Sajnos nem találom a "Baba Mau átka"dekort a felhőmről hiányzik,tudom hogy valahol van de nem találom!!Lécci segítsetek megkeresni! Ayrin67 ID: 19565775 Köszönöm szépen!!!

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Baba Mau (+)-os dekorod bent van a dobozodban. A felhőre (+)-os dekorok nem felrakhatóak, előbb ki kell tenni őket területre, learatni a pluszos tulajdonságát. Ha ezután törlöd, akkor már fel fogod tenni a helyére a felhőre.
    További jó játékot!

Swartsch és Ayrin67 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.