Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a 3. küldetést valóban elvégezted, ezért meg is kaptad a két Hangulatos kosarat: 2025-01-20 18:01:34-kor és 2025-01-20 18:01:40-kor.
    A hiányod abból adódik ellenőrzésem alapján, hogy a 2-es küldetést (ami szombat 14 óra és hétfő 14 óra között volt elérhető), teljesen kihagytad, egyetlen Babatakarót sem adtál be.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...s-gazdaköri-küldetésekkel.25895/#post-1430239
    Ezt sajnos mi orvosolni nem tudjuk.
    A hiányzó dekorokat, amennyiben cserélhetőek lesznek, a következő cserenap(ok)on próbáld meg beszerezni, ha aktiválni szeretnéd a felhődet.
    A 4-es küldetés teljesítéséhez szükséges volt mindhárom 48 órás küldetés teljesítése, ahogy az az ismertetőben is szerepelt.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  2. őzgida

őzgida Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszod!

Dolphin kedveli ezt.
  3. Galabriel

Galabriel Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Honon lehet megtudni, hogy a Gyopárosvölgyben miért nem működik a favágás stb. Már 6 hónapja nézegetem, de semmi változás. Így aztán nem is jutok előrébb.
    Nagyon kéne a segítség.

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha nem tudsz kivágni fát, annak az lehet az oka, hogy megtelt a raktárad. Vagy a fatuskókat nem tudja elrakni, vagy a gyújtófát; ez utóbbi a zöld üzemanyag rekeszbe kerül. A két tároló közül valamelyik tele van. A fatuskókból faanyagot készíthetsz, a gyújtófából vagy a zöld üzemanyagból tegyél az újrahasznosítóba, esetleg végszükség esetén törölj valamennyit. Ha lesz hely, tudsz majd fát kivágni.
    Ha aratni nem tudsz, ugyanez: tele a fatermések tárolója. Add a megrendelőknek, vagy készíts a gyümölcsből jelvényt, esetleg használd az újrahasznosítóban.

-ágianyu33-, Farm_Tadity_ és Kuzdern kedveli ezt.
  5. kerteszkatinka

kerteszkatinka Fórum-zöldfülű

Köszönöm a türelmedet és a segítséged. Nem tudtam rá jönni, hogy mi a hiba, ezek szerint nagyon figyelmetlen voltam.

6. Edit0209

Edit0209 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Napok óta az a problémám hogy ha úgy döntök hogy visszaveszek bármilyen terméket a piacról , ha egy darabos rögtön, ha több az utolsó darabnál lefagy a program, csak forog a virág, ki kell lőni, újra indítani az egészet ...... és ez meg külön külön minden állatnál , fatermésnél stb....
    Köszönöm ha tudtok segíteni!

Üdv
    Edit

7. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Tudnak a hibáról. Javítása folyamatban van.
    Türelmedet és megértésedet köszönöm.

aida2330 kedveli ezt.
  8. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Üdv...!!!
    A minap valamelyik játékban nyeremény volt a szuper mamutfa xxl. Mivel faként kezelendő, ezt csak úgy tudom használni, ha az alap fára helyezem, vagy az xl-re.
    Nos, ez a bökkenő, nekem egyik sincs. Hogyan lehet beszerezni a két fa valamelyikét, vagy nyilván az alapot?
    Hegyivadasz71

9. -Sudden-

Szia.
    A Szuper mamutfa XXL csak alapfára helyezhető, vagy ha már van kint XL-es fejlesztésed, akkor arra ráhelyezve az XL fejlesztés visszakerül a fa raktáradba, az XXL pedig "átveszi a helyét".

Alap Szuper mamutfát több helyről is szerezhetsz:
    100% eséllyel szerezhetsz a Zsibongó pillangók nevezetű gazdakörből 201. szinttől érhető el. Ide magas szintű növényeket kell beadnod.
    Itt tudhatsz meg többet a gazdakörről: KATT
    Ez az 1 db olyan dolog a játékban, amelynek teljesítésével biztosan szerezhetsz egyet, más ilyen nincs.

Ezenkívül ESÉLYED van arra, hogy szerezz különböző ládákból (nem 100% az esélye, csupán lehetőség, ezért jelzem külön).
    Talányos fák ládájából szerezhetsz. (Szintajándék a 201. szinttől kezdődően, minden szint után kapsz egyet).
    Felszereléses láda XI-ből is szerezhetsz még.
    Ez a 2 láda azok, amelyekből van esély a nyitásra, más ládából nincs.
    A régebbi eseményeket nem jelzem, ahonnan Lehetett szerezni, mivel már nem aktuális, és nem ez volt a kérdésed tárgya.
    Felszereléses láda XI[​IMG]Ez a láda a következők egyikévé változik:
    • 5x szupertrágya
    • 10x szupertrágya
    • 20x szupertrágya
    • 2x Kacsa Kata szupertrágyája
    • 4x Kacsa Kata szupertrágyája
    • 8x Kacsa Kata szupertrágyája
    • 2x Kacsa Kata turbótrágyája
    • 4x Kacsa Kata turbótrágyája
    • 8x Kacsa Kata turbótrágyája
    • 2x szupertáp
    • 4x szupertáp
    • 8x szupertáp
    • 2x luxus bájital
    • 4x luxus bájital
    • 8x luxus bájital
    • Szuper mamutfa
    • Szuper mamutfa XL
    • Szuper mamutfa XXL
    • Kacsa Kata mamutfája
    • Kacsa Kata mamutfája XL
    • Kacsa Kata mamutfája XXL
    • Turbó mamutfa
    • Turbó mamutfa XL
    • Turbó mamutfa XXL
    A földönkívüli kockajáték - 2023. március eventben került a játékba
    - Profik a magasban felhősor 6
    - Szentjánosbogarak naplemente fesztiválja event - 2023. június jutalma
    - Fonalgombolyító éjszakák felhősor
    - Szentjánosbogár-fesztivál - 2024. február jutalma
    - Anyáknapi közösségi ajándékcsomag - 2024. május 4 db
    - A hátulgombolós kockázatos kihívás 2. event nyereménye 1 db
    - Új csomagajánlatok időben lépcsőzetes megjelenéssel - 2025. január (Piros) 5 db
    A mamutfa" fejlesztések alap fát nem tartalmaznak!
    Talányos fa ládája[​IMG] 3 db Titokzatos csemete (olyan régi, amikor még nem volt külön neve a titokcsemetéknek)
    3 db „Misztrál” talányos fa
    3 db „Ghibli” talányos fa
    3 db „Korzika” talányos tiki-fa
    3 db „Rajna” talányos fa
    3 db „Mekong” talányos fa
    3 db „Uele” talányos fa
    3 db "Gangesz" talányos fa
    3 db "Yukon" talányos fa
    3 db „Ural” talányos fa
    3 db "Andok" talányos fa
    3 db „Atlasz” talányos fa
    3 db „Cairngorm” talányos fa
    3 db „Kaukázus” talányos fa
    3 db „Lhoce” talányos fa
    3 db „Erie” talányos fa
    3 db „Bajkál” talányos fa
    3 db „Bogoria” talányos fa
    3 db „Mondsee” talányos fa
    3 db „Hszi Hu” talányos fa
    3 db „Benanee” talányos fa
    3 db „Vadrózsa” talányos fa
    3 db „Hamupipőke” talányos fa
    3 db "Kísértet" rémítő talányos fa
    3 db Arany titokfa (2017-es farmexpressz hozott ilyet)
    1 db Szuper mamutfa
    1 db Kacsa Kata mamutfája
    1 db Turbó mamutfa
    50 farmarany
    Szintajándék 201 szint felett.
    Megértésedet köszönöm.

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  10. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Ok...
    Köszi a gyors választ...
    Ferenc

11. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!Problémám van a parti pöri vásárlassal.Már több alkalommal probáltam vásárolni party pörit,így ma is,es mind a 3 vásarlási ajánlatnál azt írja ki,hogy majdnem elértem a limitet,es ezért ha vásárolok a limit feletti rész elvész.Akarom e így is folytatni.Eddig limitről nem tudtam,es a party pörik száma nálam kb 300-400 között van.
    Farmnév :nyific
    ID:3586468

12. -Sudden-

Szia.
    Valós pénzért történő vásárlás esetén nincsen limit, csak Farmaranyért történő vásárlás esetén van. Akción kívül Farmaranyért maximum 100 Party pörgetésig tudsz vásárolni, Akción belül (party pörgetés vásár) pedig 200 db Party pörgetésig.
    A felugró ablak sajnos valós pénzért történő vásárlás esetén is megjelenik, a hibát már jeleztük a központ felé, ami azóta javítás alatt van.
    Nyugodtan vásárolj valós pénzért, nem fog elveszni az ily módon szerzett maximum feletti Party pörgetés szám.
    Ha még sem jelenik meg a vásárlás után a vásárolt Party pörgetés, akkor kérlek jelezd itt a gyakorlatnak megfelelő módon (ID szám és farm név).
    Megértésedet köszönöm.

Swartsch, aida2330 és Dolphin kedveli ezt.
  13. nyific

nyific Fórum elő legendája

Köszönöm szépen a gyors választ!

-Sudden- kedveli ezt.
  14. shíva666

shíva666 Fórum-zöldfülű

Szia! shiva666, ID3421102 vagyok. A kérdésem a következő: mai napon a szomszédoknak küldhető ajándékokat nem tudom elküldeni, és a nevek is eltüntek. Légyszíves nézd meg, hogy vajon mi történt. Előre is köszönöm.

15. Dolphin

Szia,
    kérlek, lépj ki, töröld a sütiket, gyorsítótáradat és ezt követően lépj be újra.
    Ha ekkor sem látod a Szomszédaidat, akkor kérlek, jelezz vissza, és add meg azt is, hogy kliensben vagy böngészőben tapasztaltad a problémát.
    Általános problémáról nem tudunk, én is el tudtam küldeni az ajándékokat és folyamatosan érkezik a farmomra is.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  16. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

jobban is megcsinálhatnátok a minijátékot mert most 22 órakkor játszottam volna de nem lehetett hozogatni a bábukat délután jó volt de most nem úgy ,hogy buktam 2 érmét vagy mit ID 17777046 elötte kapcsoltam be a gépet mert akkor kellett aratnom ,olvastam,hogy másnak is volt ilyen problámája nem merek többet játszani mert félek,hogy bukni fogok megint mert nem működik a rendszer

17. Dolphin

Szia,
    amíg nem végzel a pályával, addig azt a pályát tudod folytatni, ha visszalépsz, ugyanott fog tartani a mini-játék, ahol tartottál. Itt nincs Szülinapi zseton veszteség.
    2025-01-23 21:57:07-kor kezdted el a pályát a Lajhárnál, ezt kell folytatnod addig, ameddig a megfelelő számú elemet össze nem gyűjtöd. Jelenleg 12 Szülinapi zsetonod van a Pajtában.
    Lehet, hogy volt egy pillanatnyi internetkimaradásod, s így leszakadtál a szerverről. Frissíts, vagy lépj ki-be újra.
    Sok sikert a folytatáshoz.

Swartsch kedveli ezt.
  18. agyenge

agyenge Utánpótlás-írogató

Szia!Most látom az írásod! Hol tudnám pontosan megnézni,hogy én kaptam e,vagy nem? Köszönöm a segítséged.

19. Dolphin

Szia,
    áthoztalak segítségkérő topikba, a Pletykatopik nem alkalmas hely erre.
    Az e-mail postafiókodban tudod ellenőrizni, amit regisztrációkor megadtál. Csak abban az esetben kaptál kódot, ha a Hírlevél küldésre feliratkoztál. Ezt a Játék beállításaiban tudod ellenőrizni, illetve azt is, hogy milyen e-mailcímed van a rendszerben.
    Ehhez itt találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hírlevél-kérése-és-lemondása.19193/
    Ha nem volt engedélyezve, akkor módosítsd a beállításokat, hogy a jövőben Te is kapj hírlevelet.
    Amennyiben ezek rendben vannak, akkor a postafiókodban kell körbenézni: SPAM mappát is ellenőrizd, illetve néhány szolgáltató csoportosítja a bejövő leveleket, így lehet, hogy ilyen almappában találod meg. (gmail.com-ban például a Promóciók almappában szoktak lenni a Farmeramás hírlevelek).
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  20. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok ! A segítségeteket szeretném kérni ! A növényes fás feladatnál és a tenyésztős feladatnál az 1-es és 3-mas ki van pipálva . Amikor rákattintok az írja ki , hogy az összes jutalom feloldva. Tiéd lehet mind az event végén a közös szorzóval együtt . Most nem tudom akkor már oda nem kell mást beadni . Nézzetek már rá ! Oda már nem kell semmit beadnom ? Ebiborka63 ID: 6809366

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.