Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Igen, jó helyre írtál, itt a segítségkérő topikokban jó helyen vagy.
    A megújuló előfizetéshez az Alpok területén kattints a piros kosárra, majd válaszd a Szolgáltatás fület. Ha, segítő páros előfizetést választasz, akkor már nem kell külön az erdész és külön a kertész előfizetés, mert az mindkettőt tartalmazza. A Termelési előfizetéssel +1 rekesz feloldódik minden előállító helyen és átalakítóban. Bár ezt nem kérdezted, de érdemes használni. Keresd az alábbi ajánlatokat, figyelj rá, hogy 0 hónap legyen az ajánlatnál, mert az fog automatikusan megújulni, mindaddig, amíg le nem mondod:
    upload_2025-5-28_7-57-8.png

Sok sikert!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  2. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Kösz a segítséget!

Luminary kedveli ezt.
  3. _Barby95_

_Barby95_ Fórum-zöldfülű

Frissitettem a jatekot es megjelent. Koszi

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Központtól kapott információ alapján tájékoztatunk Benneteket, hogy a Piaccal kapcsolatos hibák javítása megtörtént. Lépjetek be frissen a játékba, s már Nálatok is jól fog működni.

További jó játékot Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

Othep, Swartsch, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Köszönöm

6. cirmos1959

cirmos1959 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az összes kirakót megcsináltam,csatniztam,Kacsa Katáztam és még sem lett elég a növényem,nem kaptam elég magot:(
    Nem tudtam befejezni az eventet,most mit csináljak?
    Köszönöm a válaszotokat!

7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ahogy már többször, több helyen leírtuk - és az event ismertetőjében, csevegőjében, panaszládában is olvasható - a játék készítői 2x2-es földterületre tervezték a játékot. Így Répás-almás csatnival 7 db/ terület volt az eventnövény hozama. Erre lett beállítva a játék. Ha, kisebb földekbe ültettél, akkor nem volt elég a RACS, más hozamnövelőt is kellett volna használnod.
    Az event csevegőben most is több javaslat szerepelt, hogy hogyan lehet sikeresen befejezni az eventet. Érdemes ilyenkor olvasgatni a csevegő első oldalait legalább. @PZoli64 játékostársunk minden eventcsevegőben megosztja a terveit, érdemes figyelemmel kísérni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sárkányfogó-rejtélyek-eventcsevegő.26333/page-4#post-1450263
    Mivel azonosítókat nem hoztál, így nem tudok benézni hozzád. A sikeres eventhez minden eventcsevegő első oldalán találsz segítséget: ITT
    Érdemes ezeket átolvasni és az ismertetőkben leírtakat is figyelembe venni.
    Reméljük, hogy legközelebb neked is sikerül végigvinni az eventet.
    Sok sikert!

cirmos1959, Swartsch, kigyo51 és 2 más kedveli ezt.
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mivel a Szomszédkereső nem segítségkérő topik, így itt válaszolok Neked.
    Mint írtad nemrég kezdted a Játékot, így javaslom, hogy az Enciklopédiát olvasgasd, sok hasznos információt fogsz találni benne.
    Ebből hozom Neked az információt, milyen módon tudsz Te Szomszédot meghívni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/#post-4807
    Sok sikert a játékban!

9. Nyuszkó48

Nyuszkó48 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni, azt olvasom, hogy a filmvirágból ha legyártunk 10.000 db-ot tudunk csapóajtót vásárolni, én nem kaptam 1 db csillagos érmét sem, úgyanakkor a szomszédom 200 db-ot kapott! Mit történt nálam? Nyuszkó48 ID31170560

10. cyrano56

cyrano56 Utánpótlás-írogató

Szia,A második gazdaköri feladatsort is végig megcsináltam.A tüzes krokodilt viszont sehol nem találom.Az első és második feladatsor is teljesen kész van,ott ki is tettem már a +-os figurákat.Kérlek nézz utána hol lehet krokodilom.
    Köszönettel,Cyrano56 ID:22485507

11. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Minden megrendelőnél (versenyző) 2 darab megbízás jelenik meg.
    Vegyük példának Ella megrendelőt nála is 2 darab megbízás jelenik meg minden 3 órában. Ha Ellánál mind a két megbízást teljesíted, akkor kapsz 3 db Csillagos érmét, de ezt a 2 megbízást egyszerre kell teljesítened az új ajánlat megjelenése előtt.

A kapott Csillagos érmét pedig be tudod váltani Csapótáblává, amivel visszatudod hívni az adott megrendelőt azonnal anélkül, hogy meg kellene várnod, hogy leteljen a 3 óra.

Viszont, ha csak az egyik megbízást teljesíted akkor nem kapod meg a teljesítési jutalmat és ezáltal nem kapod meg a 3 Csillagos érmét.
    Ella 360 db filmvirágot kér és 8 vagy 4 db fatermést, ha egyedül csak ezt teljesíted a 2 megbízás közül, akkor csak 3 db Csillagzsetont szerzel (A 3 db Csillagzsetont akkor is megkapod, ha mindkettő megbízást teljesíted, de ez mellé megkapod a 3 db Csillagos érmét is.)

A Csillagzsetonért pedig tudsz Csillagos érmét venni a boltban.
    Így lehet az, hogy valakinek több Csillagos érméje van, csak vigyázz, maradjon Csillagzsetonod is a végére, hogy végezni tudj a feladattal.

Érdemes átnézni a megrendelők részét az eventismertetőben, hogy biztosan átlásd a működését.

Megértésedet köszönöm.

Dolphin, Sali~*.* és kigyo51 kedveli ezt.
  12. -Sudden-

Szia.
    A Kerge kertben van az első (Hűvös pingvin) és második küldetés (Tüzes krokodil) dekorod. A Hűvös pingvin már csak dekoráció, így nyugodtan törölheted.
    upload_2025-5-30_18-25-51.png
    A kép nálad készült.
    A Nyugis oroszlán dekort a kincses szigetre tetted ki, alul-középtájon fogod megtalálni.
    Megértésedet köszönöm.

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

sziasztok,érdeklődni szeretnék,hogy miért nem tudom ki rakni a Díszkert felhősort,mert azt írja ki hogy nincs az eszköz
    tárban, pedig meg csináltam mindent.köszönöm előre is.

14. -Sudden-

Szia.
    A dekorok (+)-os tulajdonsággal rendelkeznek, ezért ha a (+)-os tulajdonságukat még nem használtad el vagy nem helyezted ki és törölted őket, addig a felhőről kattintva nem jelennek meg.

Először vagy helyezd ki és arasd le őket ahányszor szükséges, ekkor megkapod a bónuszaikat is vagy ha úgy érzed, hogy a felhő tulajdonsága jobban megéri számodra, akkor helyezd ki a dekorokat egy földterületre és töröld ki őket, így már fel tudod helyezni a felhőre őket.

Az, hogy az adott (+) tulajdonsággal rendelkező dekor mit ad, arról itt tudhatsz meg többet: KATT.

Kérlek jelezz vissza, hogy a dekoráció fülön megtalálod-e a dekorokat, a nevüket a fentebb linkelt oldalon megtalálod.

Megértésedet köszönöm.

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Nyuszkó48

Nyuszkó48 Utánpótlás-írogató

Elnézést kérek, nem találtam meg a válaszodat, sajnos nem értem / én hibám / amit leírtál, én egyszerre teljesítettem a 2-2 megrendelést, a 4 megrendelőtől 3x kaptam 3 érmét, egyszer 1 db-ot, ami annyit jelent, hogy 3 óráként kapok 10 db érmét!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.5.25
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az a plusz (!) 10000 filmvirág (valójában csak plusz 9000) arra kell, hogy Ella megrendelőnek odaadhasd. Kapsz tőle csillagos érmét és csillagzsetont is. A kapott csillagzsetont (15 kivételével, amit az eventbe kell beadni) a boltban beválthatod további csillagos érmékre. A csillagos érmékből vásárolhatsz csapótáblákat (legfeljebb 50-et), amivel vissza lehet hívni a megrendelőket. Ez a módszer abban segít, hogy plusz 9000 eventnövény árán hamarabb be tudod fejezni az eventet, nem kell kivárnod a 22-szer 3 órát ahhoz, hogy a megrendelőktől megszerezhesd a szükséges mennyiségű ilyen-olyan zsetont.

vihence, Dolphin, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  17. -Sudden-

Igen, ezt jól látod. 3 óránként kaphatsz a megrendelőktől 10 db Csillagos érmét de ezen kívül kapsz: Négyzetzseton, Körzseton, Háromszögzseton és Csillagzseton különleges kellékeket, egyedül a Csillagzsetonból kapsz 3 db-ot teljesítésenként.
    Ezeket a 4 különleges kellékeket tudod beváltani Csillagos érméért, így lehet több Csillagos érméd.
    upload_2025-5-30_18-49-0.png
    Itt vannak, hogy a Zsetonokért cserébe mennyi Csillagos érmét kapsz, így át tudod váltani a Zseton különleges kellékeid Csillagos érmére, de vigyázz, mert a Zsetonokat csak a megrendelők adják és kellenek az ajtók kinyitásához.

De dönthetsz úgy, hogy Csillagos érmére váltod át, ezt korlátlan számban meg tudod tenni.
    Ezt a felületet az event főfelületén a Csillagra kattintva éred el, majd a Csillagos érme fülre kattintva.
    upload_2025-5-30_18-52-2.png upload_2025-5-30_18-52-51.png
    Az Ára azt mutatja meg hogy melyik zsetonfajtába kerül, ez zöld színnel van keretezve, a sárga színnel pedig az van, hogy ezért mennyi Csillagos érmét kapsz.
    A legkönnyebb a Csillagzseton szerzése, mivel abból 3 óránként 3-at tudsz szerezni, és ezt át tudod váltani összesen 9 Csillagos érmére, ahogy láthatod is jobb alul.
    Sok sikert.

Sali~*.* és Luminary kedveli ezt.
  18. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Sziasztok!Megint kérném a segítségeteket!Nem találom a "Tűzes krokodilomat"a másik 2 dekor kint van de ezt sehol sem találom!!Ayrin67 Azonosító: 19565775 Köszike:inlove:

19. -Sudden-

Szia.
    A Szédült szántón fogod megtalálni a Tüzes krokodil(+)-t, alul, középtől egy kicsit balra nézz körül.
    További jó játékot.

Sali~*.* és Ayrin67 kedveli ezt.
  20. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Jajjj,a Pingvin eltakarjaxDKöszike nagyon!!!!!!:inlove:

Luminary, Kuzdern és -Sudden- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.