Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Köszönöm :) már minden ládát kinyitottam, de 10 db robotkezet tudtam csak begyűjteni...

2. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    abból már tudsz építeni két Tintamanufaktúrát, amivel elkezdheted a termelést.
    A Bónuszlexikont segítségül véve meg tudod nézni, mivel tudod gyorsítani a termelést, s mivel tudod a betakarítási mennyiséget növelni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907787
    Sok sikert!

Zsuzsikan, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  3. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia !

A mobil appon már megtalálható.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    a Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még korai stádiumban van, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani, amint a központ erre utasítást ad. Addig is, pár információ: az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani, és hamarosan bejelentésre kerül a béta fázis hivatalosan is. Jelenleg további információkkal nem tudok szolgálni.
    Ebből adódik az is, hogy az eventek közül még nem mindegyik érhető el, s van ami esetleg ott már korábban elérhető.
    Egyeztettem a Központtal, beadhatóak Applikáción a beadandók a két polipos gazdaköri küldetésbe, s amikor majd a normál játékban is elérhetőek - a Tengeri kalandtúra event vége után - lesznek a Gazdaköri küldetések, akkor az applikációban elért eredményednél fogsz tartani.
    A jelzést köszönjük.

5. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Köszönöm hogy utánna érdeklődtél.

Dolphin és Sylja kedveli ezt.
  6. tyúkanyó200651

tyúkanyó200651 Junior szaki

Szia! Nem tudom a tintahal-tintát meg csinálni mert nem tudom hogy hogy kell tyúkanyó200651 ID:17608009

7. Dolphin

Szia,
    először is be kell menned a Városba a Műhelybe. Itt Barkácscuccok leadásával készítened kell Tintamanufaktúrát, ami a Polip terményes ólja, tegnap került játékba.
    Itt tudsz róla bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/poliptenyésztés.26016/
    Az elkészült terményes ólakat kirakod a Bahás termőterületre, polip és táp beadásával elindítod, s már mehet is a termelés.
    Érdemes megnézni a Bónuszlexikonban a Terményes ólakra ható dolgokat (idő, termény), s amit tudsz aktiválni belőlük:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907787
    Sikeres termelést!

kigyo51, Swartsch és Sylja kedveli ezt.
  8. boszi52

boszi52 Fórum hercege

robot kezet,hogy lehet sürgősen beszerezni ,valamelyik láda tartalmaz belőle ? mert nem hinném,hogy növények aratásakkor hónapokig nem sikerült összegyülni,akkor 2 -3 napon belül biztos nem lesz sikerem ,szivesen fogadnám a tanácsokat előre is köszönöm

9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A tollgyűjtő robotkéz elég ritka felröppenő. Esetleg megbújhat egy-egy nagyobb szerszámos ládában. Ha van kinemesített rózsád, amivel alkalom adtán nullpercezni is tudsz érdemes a bónuszát rekeszbe tenni.
    [​IMG] /sorban az utolsó/.
    Sok sikert kívánok!

kigyo51, Dolphin, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  10. momo2011

momo2011 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! segitséget kérek a tollrobot kezet hol v mi késziti el. Momo vagyok

11. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Azután szeretnék érdeklődni hogy lehet bájitalt venni de nem bank által mondjuk farmaranyért!!? Köszönöm a választ!

12. Dolphin

Szia,
    az event csevegőben sok-sok ötlet érkezett már arra vonatkozóan, hogy lehet Tollgyűjtő robotkézhez jutni.
    A Tollgyűjtő robotkéz egy ritka Barkácscucc, amely felrepülhet aratáskor, illetve Barkácscuccot / Szerszámot adó ládákból tudsz ilyet szerezni.
    Néhány ötlet:
    - nézd meg a Dobozban, nincsenek-e olyan ki nem nyitott ládáid, amikben barkácscuccok vannak
    - a tegnap indult Cukorkaroham eventben sok barkácscuccot lehet szerezni
    - ha kinemesítetted már a Játékod során a rózsa, pázsitviola, vagy a málnának azon rúnáját, melyek a Tollgyűjtő robotkéz felröppenésének gyakoriságát növeli aratáskor, akkor aktiváld azt az üvegházban, s termelj az adott növényből.
    A Növénynemesítésről itt olvashatsz bővebben: Növénynemesítés - Üvegház
    - Farmárudában is lehet venni Barkácscuccokat
    - Szomszédaidat is megkérheted, hogy Barkácscuccot küldjenek Napi ajándékba (abból 10 db szerszámot kapsz véletlenszerűen)
    Ha nem sikerülne megépítened a terményes ólat, akkor nézz körül a piacon, biztos lesznek Játékosok, akik tesznek ki Tintahal-tintát, miután készen vannak a saját részre termeléssel.
    Sok sikert!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    bájitalt tudsz venni Csengőpengőért a Gazdaboltban,
    upload_2025-2-21_11-12-27.png

illetve a piacon a Termények részen.

Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  14. Kati1980

Kati1980 Járnitanuló

No hát úgy gondoltam, hogy leírom a tapasztalatomat.Ritkán fordul elő, de most megint, és általában akkor amikor sok minden egyszerre fut a játékban. Először vagy 2-3 perc mire bejutok a játékba.Azután a felhősor szedésénél minden 10-dik lefagy, és utána nehezen lehet tovább menni.A kergekert és a világító torony leszedése szintén nehezen megy, van amire 2-3-szor is rá kell kattintani.Ja ezek mind kézi szedésnél fordulnak elő.
    Gép tisztítása megvolt, nem én hanem szakember végezte.
    Ezek az én tapasztalataim.

15. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Köszönöm a segítséget!!!

16. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönjük, hogy megosztottad velünk, de érdemben ez most nem segít nekünk, mert a Múzeumok, raktárházak aratásával kapcsolatban várjuk a visszajelzéseket.
    Az interneten szörfölve nagyon sok felesleges adat kerül a gépünkre, amit időnként ki kell takarítani, vagyis törölni a sütiket és üríteni a gyorsítótárat. Ezt gyakrabban meg kell tennünk, ha intenzíven játszunk, illetve nézelődünk a világhálón.
    Érdemes elolvasni az alábbi javaslatokat, lehet, hogy te is találsz köztük segítséget, ami javítja a játékélményt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Sokat számít az is, hogy melyik bőngészőt használod. A Chrome jóval nagyobb erőforrást igényel, mint a többi böngésző. A kliensnek van a legkevesebb igénye.
    Ha, konkrét segítséget szeretnél kérni, akkor ahhoz minden esetben szükséges megadni a farm nevedet és a farmod ID számát.
    További jó játékot!

Dolphin, Swartsch és Sylja kedveli ezt.
  17. tata711

tata711 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A Talányos fa ládája játékelem kapcsán van kérdésem. Van nekem 8 db ilyen ládám, de fogalmam sincsen honnét szerezhettem. Tudnátok nekem segíteni ebben, hogy megtudhassam a hozzám kerülésük mikéntjét?
    Gazda: tata711
    ID: 57449401

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Andzsi1971, Sali~*.*, Dolphin és 5 más kedveli ezt.
  19. tata711

tata711 Utánpótlás-írogató

-BombadilToma- és Luminary kedveli ezt.
  20. 66gergő66

66gergő66 Aktív író

sziasztok hol lehet hozzájutni a tintahal-tintához kérlek segitsetek köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.