Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mackófarmer

mackófarmer Fórum-zöldfülű

Szia!
    Először lépj be a Szulinapi panelba!
    Utána kattincs a Belépesre:
    upload_2025-1-20_0-1-56.png
    Ezután vedd át az első /1.-2.-stb/ napi ajándékot!

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Sajnos tényleg nem sikerült, mert nem vetted át az első nap ajándékát. Kérlek olvasd el a Szülinapi naptár ismertetőjét, hogy a további napokon már sikerrel járj. A képek nálad készültek.

1. A Hírek felületén lépj a naptárhoz. (Rajta!)
    upload_2025-1-20_1-2-54.png

2. Ha beléptél, akkor az első boríték alatt kattints az 01-06 (Belépés) gombra:
    upload_2025-1-20_1-7-0.png

3. Ez a tegnapi át nem vett ajándékod, már csak 12 farmaranyért tudod átvenni, ha rákattintasz a kék hátterű + gombra.
    upload_2025-1-20_1-10-33.png

4. Ez a mai, még ingyenesen átvehető ajándékod. Csak rá kell kattintanod és azonnal a tiéd.
    upload_2025-1-20_1-16-26.png

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  3. moric67

moric67 Törzsjátékos

Sziasztok! születésnapi kalendáriumról nem találok infót.naptár szerint ma kezdődik.tud róla valaki valamit?

4. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Luminary kedveli ezt.
  5. fagyasztószekrény

fagyasztószekrény Fórum-zöldfülű

Tegnap regisztráltam,két szintes vagyok,de a rendszer nem enged,hogy bármit is csináljak a számomID:57797056

6. Luminary

Szia!

Üdv, a Farmerama világában!
    A bemutató alatt nem tudsz csinálni semmit, végig kell nézned és csak azután tiéd a pálya:)
    Most már működik.
    Kívánok sok-sok örömöt, sikert a játékban!

Swartsch és smoldering kedveli ezt.
  7. fagyasztószekrény

fagyasztószekrény Fórum-zöldfülű

8. agyenge

agyenge Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Lehet hogy nem jó helyre írtam,de hátha! Szeretném megkérdezni,hogy a Tojássztori 4-ik teljesítését mikor kell csinálni? Köszönöm a választ!

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Tojássztori event 4. küldetése, ami a Tojássztori feladat, a teljes event alatt elérhető, itt találsz róla információt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...s-gazdaköri-küldetésekkel.25895/#post-1430241
    Sokan párhuzamosan intézték az 1-2-3. küldetésekkel együtt. Ebbe kell beadnunk a Rejtélyes tojásokat, és a másik 3 db 48 órás küldetésből megszerzett 6 db Hangulatos kosarat.
    Ma 14 órakor elindult a harmadik 48 órás küldetés, ennek ismertetőjét itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...s-gazdaköri-küldetésekkel.25895/#post-1430240
    Sok sikert a befejezéshez!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  10. hugineni

hugineni Aktív író

Sziasztok,valahova ki raktam az elle havas szülinapja dekort,de most nem találom,ha szépen meg kérlek benneteket,utánna tudnátok nézni? farmnevem hugineni, id 12368980 elöre is köszi

11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    természetesen igen, mindig szívesen segítünk keresni, ha ezt kéritek tőlünk :)
    Be is kukkantottam Hozzád, meg is találtam a dekort, a Kerge kertben. Alul középről jobb oldal felé haladva ha tüzetesen körülnézel, meg fogod Te is találni.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  12. hugineni

hugineni Aktív író

nagyon szépen köszönöm

13. Csiziee

Csiziee Törekvő

Az eventes területre az event növelő nem érvényes ugye? potyára nem akarom elindítani.... Köszönöm!!!

14. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Az eventes területre semmilyen bónusz nem hat.
    Ha valamilyen bónusz még is hat, azt külön jelezzük az ismertetőben, de ilyen most nincs.
    Szóval ne használd el a növénybónuszodat az eventes területre, mert nem hat.
    Megértésedet köszönöm!

15. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Nem emlékszem, hogy a szabadság üzemmódot hol vagy hogyan kell aktualizálni...Segítenétek? Előre is köszi!

16. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A szabadságmódról itt tudhatsz meg többet: KATT
    Az ismertető felülete elavultnak hathat, hisz azóta a játék pár helyen átdolgozásra került, de a szabadság mód elérhetősége nem változott, az ismertetőben szereplő helyen éred el ami:
    upload_2025-1-20_19-33-46.png
    upload_2025-1-20_19-35-27.png
    A "Szabadság mód" Aktiválás gombra kattintva már indul is.
    Megértésedet köszönöm!

krisztabanya kedveli ezt.
  17. agyenge

agyenge Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen. Sikerült megtalálnom,és már be is fejeztem.

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  18. .marcsikamama.

.marcsikamama. Utánpótlás-írogató

szia. megcsináltam mind a 3 küldetést tojássztoriba és nem kaptam meg az utolsó kosarat hiába szállitottam be,igy nem tudok tovább menni. utánanéznétek? farmnév: .marcsikamama. ID:42055265

19. Luminary

Szia!

Sajnos nincs jó hírem, mert az 1. küldetés harmadik feladatának gyémánt szintjét nem teljesítetted, így onnan nem szerezted meg a Hangulatos kosarat. Csak egy kosarat szereztél abban a küldetésben 2025-01-17 12:18:18-kor.
    A 3. küldetésben sikeresen megszerezted a felhőt és a dekort, így a Repülő tortadenevérek és a Boldog hóangyal dekorod fog hiányozni a felhőről.
    Próbáld majd beszerezni cserenapon, amennyiben cserélhető lesz.

További jó játékot!

Kimaradt az 1. küldetés dekorja, ami szintén hiányozni fog./ Luminary

Utoljára szerkesztett: 21.1.25
    Swartsch kedveli ezt.
  20. margitraknepataki48

margitraknepataki48 Utánpótlás-írogató

Szia. Megcsináltam a tojássztori feladatott teljesen és a Repülő tortadenevért nem találom sehol utánanéznétek?
    Farmnév:margitraknepataki48 ID: 10994358
    A választ előre is köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.