Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hannababa3

hannababa3 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszod sajnos a spam-ban sincs és már azóta túl sok idő eltelt.

2. Kertlandia

Kertlandia Járnitanuló

Szia!

Egy kis kézi aratási problémám van. Az a vízszintes csík, ami kijelzi, hogy mi a learatandó dolog, hány pontot ad, mennyi idő van még belőle, egy kicsit beragadt. A képernyő jobb felső oldalán van, a szintemet jelző csík alatt, és onnan nem igazán mozdul el. Ezért az ott lévő dolgokat nem tudom aratni.

Köszi, ha megnézed.

Kertlandia 1403486

3. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Ellenőrizd, hogy ez a beállítás a "Be" fülre van-e állítva, ha nincs, akkor állítsd át, hogy így nézzen ki a jelölt beállítás.
    upload_2025-4-7_18-56-6.png
    Ezt jobb felül, a fogaskerékre kattintva aztán a filmekben használt jelenet "vágó" tárgyra kattintva éred el.
    upload_2025-4-7_18-57-56.png
    Kérlek jelezz vissza, hogy sikerült-e megoldani a problémát.
    Megértésedet köszönöm.

Dolphin és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  4. Kertlandia

Kertlandia Járnitanuló

Köszönöm. Átállítottam és működik.

-Sudden- kedveli ezt.
  5. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Ma a szezonból megkaptam a halfarokpálmát, ki is raktam valahova, szégyellem is, de most meg nem találom sehol. Szeretnék segítséget kérni a megtalálásához.
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957

6. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Ez nekem is nagy problémát okozott. Átállítottam szintén és működik. Hálás szívvel köszönöm ezt a felvetést és a pontos információt. További jó és sikeres játékot kívánok.

Dolphin és smoldering kedveli ezt.
  7. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Problémádat elvittem megvizsgálásra, türelmedet kérem, mert jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!

Éva0315 kedveli ezt.
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük türelmedet.
    Ellenőrzésem alapján 4 db Halfarokpálmával rendelkezel farmodon jelenleg. Ebből 2 db a Baha ültetvényen áll, 1 db az Esőerdő területen, 1 db pedig a Zuhatagok szigetén.
    A Baha ültetvényen lent állnak az alsó sorban (bal oldalról haladj a közepe felé), Esőerdőben alul középen áll, a Zuhatagok szigetén is a lenti részen fogod megtalálni, jobb oldalon a sarokban nézz körül tüzetesen.
    További jó játékot!

Swartsch és Éva0315 kedveli ezt.
  9. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Sziasztok!
    Szeretnem megkerdezni, hogy a szezon fejlesztesebol most mi adja a + tapasztalatpontot? Az 5 honap alatt amiket adott uj fakat es olakat azokbol melyiket lehet cserenapon elkuldeni? 5 honapig nem jatszottam, igy levagyok kicsit maradva ezekrol.
    A valaszt elore is koszonom!
    Mindenkinek csodas napot kivanok!!

10. Dolphin

Szia,
    2025-ben a Szezondísz az aktuális szezon dekor, amit fejleszteni lehet. Ezt a Dér Jankó szezon indulását követő első belépéskor Mindenki megkapta. Most fut az idei év második szezonja, a Szobalány szezon (49.), ennek részleteit itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szobalány-szezon-49-2025-március.26107/

Hogy az újabb talányos ólakból, fákból melyek lesznek már cserélhetőek, erre vonatkozóan jelenleg nem tudok válaszolni, de az előzetes event naptár alapján a hónap végén fog érkezni várhatóan a következő "Ajándék, kereskedelem, csere" event, akkor a felületen meglátjuk, hogy melyek lesznek már cserélhetőek.
    Megértésedet köszönöm!

zsoxxya és Swartsch kedveli ezt.
  11. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Mindkettőtöknek köszönöm a választ és a segítséget. Úgy eltűnt ez a fa, pedig végignéztem vagy hússzor! De hát kicsit szabadon, az ember gyakran nem látja "a fát az erdőtől"! Még egyszer köszönöm!

Dolphin kedveli ezt.
  12. moric67

moric67 Törzsjátékos

Szia.
    szeretném megkérdezni:
    Krampuszünnep felhősoromhoz nem találok kettő kitehetőt,
    díszítési főpróba
    télapó a farmon
    lehet meg sem szereztem
    van rá lehetőség megszerezni
    hogyan
    moric67
    ID10901150
    köszönöm a segítséget!

13. Dolphin

Szia,
    a keresett dekorokat 2022. decemberében lehetett megszerezni, a Krampuszünnnep eventben, 3 hétvégén kellett gazdaköri küldetéseket teljesíteni. Ellenőrzésem alapján az első két hétvégén bele sem fogtál a feladatokba, így nem szerezted meg a dekorokat.
    Csere napon próbálj meg szerezni, hátha valaki elcseréli Veled, ahogy írtuk már tegnap is, az előzetes event naptár alapján a hónap végén várható ilyen esemény legközelebb.
    Ha van még ilyen hiányzó dekorod, amit keresel, lehetőség szerint gyűjtsd össze egy bejegyzésbe, úgy nekünk is egyszerűbb, ha nem naponta kell két dekor ügyében benézni Hozzád.
    Lehetőség szerint ebbe a topikba hozd a kérésedet: Eltűnt tárgyak keresése
    Dekorokra keresni a legkönnyebben a Dekorbázisban tudsz, az adatlapon azt is tudod ellenőrizni, hogy milyen eventben / milyen módon lehetett megszerezni.
    További jó játékot!

-ágianyu33-, Sylja és Swartsch kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nem tudok a kliens parancsikonnal belépni, azt írja áthelyezték vagy megváltozott:cry::cry::cry:
    kutyaszálló, ID:16307977
    most az EDGE bögészőből írok

na most a tisztítás után el is tűnt az ikonxD

Utoljára szerkesztett: 8.4.25
  15. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Javaslom, hogy telepítsd újra a klienst. Előtte töröld mindenhonnan - letöltések, programok/alkalmazások, lomtár - majd indítsd újra a gépedet egy takarítást követően. Ezután töltsd le újra a klienst.
    Sok sikert!

kutyaszálló, Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  16. moric67

moric67 Törzsjátékos

Köszönöm!

Dolphin kedveli ezt.
  17. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Köszi a segítséget:inlove:

Ayrin67, Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  18. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Segítségre volna szükségem a farmra úgy tudtam belépni hogy volt egy farmfejem és rákattintottam és már játszhattam de tegnap véletlenül kitöröltem és most nem tudom hogy hozhatnám vissza ezt a farmfejet ebbe kérem a segítséget Köszönöm!

19. Dolphin

Szia,
    amennyiben a "farmfejem" alatt a kliens parancsikonját érted az asztalon, arra az alábbi javaslatot tudom hozni: a Start menüben tudod megnézni a Keresőbe beírva a nevét, hogy megvan-e a még programod.
    Ha ott megtalálod, akkor jobb egérgombot megnyomva lesz olyan lehetőség, hogy "Parancsikon létrehozása", azzal vissza tudod tenni az ikont az asztalra.
    Ha nem, akkor töröld le a gépedről teljesen (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is), majd végezz el egy CCleaneres géptakarítást, aztán telepítsd újra.
    Ha nem erre gondoltál, akkor kérlek pontosítsd a kérdésedet.
    Sok sikert!

20. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Köszönöm a segítséget megpróbálom!!

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.