Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    készíts Képmetszővel, vagy Print Screen-nel egy képet magadnak a Szédült szántódról. Ezt el tudod menteni a gépedre.
    Vagy milyen segítségre gondoltál?

Sali~*.* és Dr.Szotyoládé kedveli ezt.
  2. andika84

andika84 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! keresek:szárnyak alatt süvöltő szél ,túlvilági zenekar-kitehetőket.hol lehetett megszerezni?vagy hogyan juthatok hozzá?
    köszönöm,ha valaki tud segíteni!

Namiamano kedveli ezt.
  3. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia!

A Szárnyak alatt süvítő szél dekor Rackó ajándéka volt. Talán októbertől be tudod szerezni a Farmárudában.

A Túlvilági zenekar eventnyeremény volt. Cserenapon beszerezhető.
    Legközelebb április 30-tól lesz Ajándék, kereskedelem, csere event.
    EBBE a fórumba írhatsz, csereajánlatot tehetsz.

Üdv: Nami

Sylja és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Köszönöm! Sajna nem sikerült, soha nem csináltam ilyet, így kézzel leírtam.:cry:

5. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! A renzónál kiváltottam az édes mogyorós pelét? Ha igen akkor hova raktam ki? Köszönöm ha megnéznéd! További jó munkát és sok türelmet kívánok minden moderátornak! ID:21356122

6. Dolphin

Szia,
    ezt Te is tudod ellenőrizni, ha belépsz a Bazárba. Mivel a kínálatban még ott a tojás, így nem váltottad még ki. A kép Nálad készült az ellenőrzés pillanatában:

upload_2025-4-3_11-7-53.png

Még kell néhány zsetont gyűjtened a kiváltáshoz, sok sikert!

farmeres53 és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. -eva0122-

-eva0122- Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    meg szeretném kérdezni , hogy működik a farm vissza rendezős program, hogy érhetem el, hogyan használhatom
    előre is köszi a választ

8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Itt Prémium tagság részletes információt találsz minden kérdésedre.;)

-eva0122-, Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  9. ica1956

ica1956 Junior szaki

Sziasztok nem tudom , hogy hol tudnák segítséget kérni.Én már 238-as szinten vagyok majd nem a kezdés otta. Játszom. Nem értem ,hogy lehet 0percezni, Segiséget előre is köszönöm. További jó játékot minden kinek. ica1956 ID15322564

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    ahhoz, hogy növényekkel nullpercezni tudj, szükség van az adott növénynél a megfelelő rúna nemesítésére.
    Itt találsz információt, hogy melyik növényekkel lehet nullpercezni, s mikre van ehhez szükséged:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877441

A linket az Eventsegédletből hoztam, ami megtalálható minden event Csevegő #1-es bejegyzésében.
    Növénynemesítésről itt olvashatsz bővebben:
    LINK

Növénynemesítési tapasztalatokról pedig itt olvashatsz:
    LINK

Sok sikert!

11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Mivel nem írtad, hogy mivel szeretnél o percezni /növények, ólak/ ezért
    A nulla perces ólakról >>ITT<< olvasható leírás.

A nullpercezés alapkövetelményei növényekkel:
    - A rúna kiváltása a Tölgyről
    - Valamelyik nullpercezésre alkalmas növény nemesítése, a Szupertrágya-imádat bónusz megszerzése.

A nullpercezés menete
    - A kiválasztott növény Szupertrágya-imádat bónuszát a nemesítések egyik rekeszébe kell tenni.
    - A fehér ártatlanság terméket "elfogyasztani", arany rekeszbe tenni
    - A karácsonyi süti terméket "elfogyasztani", arany rekeszbe tenni (nem minden esetben van rá szükség)
    - Felhőt aktiválni (nem minden esetben van szükség két-három felhőre, sőt, ezek nélkül is lehetséges a nullperc)
    - Komfort talajokat kitenni.
    - A kiválasztott növényt - azt, amelyiknek a bónuszát a rekeszbe tettük - elültetni.
    - Szupertrágyázni.
    A nullapercezéshez semmilyen további bónuszra, vízre, trágyára nincs szükség! A fentieket sem lehet kiváltani más - érésidőre, vízre vagy trágyára ható - bónuszokkal. Csakis a szupertrágya számít.

Minden aktuális event első oldalán megtalálható információ :
    Eventekhez segédlet >> ITT << található.
    Sok sikert kívánok, legyen szép napod!

Dolphin, Swartsch, cemá2002 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. -eva0122-

-eva0122- Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ :)

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. innafka

innafka Járnitanuló

Sziasztok.
    Segítséget szeretnék kérni,14 óra után learattam a főfarmot és egyetlen felröpi sem jött.

Gazda: innafka ID: 40344357

14. Blanka20020627

Blanka20020627 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne, másnál se jön a SZORGOS MÉH a Fő farmon mint felröppenő?
    Mivel nekem a Fő farmomon Amaránt növény volt el vetve és egy db. se jött az aratáskor.

15. Dolphin

Szia,
    ahogy az tegnap 14:52-kor meghirdetésre került, a felröppenők a Szorgos méh felröppenők az Erdei tisztásról érkeznek:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tavaszi-álom.26174/#post-1444805
    Sok sikert az eventhez!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    ahogy az tegnap 14:52-kor meghirdetésre került (több helyen is), a felröppenők a Szorgos méh felröppenők az Erdei tisztásról érkeznek:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tavaszi-álom.26174/#post-1444805
    Sok sikert az eventhez!

Swartsch kedveli ezt.
  17. vargamarika

vargamarika Haladó

Sziasztok! Szerintem jó lenne ha átírnák az Eseményeknél,hogy a Szorgos Méh az Erdei tisztáson röppen fel nem a FŐ FARMON !!! Az első leszedés szerintem sok játékost rosszul érintett!! További szép napot kívánok!

18. Dolphin

Szia,
    kérlek, hozz linket, hogy Te hol látod még azt, hogy a Főfarmon jön a felreppenő. Lehet nem frissítetted be az oldaladat?
    Tegnap délután a módosítás bejelentése után módosítottuk legjobb tudásunk szerint az összes érintett oldalt, persze ettől lehet kimaradt vhol, ezért kérlek, hozd ide az oldal linkjét, ahol Te még hibásan látod. Vagy a legjobb megoldás, hogy a hibás oldalnál a Jelentésre kattintasz a bal alsó sarokban.
    Köszönjük!

19. Blanka20020627

Blanka20020627 Utánpótlás-írogató

Még jó, hogy most írták át! >:(

20. Dolphin

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.