Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. chajagi

chajagi Járnitanuló

Üdv! nem tudom van-e külön topikja a játék 1 hónapos szüneteltetésének, s ha van hol találom, vagy hogyan tudok élni a szünet lehetőségével? Gazda: chajagi ID: 10301273

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  3. -Dolly56-

-Dolly56- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a választ ! Nem vagyok egy műszaki zseni de majd valahogy meg próbálom. Nekem új a gépem és az internet jó, csak a farmeramanál szokott lassú lenni . Régen nem voltak ilyen problémák. További szép estét kívánok és jó munkát . -Dolly56- ID:23558600

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.12.24
  4. GergőGazda14

GergőGazda14 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Vannak óljaim (pl egér, páva, jávorszarvas), ahova készítettem a malomban tápot, viszont hiába van raktáron elegendő mennyiség, egyszerűen a játék nem engedi őket megetetni és azonnal a malomba irányít, hogy készítsek tápot, annak ellenére, hogy már van.
    Mi lehet a gond? Név:GergőGazda14 ID:57751452

5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Ellenőrzésem szerint nem sima ólakat szeretnél etetni, hanem terményeseket. A Jávorszarvas színpad, a Legyezőgyártó műhely és a Sajtgazdaság terményes ól. Indításukhoz nem csak táp, hanem állat is szükséges. Ha nincs a pajtában olyan állatod, akkor nem tudod elindítani a termelést.
    A Slágergyárnál a táp mellett szükséges 1 db jávorszarvas is. A Legyezőgyártó műhelynél 2 db páva és a pávatáp kell, illetve a Sajtgazdaságnál az egértáp mellett 3 db egér is szükséges az indításhoz.
    De, ezeket az információkat megtalálod az Enciklopédiában - Állatok, termények és ólak a játékban részen:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-5#post-885815
    Ahol van terményes ól, ott a leírásban szerepel, hogy mi kell az indításhoz.
    További jó játékot!

Sali~*.*, Swartsch, kigyo51 és 2 más kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Mivel még soha nem kértem segítséget, nem is tudom, hol vagyok jó helyen. A főfarmomat szeretném le fotózni, és menteni, hogy event után vissza tudjam rakni a jelenlegi állapotára, de nem sikerül, csak forog a virág, és nem menti el a képet.

sutimami57 ID 45724624 Google böngészőben játszom. Köszönöm a segítséget.

7. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Sikeresen mentetted a farm berendezést. A kép nálad készült.
    upload_2024-12-19_16-43-12.png
    További jó játékot.

sutimami57 kedveli ezt.
  8. SzabóSzilárd1

SzabóSzilárd1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom felvenni a napi ajándékot a kalendáriumban. Nem nyitja meg. Nem szeretném farmaranyért holnap. Másnál is van ilyen gond? Délelőtt a nagyon még sikerült, de a kicsikre csak most délután léptem be. Több kicsiről van szó ezért nem írtam ID számot ha kell pótólom.

9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Köszönöm, hogy meg nézted. Sajnos, ez egy régebbi kép, a középső ablakba szerettem volna menteni a karácsonyi farm területet, de nem sikerült. Már ki töröltem, megy az eventes növény. Köszönöm!

Luminary kedveli ezt.
  10. -Sudden-

Szia.

A délelőtti órákban osztottam meg egy "módszert" ami talán segíthet, kérlek próbáld ki. Ha úgy sem jelenik meg, akkor kérlek jelezz vissza Farm név és Farm ID megadásával és bekukkantunk hozzád. A linket itt találod: KATT

11. SzabóSzilárd1

SzabóSzilárd1 Utánpótlás-írogató

Szia! Nekem nem a napi belépési bónusszal van gondom, hanem az adventi kalendáriummal. Nem jön fel az eseményeknél és a főtéren sem nyitja meg. Nem ezzel a farmommal van gond hanem másik két kicsivel zotya280303 ID:18536881 és tyutyika2005 ID:5737010 köszönöm ha megnézed, hogy miért van gond, mert szeretném az összes ajándékot ingyen felvenni.

12. -Sudden-

Továbbítottam a kérdésed az erre jogosultak felé, de sajnos nincs senki a közelben, aki egyelőre letudná ellenőrizni neked.
    Amint lehet hozom a választ, addig türelmedet kérem.

Nózika1 kedveli ezt.
  13. Nózika1

Nózika1 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, hogy próbáltál segíteni, de attól tartok a mai már kimarad, mert aludnom is kell hajnal 2-kor kelek. Ha a mait nem tudom kivenni akkor az egészet bukom, mert nem állok olyan jól, hogy aranyért váltsam ki. Abból munkásokat tudok venni ami fontos.

14. -Sudden-

Köszönöm a türelmedet megtörtént az ellenőrzés.
    A főtéren senkinek sem kattintható, mert sajnos a havas kinézet hibás a városban, az eventórából eléred, a kép a te farmodon készült.
    upload_2024-12-19_19-8-23.png
    A "Rajta!" gombra kattintva átdob a kalendáriumba, ahol is át tudod venni az ajándékot. A bal oldalon az újságra kattintva éred el, ha nem jön be automatikusan.
    Kollégám a másik farmodat nem tudta ellenőrizni, mert hibás ID-t adtál meg, de ugyanez a metodika ott is alkalmazható.
    További jó játékot!

Dolphin, Sali~*.* és Luminary kedveli ezt.
  15. hecsedli

hecsedli Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Matricákkal kapcsolatos problémám lenne. Az előző alkalommal sikerült a piros albumban elérni a maximális bónuszhoz szükséges szintet, és azóta még eventekből is kaptunk piros zsetonokat. Megcsináltam ezekből is a piros matricákat, de csak 31 piros matricát tudtam berakni az albumba. Egy másik farmomon ugyanilyen előzmények után 90 piros matricám van. Nem értem, itt miért van ennyivel kevesebb. Meg tudnátok nézni?

Köszönettel:
    hecsedli

Gazda: hecsedli ID: 6222937

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Befotóznád nekem, hogy mit és hova írsz, nekem így sem működik. Nem tudom a küldésre kattintgatni.

kmandy kedveli ezt.
  17. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Türelmedet kérjük!
    Ellenőrzésre továbbítottuk a problémádat, amint a válasz megérkezik tájékoztatunk róla!

Swartsch, Sali~*.* és Luminary kedveli ezt.
  18. zsu7979

zsu7979 Utánpótlás-írogató

Nekem is hasonló problémám van, mint az előző hozzászólónak. Most a piros gyűjtő megnyitásához szükséges sárga és narancs matricák beragasztása után kapott, illetve a múltkori matricasorozat óta az eventekben begyűjtött piros zsetonok felhasználása után is csak 39 piros matricám van. Ennél már a múltkori sorozat során is több pirosra fejlesztett matricám volt. Köszönöm szépen, ha tudtok ebben segíteni.

zsu7979 ID: 8450613

19. hofeher

hofeher Fórumszaki

eventnél bedobtam az 1000 növényt mire legközelebb mentem vissza nincs sehol a bedobott növény

20. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérünk szépen pontos ID számot, hogy megvizsgálhassuk a problémádat!
    Köszönjük!

Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.