Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    tegnap volt egy hiba az aktivitási hőmérőkkel. A hiba javítása után minden Játékosnak szükséges aratás, hogy helyreálljon az aktivitási hőmérőjük.
    Itt találod a Közleményt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-az-aktivitási-hőmérő-rendszernél.25943/
    A hiba kapcsán elvesztett Szomszédokat újra fel kell venned a listádra.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  2. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Sziasztok!!
    Több mint 10 éve játszom a Farmerábában, és nem múlt el nap. hogy ne léptem volna be, egész nap megy a játék nálam. Milyen dolog az, hogy már nem is villog a piros jelzés, mert annyira lement a részt vétel jelzőm. Már mindenhonnan jeleznek nekem, hogy inaktivitást jelez a játék nálam. Na most aki többet van bent, az vagy hazudik, vagy éjjel nappal ott ül , és mást nem is csinál. Nagyon szeretném, ha végre rendbe lenne téve minden, mert ami itt folyik az már kritikán aluli. Szóval ezt kellene a "központ" felé jelezni, mert úgy látom az olvasatomban, hogy nem vagyok ezzel egyedül!A valós játékosok kidobásra kerülnek?

3. Dolphin

Szia,
    tegnap este volt egy hiba az aktivitási hőmérőkkel. A hiba javítása után minden Játékosnak szükséges aratás, hogy helyreálljon az aktivitási hőmérő. Kérlek, arass Te is, s utána Nálad is rendbe fog jönni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-az-aktivitási-hőmérő-rendszernél.25943/
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    a Polip tavacska hibáját továbbítottuk a Központ részére, türelmedet kérem a válaszig.
    A Szülinapi naptár hibája a mai nap folyamán javításra kerül, átmeneti megoldás, hogy a 12-es ajándék átvétele után a bal alsó sarokban rákattintasz a 01-06 mezőre, s ezt követően már működni fog az Előző gomb, s így át tudod venni a két plusz ajándékot is.
    upload_2025-1-30_8-35-45.png
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    tegnap este volt egy hiba az aktivitási hőmérőkkel. A hiba javítása után minden Játékosnak szükséges aratás, hogy helyreálljon az aktivitási hőmérő. Kérlek, arass Te is, s utána Nálad is rendbe fog jönni. A belépés / ajándékküldés / mini-játék játszás nem elegendő, aratási tevékenységek szükségesek az aktivitási hőmérő töltődéséhez.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  6. Robi7474

Robi7474 Utánpótlás-írogató

Miért nem lehet poliptavacskát kirakni?

7. davide0170

davide0170 Utánpótlás-írogató

Szia. Nálam most lett hiba nem is jelenik meg csak 3-4 szomszéd. Hol van a többi? Reggel learattam az összes területet és nem változott semmi.Frissitettem , ccleaner is volt. ID 12921903 Másik két farmomon is ez a helyzet. szupercsősz1 ID 15244633 és -mofa2000-
    ID 19755814

8. Dolphin

Szia,
    a hiba jelzésre került a Központ részére, mai nap folyamán javítani fogják.
    Türelmedet és megértésedet köszönöm!

Swartsch, Luminary és Robi7474 kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    tegnap este volt egy hiba az aktivitási hőmérőkkel. A hiba javítása után minden Játékosnak szükséges aratás, hogy helyreálljon az aktivitási hőmérőjük. Nem elegendő belépni, ajándékot küldeni, aratási tevékenység szükséges.
    A hiba kapcsán elvesztett Szomszédokat újra fel kell venned a listádra.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  10. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Nálam is eltűntek szomszédok elvileg, DE NEM!
    Hiába jobb szinten van mint én, a lista 4. oldalára került, így reggel felkelve kereshetem hogy éppen hogy dobálja az oldal a régi ismerősöket a 245. szinten, biztos alig jár ide,
    komolyan mondom tragédia amit itt művel a programozók, ajándék nehezen átvehető, a régi szomszédjaim összekeverve, nevetséges kezd lenni ez az egészzzz. .....nem minősítsem a tudásukat!

11. Dolphin

Szia,
    azok a Szomszédok vannak a lista végén, akiket visszavettél a Szomszédlistára és még nem igazoltak vissza. Minden újonnan felvett Szomszéd a lista végére kerül, s halványabb is, mint a többi szomszéd - ameddig a visszaigazolás nem történik meg.
    Amint a visszaigazolás megtörténik, "helyére" fog kerülni a Szomszédlistában.
    A Születésnapi naptár hibáját a Központban a mai napon javítják.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  12. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    És ha nemtudom hogy kik voltak a szomszédaim? :oops:

13. Dolphin

Szia,
    nyisd meg a barátlistát, és ott vélhetően felismered a volt Szomszédod neveit.
    Más ötletem sajnos nincs, én ott kerestem meg a kettőt, aki véletlenül törlésre került.

Swartsch kedveli ezt.
  14. ördög0

ördög0 Rutinos

Sajnos nem tudom kik voltak, a barát listából sem

15. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

A szomszédságnál megváltozott a sorrend! Idegesítő!

16. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Szomszédság sorrendje szintfüggő, azon nem lehet változtatni. Lehet, hogy néhény szomszédod a tegnapi hiba miatt lekerült a listáról. A barátlistából újra meg kell hívjátok egymást.
    Sok sikert!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!
    Reméljük, hogy a szomszédaid emlékeznek rád és ők majd újra felveszik veled a kapcsolatot - amennyiben játszanak egyáltalán.
    Sok sikert.

Swartsch és ördög0 kedveli ezt.
  18. bencerancs01

bencerancs01 Járnitanuló

köszönöm szépen . így már sikerült felvennem az ajándékokat.

Dolphin és farmerSS kedveli ezt.
  19. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szintfüggő? Eddig nem volt az, így kaotikus!>:( Ez valami újítás, vagy a szokásos rendszerhiba? Megjegyzem, semmi köze az átalakított szomszédlistának a szinthez, össze-vissza van!!! Szívesen megmutatom!

Utoljára szerkesztett: 30.1.25
    zánkamama és Neni60 kedveli ezt.
  20. Luminary

Szia!

Mindig is sorrendben volt a jobb oldali szomszédlistában is és az ajándék küldés lehetőségnél is.
    A beérkezett ajándékok nincsenek szint szerint. Lehet, hogy ott nézed?
    Az újonnan felvett szomszéd jelölések kerülnek a lista végére, de az is bekerül a szintjének megfelelő helyre.
    Ha, szeretnél ellenőrzést kérni, akkor kérlek az azonosító adataid megadására, Farm név és Farm ID
    Köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.