Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm! Erre nem gondoltam volna!

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ha a naptárt megnézzük ma április 1-je van, ilyenkor a Központ szokott tréfás dolgokat tenni a Játékba. Ma várhatóan 23:59-ig lesz a Játékban a fura térkép, a bogarak.

Ahogy azt itt már többen megírtátok a Bogarak küldetéseit két óránként lehet teljesíteni, s a tapasztalat az, hogy dekorok aratásából érkezik a Kibergomba felröppenő.

Wolf[Black] játékostársunk hozott képeket is - innen is köszönet érte az információkért -, ezeket itt tudjátok megnézni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...os-pletykapartija.22406/page-451#post-1444406

Kérünk Benneteket, hogy a Segítségkérő topikokat mostantól ismét csak Segítségkérésre használjátok!

Nyitottunk egy Csevegő topikot, kérünk Benneteket, hogy a további tapasztalatokat itt osszátok meg egymással:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bogártámadás-Április-elsejei-tréfa-csevegő-topik.26170/

Jó szórakozást és eredményes játékot Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

DevilMókus, inanna11 és szoknya kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Helló. Miért nem lehet ezt a nyamvadt információs ablakot kikapcsolni semmivel?
    Nem tudom a tüzijátékot se learatni, se levenni, mert az automata se veszi le. Csak kézzel lehetne. De nem lehet. Ez a k@a infó ablak eltakarja a jobb felső sarkot a világítótoronyban. Már kikapcsoltam minden amit csak lehet a beállításoknál. Légy szíves szedjétek ki azt a tűzijátékot nálam, köszi. És áruljátok el, hogy kapcsoljam ki, vagy mit kell csinálni, hogy ez a lebegő infó ablak eltűnjön végre. Köszi
    Farm: Fätum ID: 5222447

Szomszika kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    az információs ablakot nem lehet teljesen eltűntetni.
    Azon lehet módosítani, hogy fix helyen jelenjen meg, vagy mozogjon a területen, illetve azt, hogy egér gomb lenyomásra vagy egérrel rámutatásra látszódjon.
    Ezt a beállítást módosítottam, amíg a kért dekort levettem:
    upload_2025-4-1_9-44-12.png

Utána visszaállítottam, ahogy Nálad volt.
    Ha gondolod, állítsd át, próbáld ki, hogy így jobb-e Neked.
    További jó játékot!

Fätum kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Köszönöm a segítséget.

Dolphin kedveli ezt.
  6. gődények

gődények Törzsjátékos

Nekem nem röppennek a bogarak mit nem csinálok jól? Ezeket a kibergombakat sem láttam meg!

7. kertem53

kertem53 Utánpótlás-írogató

Sajnos még nem találtam én sem kertem53 :ID12722483

Azok az kibergombák meg vannak a gyopárvölgybe de bogarat én sem találom

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.4.25
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Pont ezért futottam be én is: Nincsenek meg a repülő bogarak a farmon hiába várom őket. Mit kéne csinálom, hogy lássam én is?
    A felröppenők is visszaestek, pedig már pannikkal is kísérletezem. (bár nem tudom, hogy hatnak-e rá egyáltalán?)

9. galagonya51

galagonya51 Járnitanuló

Szia! Már a 2. feladatot adtam be a kíbernél és most is csak 16 beadandóm van! Hogy lesz így meg a felhő?Mit csináljak hogy több legyen?

10. Dolphin

Sziasztok,
    a felreppenőket, amik Kibergombák, azokat a tapasztalatok alapján dekorok aratásából tudjuk megszerezni.
    A térképen jelenhetnek meg Bogarak repkedve, ha sokáig tartózkodunk ott.

A Nagy bogár, ahol a küldetéseket találjuk és a Bogárboltot, akkor jelenik meg a nagy térképen, ha minden területet végigjártunk:

Sali~*.*, inanna11 és szoknya kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    2 óránként új küldetéseket kapunk, a mini-event várhatóan ma 23:59-ig lesz elérhető.
    Teljesítsd őket, amilyen gyakran lehetőséged van.
    Kibergombát dekorok aratásából tudsz szerezni. Tegyél ki termő területre is olyan dekorokat, amelyek még a nap folyamán beérnek.
    Sok sikert!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    animációk be vannak kapcsolva Nálad? Állítólag, ha sokáig tartózkodunk a térképen akkor jönnek repkedve. Sajnos saját tapasztalatom nincs róla, mert nem jutok el a farmomig. :)
    Vélhetően fogunk annyi felröppenőt kapni estig, amennyire szükségünk lesz a küldetésekhez, nem tudjuk megmondani mi van rá hatással.

inanna11, Sali~*.*, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs bekapcsolva az animációm, megpróbálom bekapcsolni, hátha...
    Kíváncsiságból tettem be arany rekeszbe "napernyős egeret", talán segít :D
    Kitartást neked és munkatársaidnak :). köszönöm a segítséget :D

jófarmerlány kedveli ezt.
  14. Mancsuka62

Mancsuka62 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megkérdezi hol tudom le szedni a Bahamát.mert össze vissza katingatok ,és a szerencse kerék jön be ,és már szét vett az ideg megérem megtalálni mi hol van!!
    Mancsuka62 ID 23943678

-julcsi13- kedveli ezt.
  15. Mancsuka62

Mancsuka62 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megkérdezi hol tudom le szedni a Bahamát.mert össze vissza katingatok ,és a szerencse kerék jön be ,és már szét vett az ideg megérem megtalálni mi hol van!!
    Mancsuka62 ID 23943678

16. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Ha a térképen a kék víz fölé viszed az egérkurzort, megjelenik a hajó sziluettje. Arra kattints.

Swartsch kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    ugyanott találod most is, mint amikor rendes a térképünk. Csak most "vaktérképen" játszunk, mint anno Földrajzórán.
    upload_2025-4-1_11-41-3.png

Ha az egeret az adott "bejárat" fölé viszed, látni fogod a körvonalát, ez a baháé:

upload_2025-4-1_11-41-57.png

inanna11, Sylja, szoknya és 2 más kedveli ezt.
  18. Dolphin

Luminary, Kuzdern, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Barcelove

Barcelove Fórum-zöldfülű

Szia :9 Csak a körvonala látszik , ha abba az irány viszed a kurzort :(

20. Edythke

Edythke Fórumlakó

Sziasztok!
    Erről a bogaras eventről miért nincs leírás?, meddig tart? csak ma van április 1-én? stb

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.