Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. béka

béka Haladó

Helo. lehet, hogy kicsit maflácska vagyok, de az anyák napi közösségi ajándék csomagra hiába klikkelek rá meg sem mozdul és nem találom a kitehetőt sem. Köszi, de nem szeretnék béna maradni.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, hozz farmnevet és ID-t.
    Ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni. :)

cicimsincs kedveli ezt.
  3. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Sziasztok!Átrendztem a Farmomat és megint nem találom a "Szezondísz fejlesztésemet"!!!Segítsetek lécci!!Köszike!!! ID: 19565775

4. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint a Láda / Váza ikon alatt, a Különlegesség fülön megtalálod.
    Kezdd el beírni a nevét a keresőbe,és hamarább rátalálsz.

upload_2025-5-17_20-59-49.jpeg

Ayrin67 kedveli ezt.
  5. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Ez meg van és ráakarom rakni a fejlesztésre,sajnos azt nem találom hová tettem!!:sleepy:

Megtaláltam!!!!Köszi:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.5.25
    Othep kedveli ezt.
  6. vm68

vm68 Rutinos

Sziasztok.
    Félálomban elég nagy butaságot csináltam. A Díszkerti talány 5.feladatát kezdtem el bedobálni, kihagytam a 4. feladat2., 3.
    részét. Az 5. feladatból vissza lehetne venni az 2 db madárka virágot?
    vm68 ID: 15436859

Továbbítva/Jóváírva/ Luminary

7. szatmi

szatmi Aktív író

Szomszédokat keresek! 200 szint környékén! 247-n vagyok.

8. Othep

Szia.

Kérlek, hogy a Felhasználók és a játék fórumrészen a Barátkeresés topkok egyikében vagy akár mindegyikében keress szomszédot, ne a Segítségkérőben.
    Köszönjük. :)

Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. vm68

vm68 Rutinos

Nagyon köszönöm, minden jót kívánok <3

Othep és Luminary kedveli ezt.
  10. dinnye55

dinnye55 Utánpótlás-írogató

Afarmomat támadás érteApiac be van álitva mint ha én árulnák 10 perca aratmarrbbie növényt mikor be akartam adni nem vollt egy darab se.NÖVÉNYEM Afák dekorációk farm rendezés.KÉRRNÉM NÉZÉK MMEM.

Elnézéstdinnye55idéid33117522kliensen játszm8 farmom van összesn,

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.5.25
  11. mileena2021

mileena2021 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretnék érdeklődni az enciklopédiában nem találom az ajándékozáson belül azt hogy hol ellenőrizhetem kitől mit kaptam eddig ajándékba, 1x meg tudtam nézni következőre eltűnt az összes ajándékozó listája...így nehéz lesz visszaküldeni bármit is cserébe, köszi a választ..

12. etanagyi

etanagyi Járnitanuló

Szeretnék érdeklődni, hogy a papucskosbor előállításához miért kapok olyan ritkán felröppenőben ásót? szeretném termelni, mivel feladatokat szinte minden nap kapok a beszállításhoz. Kérlek benneteket, ha lehet oldjátok meg. Köszönöm.

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha úgy érzed, valaki megtudta a jelszavadat és illetéktelen ténykedik a farmodon, akkor az első és legfontosabb, amit tehetsz, az a mielőbbi jelszómódosítás.
    Ha több farmon is játszol, akkor ellenőrizd, hogy tényleg azon vagy-e bejelentkezve, ahol azt Te gondolod. Lehet, összekeverted a bejelentkezéseket.
    Azt nem látjuk a Játék naplójában, hogy melyik területen mi volt korábban kihelyezve, csak az aktuális állapotot látjuk, azt sem látjuk, hogy mikor volt utoljára "tereprendezés". Amit látok, a Főfarmon a fákat tegnap 2025-05-18 13:27:46-kor és 2025-05-18 22:32:46-kor arattad, akkor indultak, olyan fa itt nincs, ami ma indult volna. A Szédült szántón is ugyanezt látom, ott tegnap 2025-05-18 13:31:03-kor és 2025-05-18 22:33:05-kor indultak a fák érései. A Kerge kertben az alábbi időpontokban látok aratást, ekkor indultak a dekorok új érési ideje: 2025-05-18 13:42:33-kor, 2025-05-18 22:29:26-kor és 2025-05-18 18:48:24-kor.
    Azt sajnos nem értem, mire gondoltál, hogy milyen növényt arattál, azt kérlek írd meg újra.
    Melyik területen tapasztalsz változást? Melyiket ellenőrizzem még?
    Én most így első rátekintésre nem látok problémát.
    Várom visszajelzésed, ha továbbra is úgy érzed, hogy probléma van.
    Megértésedet köszönöm!

14. Dolphin

Szia,
    visszamenőlegesen pár napot tudsz megnézni, ha a jobb oldalon, a Szomszédlistánál az Ajándékdobozra kattintasz, akkor a feljövő ablakban látod, hogy kitől mit kaptál:
    upload_2025-5-19_14-13-23.png

upload_2025-5-19_14-13-53.png

A képek illusztrációk.
    Egy-egy napot meg tudunk nézni számodra, ehhez hoznod kell Farm nevet és Farm ID-t, s add meg melyik napot ellenőrizzük.
    További jó játékot!

mileena2021 és kigyo51 kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    a Gyopároson ugyanúgy vannak gyakrabban érkező, és ritkábban érkező felröppenők, mint a Farmon. Ezen nem tudunk módosítani, ezt a Központ határozza meg, hogy melyik felreppenőnek mi a gyakorisága. A Kerti ásó egyike a ritkábban érkező felröppenőknek, de szorgalmas aratással eljön majd az idő, amikor abból is felesleged lesz.
    Ezen a kezdeti hiányon az ilyen ritkább felröppenőkből minden Játékos átesik. Amit esetleg még javasolni tudok, a Csevegő topikban olvasott tapasztalatok alapján, ha van rá lehetőséged, akkor arass Munkások segítségével, illetve ha kézzel aratsz, akkor arasd mezőnként a területet, ne várd meg, mindegyik föld beérik.
    További jó játékot!

Luminary kedveli ezt.
  16. emancika

emancika Aktív író

Sziasztok! Sok felhasználatlan bónuszom van, de csak meghatározott számban lehet felhasználni egyszerre, így csak gyűlik. Keresgéltem, mert régebben arról volt szó - 2013-ban írtátok - hogy bővítésre kerül, de nem találtam semmi lehetőséget erre. A másik kérdésem, hogy arra is volt állítólag ígéret, hogy a Bahán is kibővül a pályák mennyisége, a pontokat amit közben összehoztunk majd hozzáadják, de erről se tudok semmit.
    Még mindig csak ígéret mindkettő, vagy már az sem? köszi a választ.

17. Dolphin

Szia,
    nincs információnk arról, hogy mikor lesz a Bahán szintbővítés, a TTP-k gyűlnek folyamatosan azoknál is, akik már elérték a 800-as szintet (ezt Te is tudod ellenőrizni, ha aratás előtt felírod a TTP-k mennyiségét, vagy készítesz egy képet a számláló aktuális állásáról, majd összehasonlítod az aratás utáni állapottal). Aztán, ha megérkeznek az új szintek, akár többet is tudunk ugrani majd egyszerre. A Rekeszek bővítéséről sincsen jelenleg információnk, ezek a Központ hatáskörébe tartoznak. A Játékkal kapcsolatos fejlesztési, bővítési javaslatokat az Ötletelős topikokban tudjátok megírni, amit mi rendszeresen továbbítunk a Központ részére, de hogy melyik ötlettel foglalkoznak, és mikor kerül egy-egy megvalósítás a Játékba, előre nem tudjuk megmondani.
    Figyeld folyamatosan a Hivatalos információkat, s akkor nem fogsz semmi újdonságról lemaradni.
    További jó játékot!

Swartsch és emancika kedveli ezt.
  18. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni: az Édesnyírfa-barkát adó fa hol szerezhető be?
    Köszönöm!

19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Swartsch, kigyo51 és Dolphin kedveli ezt.
  20. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.