Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

Jó reggelt szeretnék segítséget kérni a bahama 800. szinthez a gazdaköri feledaatba milyen és mennyi termény kell közönöm előre is a segítséget további jó játékot és szép napot....

2. csibike54

csibike54 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a prémium tagoknak régen a csomagban volt kombájn. Mióta szűnt meg? Köszi

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján mindkét Mufurcbarlangod a Házi kedvenc futtatóban található. Az egyik bal oldalon középtájt, a másik lent középtájt.
    Sok sikert a kereséshez.

4. Dolphin

Szia,
    bár én nem vagyok régi Játékos, de végignézve a Prémium rendszer elérhető leírását, ebben nincs információ arról, hogy 2017-től része lett volna a Prémium tagságnak a Munkás előfizetés.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-új-prémium-rendszer.14921/
    Az Archivban elérhető régebbi Prémium leírásban sincs említve, hogy Farmmunkások lettek volna bármelyik csomagban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-prémium-tagság.343/
    Ha az Aratómunkások részt olvasom el az Enciklopédiában itt is csak a Farmaranyos beszerzést, és a Szezonmunkás csomag HUF-os előfizetést találom:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezonmunkások-csomag.6890/
    Természetesen Farmmunkás kuponokat tudunk szerezni többféle módon a Játékban.
    Megértésedet köszönöm!

5. Dolphin

Szia,
    áthoztalak a Hibák, bugok topikból ide, itt jobb helyen van a kérdésed :)
    Ezen küldetés leírását itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-12#post-1274209
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  6. csibike54

csibike54 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

7. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok! 2 kérdés: felugró ablakban jött két tárgy, gyorsan okéztam, nem tudom mik ezek, honnan jöttek? Nem vettem semmit. Másik: a party pörínél azt írja, már majdnem elértem a max. pörgetések számát, ezért ha veszek, elveszlik. Mióta van limit a partynál? Egyébként az előző event ládavásárlásánál ez történt. Nem íródott jóvá a ládában lévő party. Köszönöm a választ!

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Farmaranyas vásárlásnál van limit a party pörgetésnél. Nem vehetsz csak annyit, hogy 100 db-ra (akciókor 200 db-ra) egészíthesd ki a készletedet. Az ezen felüli mennyiség elvész.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Kérlek add meg a farmneved és a farm ID-t, hogy megnézhessük a számodra felugró ablakot.
    Ha farmaranyért vásárolsz party pörgetést, akkor akción kívül 100 db party pörgetésig tudsz vásárolni, akció idején pedig 200 db-ig, ezért veszett el a Mikulásváró eventen vásárolható Mikulás ajándék I. láda party pörgetés tartalma.
    Viszont, Valós pénzért történő vásárlás esetén ilyen limit nincs, így korlátlan party pörgetést tudsz vásárolni.
    Megértésedet köszönöm!

10. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

JUCUS111 ID: 11236269 http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=755PARTY.png

Utoljára szerkesztett: 9.1.25
  11. BölcsCsibe

BölcsCsibe Junior szaki

Sziasztok,
    Érkezett egy dekor most a belépésnél ezen a farmomon "Megfogyatkozott Farmerama falusi dalárda".
    Köszönöm szépen. A többi farmra is érkezik vagy ez vmi egyedi ajándék?
    Nem találok róla információt.

BölcsCsibe ID: 47463784

12. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Ez jött nekem is, plusz a Kávéházi tábla javítás.

KicsiVid kedveli ezt.
  13. -Sudden-

Szia,
    olyan dekorokat kaptál, amelyeket tévesen ki tudtál tenni a Kísértetjárta kúriába. Az ilyen dekorokat a Központ a mai nap folyamán törölte a területről, s ezt követően jóváírta az érintett Játékosok farmján. Erről felugró ablakban kapnak az érintett Játékosok értesítést.
    További jó játékot!

14. -Sudden-

Szia,
    olyan dekorokat kaptál, amelyeket tévesen ki tudtál tenni a Kísértetjárta kúriába. Az ilyen dekorokat a Központ a mai nap folyamán törölte a területről, s ezt követően jóváírta az érintett Játékosok farmján. Erről felugró ablakban kapnak az érintett Játékosok értesítést.
    További jó játékot!

BölcsCsibe kedveli ezt.
  15. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Köszönöm, de partyt továbbra sem tudok venni. http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=755PARTY.png

16. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Köszönöm szépen.

17. -Sudden-

A Központtal egyeztetve egy hiba folytán jelenik meg a felugró ablakos információ a limitre vonatkozóan, amennyiben pénzért vásárolunk Party pörgetéseket.
    Csak a Farmaranyos vásárlásnál van a limit, FT-ért történő vásárlásnál nincsen limit.
    Szóval nyugodtan vásárolhatsz valós pénzért.
    További jó játékot!

JUCUS kedveli ezt.
  18. Flóra19940928

Flóra19940928 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, merre találok topicot arról, hogy hogyan tudnék több farmpengőt szerezni a farmárudához. A jelenlegi tempóm nagyon kevés. Köszönöm.

19. -Sudden-

Szia.
    Farmpengőt eventekből (nublonok, gyümölcspiac), gazdaköri küldetésekből, ládákból, felhőkből, napi belépési bónuszként Rackótól és különféle dekorokból (Pogó show) lehet szerezni.
    Sajnos ez a fizető eszköz játéknak olyan szerves része, ami nagyon lassan szerezhető előrehaladásunk során, érdemes ezért minden lehetőséget megragadni ami segít szerezni párat, haladásunk során.
    Játékon belül így néz ki az ikonja:
    Figyeld az eventeken belül az ikonját és hamar meglesz az áhított mennyiség.
    Sok sikert és további jó játékot!

Kuzdern kedveli ezt.
  20. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Hello. Korábban - már rég volt pontosan nem tudom, hogy mikor - több ládát bontottam ki egyszerre és sajnos kb 200-250 sima pörgetésem elveszett, sajnos nem gondolkodtam előre. Ezek végleg elvesztek vagy visszahozhatóak valahogyan? Köszönöm

kmandy kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.