Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. momocy

momocy Utánpótlás-írogató

Szép estét! Segítséget kérek: a paszulyra nem tudom kirakni a nyuszi avagy növény dekort, valószínü, valahova kihelyeztem. Van-e módszer arra, hogyan találhatnám meg? köszönöm a választ előre is

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, segítünk Neked megkeresni.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  3. momocy

9345542 momocy

4. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adat pótlását.
    A keresett dekort a Főfarmon helyezted ki, a bal alsó sarokban nézz körül tüzetesen és meg fogod Te is találni.
    Sikeres keresést.

Swartsch kedveli ezt.
  5. momocy

Nagyon szépen köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  6. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

A lebegő lótuszt nem találom ,kérlek nézzetek már utána hová tettem ki,köszi ID 17777046

7. Dolphin

Szia,
    a keresett dekort az Erdei tisztásra raktad ki, a jobb felső területen nézz körül tüzetesen, s meg fogod találni.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  8. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum veteránja

Sziasztok,
    Kérlek, mondjátok meg, a gyepek ura (+) mire jó? Átolvastam a lexikont, nem láttam benne, tuti szerepel, de már jojózik a szemem...
    Köszi a segítségeteket

9. Dolphin

Szia,
    a dekorok tulajdonságáról információt könnyen a Dekorbázisból kaphatunk:
    https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/gyepek-ura-2/

Kép
    Név
    Érési idő (óra)
    Hozam
    Egyéb bónusz
    A tárgy mérete
    Kihelyezhető
    Egyéb információk
    Gyepek ura (+)
    20:00 óra​
    2000 TP / TTP kihelyezéstől függően​
    +1 állatot ad az állatos ólakból 10 órán keresztül Learatható: 12-szer​
    1x1​
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget, Világítótorony, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Házi kedvenc futtató​
    Nincs​
    [​IMG]Ez a táblázat a Dekorbázis oldaláról került másolásra. A dekor részletes adatlapja itt érhető el: https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/gyepek-ura-2/

Az Enciklopédiában pedig itt találsz róla információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-láda-rejtelmei.20603/#post-1173157

További jó játékot!

Swartsch, kigyo51 és Zsuzsikan kedveli ezt.
  10. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum veteránja

Nagyon szépen köszönöm :)
    Pedig tényleg, frankón - átolvastam, de ezt az egyet nem találtam.
    További szép estét kívánok :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.3.25
    Dolphin kedveli ezt.
  11. h040057

h040057 Junior szaki

A felröpire ható bónuszok sem játszanak az eventes területen?

12. papirocska

papirocska Fórumlakó

Sziasztok ! Nem tudom jó helyre írok vagy nem, de a kérdésem a következő lenne : A holnapi babi -boom tényleg péntek 10 órától -14 óráig tart vagyis csupán 4(négy) óráig . Tudom hogy máskor is 4 óra volt. Tehát ha valaki nincs gépnél vagy éppen dolgozik annak bukta ? Aki de. dolgozik az nem ér haza 14 órára, aki pedig du.az nincs otthon teljes 4 órában . Aki pedig reggel 6-tól este 18 óráig dolgozik annak totál bukta. Ez máskor 18 órátol 22-ig szokott lenni. Így esetleg valaki ki tudta használni ezt a 4 órát . Hát így talán csak a nyugdíjasoknak felel meg. Nem akadékoskodni akarok ,de az esti óra sokunknak hasznosabb volt. Bocsánat ha más ezt másképpen gondolja. Szép napot sikeres event kezdést kívánok mindenkinek.

13. Dolphin

Szia,
    igen, ez a Baby boom most rövid időtartamban, s ebben az időszakban kerül megrendezésre, ez a Központ döntése.
    Sajnáljuk, ha ezt most nem fogod tudni kihasználni. Mivel a Bevásárlás event 10 órakor indul, vélhetően azért indul ez az akció is ebben az időpontban.
    Felröpiket több módon tudunk szerezni az eventhez, reméljük Neked is sikerül a megfelelő megoldást megtalálni.
    Panaszodat kifejtheted a Panaszkönyvben is.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  14. pipásjani

pipásjani Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérdezném, hogy a Tengeri boszorka eventnél, miért 4.11 perc az érésidő nálam, mikor más területen, 3.38.
    Választ köszönöm!

15. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Most egy kicsit belezavarodtam. Az ismertetőben az event növényei a palackbambusz, a vörös korall és a tengeri rózsa. A kosárban amit lehet venni ugyanezek vannak. Én vettem kosarat meg is kaptam a növényeket (?Vagyis azt hittem), de érdekes módon nem tudom elültetni mert nincs. Egyszerűen nem jelenik meg az ültetendő növénynél. Viszont a malomban a növények nem mint növények jelennek meg , hanem úgy mint malomtermék azaz rákocska, rózsaszin nagyszemű tonhal, és mantarája. Most akkor hogy van ez? Mit vettem? Növényt vagy kész malomterméket? Vagy hibás a kosár tartalma leirás? Nem értem. És akkor pl. növényt nem lehet venni? Mert igazság szerint én növényt akartam venni. Jó ezzel a kész termékkel jobban jártam de akkor is valami nem stimmel.

Utoljára szerkesztett: 20.3.25
  16. Dolphin

Szia,
    eventes területen csak a Víz és Trágya hat az érési idő csökkentésére, így 3:58-ra lehet csökkenteni az érési időt (vetéstől számítva). A 3:38 az csak akkor lehetséges, ha már 20 perce vetetted el a magokat.
    Amennyiben a Bölcs tölgyön nincs kiváltva még a Nő, mint a bolondgomba - Hatékonyabb trágyázás rúnád, akkor a sima trágya nem 10%-kal, hanem csak 5%-kal csökkenti az érési időt. Ez lehet eltérés a két farm között.
    Innen hoztam az információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-5870
    12. Nő, mint a bolondgomba - Hatékonyabb trágyázás
    Hallod, ahogy nő a fű? Látod, ahogy pillanatok alatt érik be a termés? Nem tévedsz! A szupertrágya mostantól 60%-kal (50% helyett), a normál trágya pedig 10%-kal (5% helyett) gyorsítja meg a termesztést!

További jó játékot!

Swartsch és Lenczy kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    amennyiben XXL kosarat vettél, akkor Állatkákat tudtál szerezni.
    A Kosár tartalma javításra került az ismertetőben, itt találod róla a Közleményt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tengeri-boszorka.26122/#post-1442426
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  18. pipásjani

pipásjani Utánpótlás-írogató

Bocsánat, annyit ugráltam a farmok között, rossz helyről válaszoltam, kérlek offold! Köszönöm!

19. Dolphin

Szia,
    akkor nincs már probléma a farmjaidon?
    Ha vhol mégis problémát tapasztalsz, akkor a hiba jelzéskor rögtön add meg a Farm nevet és a Farm ID-t, ahol a problémát észleled, s akkor nem keveredsz össze a farmjaid között.
    További jó játékot!

pipásjani és Swartsch kedveli ezt.
  20. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.