Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsoka1953

zsoka1953 Haladó

sajnos nincs zöld pipa nem teljesült hiányzik továbbra is a bors mennyiség teljesen

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Köszönöm, hogy visszajeleztél. :)
    Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Szíves türelmedet kérem ellenőrzésre jogosult kolléga érkezéséig.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. zsoka1953

zsoka1953 Haladó

közbe arattam megint de nem leszek igy kész vele hiányzik ami eddig volt
    köszi ha sikerül szép estét azért vaárom a választ

Othep kedveli ezt.
  4. Othep

Nem tűnt el borsod, hanem sajnos lejárt a teljesítésre szánt idő, és ilyenkor a termés bekerül a Pajtába.

Kollégám ellenőrzése alapján a mai nap folyamán már többször próbálkoztál a küldetés teljesítésével, de egyszerűen a probléma az, hogy nem jól számolsz.
    A küldetés 1.370 db bors aratását kéri, de Te folyamatosan kevesebbet aratsz. Ma 16:39-kor már 1256 db volt, de lejárt a teljesítés ideje.
    A mostani 18:48 órásinál meg csak 628 db borsod van..
    Számolj megfelelően és a megfelelő mennyiséget arasd, azaz 1.370 db-ot.

A 18:48 órásit még learatta a Kolléga.

upload_2025-8-3_20-6-23.jpeg
    De megint nem ültettél elegendő borsot, és ezért nem teljesül folyamatosan nálad a küldetés.

(Az időkorlátos küldetéseket általában úgy szoktuk teljesíteni, hogy elültetjük a kért mennyiség felét vagy többet, és mielőtt learatjuk, elindítjuk az órát.
    A maradék mennyiséget temeljük le a feladat ideje alatt.
    Ügyelve arra, hogy maradjon vetőmag is, mert ilyenkor az is bekerül a feladatba.)

Láttam, hogy írtál a Ragyogó rizs Panaszládájába, (ami még mindig nem segítségkérő topik.)
    A Kolléga módosította a Beállításokat.
    Normál-ra rakta a Grafikai minőségetminőséget nálad, illetve animációkat kikapcsolta.
    Próbálja újból az eventablakot.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Judit613

Judit613 Törzsjátékos

Sajnos nem jott ossze. Ugrottak a nyeremenyek. Nem vagyok boldog. :( :(

6. Othep

Azért ne keseredj el... :)
    Nem volt válasz, mert hétvége van.
    De biztos vagyok, hogy a Központnak lesz valamilyen megoldása.
    Szép álmokat. :)

smoldering és Luminary kedveli ezt.
  7. alievi

alievi Járnitanuló

Sziasztok, egy kis emlékeztetőt szeretnék kérni, hol készül a szójaszósz? köszi

8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  9. ancsapancsa76

ancsapancsa76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tegnap reggel óta nem tudok belépni a játékba csak pörög!!

10. kisbéka2017

kisbéka2017 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Békás menyország eventnél ezeket a zsetonokat hogyan lehet megszerezni? Csak a hétvégi eventeknél? Pld. Nyári zseton: bevezetés a farmmunkába. Azt hol találom?Vagy a Helgrid feladat?

11. Luminary

Szia!

Jelenleg a játék elérhető, nincs visszajelzés nemzetközi szinten sem, hogy belépési problémák lennének.
    Kérlek, hogy ellenőrizd az internetkapcsolatodat, pihentesd a modemet, routert.
    Először töröld a sütiket a gépedről, majd ürítsd a gyorsítótárat.
    Ezek után kapcsold ki a számítógépet.
    Húzd ki a Wifi hálózati csatlakozóját, majd kapcsold ki a modemet is.
    Várj legalább 5 percet, mielőtt visszakapcsolnád a modemet.
    Ezek után csatlakoztasd ismét a Wifit, várd meg, amíg feláll a rendszer, vagyis minden jelzőfény zölden világít.
    Csak ezek után kapcsold be újra a számítógépet.

ha, további segítségre van szükséged, akkor kérlek pótold a hiányzó adatokat (farmnév, ID szám), mert anélkül nem tudunk ellenőrzést végezni nálad.

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  12. Luminary

Szia!

A Békás mennyország event időtartama egész augusztust lefedi:
    upload_2025-8-4_11-7-20.png

Vagyis augusztus hónapban zajló eventek alatt lehet megszerezni a zsetonokat.
    Ebből egy event már elindult, a Svindlertábor I. küldetés, ahol lehetőség volt 2 db Strandlabdazsetont gyűjteni. Majd még 2 lesz megszerezhető a harmadik küldetésben, ami augusztus 22-én indul.

A további zsetonokat 3 másik eventből fogod tudni megszerezni, amiknek még nincs meg az ismertetője, hisz még nem aktuális. Az augusztusi naptárban megtalálhatod ezeket és a tervezett kezdés időpontját is.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eventnaptár-tervezet-2025-augusztus.26614/

A Naptár szerint augusztus 7-én indul egy termes feladatok meghatározású event, ami azonos Helgrid feladata eventtel.

Ha, nem boldogulsz a naptár értelmezésével, mert nem tudod, hogy az adott eventmechanika mit takar, akkor ajánlom figyelmedbe a Farmeráma Enciklopédia/ Eventismertetők útvesztőjében topikját, ahol sok hasznos információt találhatsz.

További jó játékot!

Swartsch és .dina1. kedveli ezt.
  13. chajagi

chajagi Junior szaki

Az én kérdésem: hol tudok füvészkertet vásárolni?

14. ancsapancsa76

ancsapancsa76 Utánpótlás-írogató

Nálam minden rendben van az internettel és mindennel ez volt az első amit ellenőriztem id 5690431 ancsapancsa76 köszönöm

15. Luminary

Szia!

A Gazdaboltban, a faiskolában. Amennyiben még nem vetted meg a maximális 6 darabot. Ha, már igen, akkor nem jelenik meg.
    7 darabbal rendelkezhet mindenki. 1 db váltható ki a Bölcs tölgynél és 6 darab a Gazdabolban vásárolható 199 FA/ db áron.

upload_2025-8-4_12-38-29.png

További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  16. Luminary

Szia!

Én nem tapasztalok nálad problémát.
    Az ellnőrzést Opera böngészőben végeztem, minden terület bejárható, rendesen betöltődik.
    Nem kétlem, hogy volt időszak, amikor nehezebben lehetett belépni és ezt mindannyian nehezen éljük meg amikor előfordul. De, azért nem volt olyan drámai a helyzet, hisz bevetett földek, sikeresen teljesített eventek és elindított, aratott órás mezőket találtam az ellenőrzés során.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal, röviden írd le, hogy a Svindlertábor I. utolsó küldetését nem tudtad teljesíteni, mert a "Megszakítás" gomb nem működött a korábban elindított feladatnál.
    Központi döntésre - Az időkorlátos feladat jutalmai jóváírásra kerülnek a farmodon.
    A Supporttal történő kapcsolatfelvételhez ITT találsz segítséget.
    Olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen olvasol. Ha, a kapcsolatfelvételi lapon automatikusan kitöltött e-mail cím nem az, akkor írd át a jelenlegire.
    Ha, nem sikerül a beküldés az " Ember vagyok" visszaigazolása után, akkor valószínű túl nagy a kijelző mérete, kisebbre kell venned ctrl és (-) gomb, illetve ctrl és egérgörgő használatával. A beküldés után visszaállíthatod a számodra kedvelt méretre.
    A kapcsolatfelvétel után már ne hozz semmit a Fórumra ebben a témában, mert levéltitoknak minősül.
    A jóváírásig további türelmedet kérjük.

További jó játékot.

Dolphin, Swartsch és Judit613 kedveli ezt.
  18. alievi

alievi Járnitanuló

Luminary kedveli ezt.
  19. Judit613

Judit613 Törzsjátékos

Koszonom, irtam nekik.

Luminary kedveli ezt.
  20. Judit613

Judit613 Törzsjátékos

Eltunt az osszes szomszedom. Megneznetek, hogy mi a baj?
    ID: 23995173

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.