Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Köszönöm szépen, megtaláltam., nagyon figyelmetlen voltam, elnézésedet kérem a kellemetlenségért

szöszi50 és Dolphin kedveli ezt.
  2. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Helló! Nem működik a piac. Mi lehet az oka?

Szia! A gyopárvőlgy fáinál, nagyon nehézkes a betakarítás. a kis kockák üresek a fék mellett, nem láthatóak a jelzések, De egyébként is nehézkesen működik. vannak újítások, amik nagyon rontottak, nem javítottak a játékon.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.4.25
    happyman1980 kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek, ne írj egymás alá több bejegyzést, ha vmit még utólag írnál az eredeti bejegyzésedbe, akkor azt a Szerkesztés gombot megnyomva tudod megtenni, úgy tudsz módosítani benne. Köszönjük, ha figyelsz erre a jövőben, én most összevontam a két bejegyzésedet.

Pontosan mi a problémád a piaccal? Mi nem működik? Kérlek fejtsd ki részletesen a tapasztalt hibát, s azt is add meg, hogy kliensben vagy böngészőben tapasztaltad.
    A Gyopárvölgyes visszajelzésedet nem pontosan értem, nem volt semmi módosítás a területen. Kérlek, ezt is fejtsd ki bővebben.
    Ahhoz, hogy be tudjunk majd nézni Hozzád, szükségünk lesz a Farm nevedre és a Farm ID-ra is, ezeket is add meg, amikor az észlelt problémákat részletesebben kifejted.
    Ezek nélkül érdemben nem tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

4. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Ezt már én is jeleztem korábban, hogy kliens esetében nem állandó, hanem időszakos lassulás tapasztalható a piac és a Gyopárvölgy esetében, a játék más részén ezt nem tapasztaltam. Mivel elég erős gépem van kizártnak tartom, hogy nálam lenne a hiba, főleg azok után hogy más is jelezte (mármint Ön most). Mivel akkor más azt nem jelezte, és nem tapasztaltak ilyet, jobb hiján a netes felületre tértem át, egyébként akkor ez a jelenség egy idő után megszűnt magától, de jelenleg újra jelentkezett nálam is. Javaslom, ha bírja a géped térj át netes felületre

5. rjolka

rjolka Junior szaki

Jó reggelt kedves segítők.
    Abban kérném a segítséget, hogy a hírlevélben küldött ajándékkódot, már másodszor nem sikerült beváltanom, most sem.Mit csinálok rosszul?
    rjolka ID:34111053

Köszönöm szépen a segítségeteket!

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a hírlevélben érkező kódot csak azon a farmon tudod beváltani, amelyik farmhoz kaptad, a kódok egyediek.
    Amennyiben másolod (CTRL+C / CTRL+V használatával), akkor fontos, hogy se a kód előtt, se a kód mögött ne legyen felesleges szóköz.
    Amennyiben gépeled, akkor figyelni kell, hogy az O betűt ne keverjük a 0 számjeggyel. A kötőjelekre szükség van a kód beírásakor.
    A felhasználandó kód felépítése ilyen, az x-k helyén betűk és számok vannak:
    xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Sok sikert a beváltáshoz!

kigyo51, jófarmerlány, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  7. rjolka

rjolka Junior szaki

Hálásan köszönöm a segítséget, sikerült! Legyen szép napotok! :)

jófarmerlány, Sylja és Dolphin kedveli ezt.
  8. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Én viszont nem kapom a hírlevelet, bár korábban kaptam, időnként kóddal, amit általában nem tudtam beváltani, mivel valami probléma volt egy játékostárssal. / névazonosság?/ ID 9805208 Köszi, ha ránéztek.

Utoljára szerkesztett: 19.4.25
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Csináltam egy képet neked, ott láthatod, hogy hol kell beállítani a hírlevelet. :)

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján nincs beállítva a farmodhoz a hírlevél küldésének lehetősége.
    Igy hiába várod a hírleveleket.

Amint beállítod megfelelően, érkezni fognak az e-mail-ek.

Sajnos azonban csak a következő kódot fogod már csak megkapni. Utólagos kiküldés nincs. :(
    Néhány levelezőrendszer csoportosítja a bejövő e-maileket: a Gmail például a Promóciók mappába teszi nálam is a Farmerama-s leveleket. Valamint több azonos feladótól érkező levelet egybefűz - érdemes a postaládádban tüzetesen körülnézni.
    Beváltáskor ügyelni kell, a 0 és O betű közötti különbségre és kellenek bele a gondolatjelek.
    Ha pedig másolod, akkor ne legyen se előtte, se utána szóköz.
    Arra is figyelni kell, hogy minden kód csak azon a farmon váltható be, amely farm ID-je szerepel a levélben.

upload_2025-4-19_11-35-40.png

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

Kedves Adminok!
    Először is Boldog Nyulat Nektek.
    Kérdésem lenne, megvásároltam az összes húsvéti ajándékot, de valahogy nem vettem észre, hogy aktiválódtak volna a bónuszok vagy megkaptam volna az ajándékokat (lehet benéztem valamit). Megtennétek, hogy alkalomadtán megnéztek, megkaptam-e a 4 ajándék után járó dolgokat? pl. nem találom a Neon villanykörtét, mintha a piccolok száma se lenne több...)
    Előre is köszönöm,
    Üdv Böbibaba69 (14750880)

12. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Az Ünnep miatt hosszabb időt is igénybe vehet az ellenőrzés.
    Szíves türelmedet kérem. :)
    Boldog Hüsvétot. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Othep

Szia ismét.

Kollégám ellenőrzése szerint rendben megkaptál mindent.
    Az elindult bónuszokat láthatod a bónuszsávban:

upload_2025-4-20_11-7-55.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

Ismét szervusz Othep!
    Köszönöm válaszod, meg tudnád mondani, hogy a neon villanykörtét hol találom (megvettem a csomagot)?
    Köszönöm szépen,
    Böbibaba69

15. Othep

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. .apa64.

.apa64. Haladó

Sziasztok szép napot mindenkinek ! Boldog Húsvétot mindenkinek!
    A Tudományos állomásnál elakadtam a 7.sorozat -1/3 próbálkozásnál :-(
    Eddig stimmelt minden de most passz!
    ha tudnátok segíteni azt megköszönném!
    .apa64.
    ID: 33984440

17. Othep

Szia.
    Miben akadtál el?
    Mit próbáltál, mi nem megy?

18. .apa64.

.apa64. Haladó

Szia jó reggelt kívánok!
    Ugye van a 3-om szín! A Kék, Sárga és a Lila!
    Kiraktam már 3-om különböző sort de nem tudok tovább lépni!
    Gergely

19. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem alapján az alábbi variációkat tudod még megcsinálni. A 3 színt hat különböző sorrendben tudod keverni.

upload_2025-4-21_9-29-32.png

Sok sikert!

Dolphin, kigyo51, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  20. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

helló! érdeklődöm. hogy árnyfénymuhely alapot hol lehet szerezni

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.