Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A Dzsinn az nem dekor, hanem a Vásárlási bónuszrendszerhez tartozó megnevezés a játékon belül. Lehet, hogy úgy már hallottad, hogy a Dzsinn ajándéka? A Bankba belépve találod a Vásárlási bónuszhoz tartozó fület. Rákattintva láthatod, hogy a vásárlásaid után milyen + jutalmakat kaptál, illetve kaphatsz a további vásárlásokkal. 90 napig tart 1-1 időszak, utána nullázódik a szint és újraindul.
    upload_2025-10-20_11-4-49.png

A Farmerama Enciklopédiában külön téma foglalkozik vele, amit >>ITT<< elolvashatsz.

Sok sikert!

kigyo51, Dolphin, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  2. Böbi49

Böbi49 Fórumprofi

Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást.
    Üdvözletem: Böbi49

Luminary kedveli ezt.
  3. belovics57

belovics57 Járnitanuló

belovics57 id:5689256 azt szeretném kérdezni hogy a gyopáron a cikóriat hogy tudom termeszteni mert nincs a növények között pedig már elérkeztem hozzá.

4. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    itt találod meg, ugyanúgy, mint a fáknál, ha egy adott kategóriában több növény is van, akkor a kis nyílra kattintva jön elő a lista az Előállító helyen:
    upload_2025-10-20_21-18-43.png

Sok sikert!

kigyo51, Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. kutyaszálló

kutyaszálló Fórumőrült

Sziasztok!
    Azt hol tudom megnézni mennyi kacsakata postát tudok küldeni?
    Alatta írja,hogy 12 röpke üzenetet kaptál, az azt jelenti,hogy annyit küldtek a többiek,vagy annyit tudok én elküldeni másnak?:music:

6. Dolphin

Szia,
    annyit tudsz küldeni, amit ott látsz. Annyi lehetőséget kaptál a küldésre, amit még nem használtál el.
    Amint elküldesz egyet, a szám csökkenni fog.
    További jó játékot!

7. kutyaszálló

kutyaszálló Fórumőrült

Köszi, így már világos:)

Dolphin kedveli ezt.
  8. -sanele-

-sanele- Fórum ismerője

köszönöm,én azt hittem a krokié.

macimami1958 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. 20zeno13

20zeno13 Utánpótlás-írogató

Reggel óta megvan az utolsó térképem, a szigeté (sárga), de hiába mert nem tudok sárga borsót termelni, mert a malomban nincs ott. Mi lehet az oka? ID 55712063

10. Dolphin

Szia,
    Szigeti poros borsónak hívják a bahás növényt, így kerested? A kép illusztráció.
    upload_2025-10-21_21-18-55.png

A malomban érdemes az Események fülre kattintani, mert ott a legkönnyebb megtalálni az eventhez kapcsolódó malomtermékeket:
    upload_2025-10-21_21-20-40.png

A Barlangtérképet az event ablakban kell beadni, a malomtermékhez Kartontekercsre van szükséged, amiből a rendszer 5 óránként ad 5-t, ha észleli, hogy elfogyott (ezt érdemes dugdosni a malomban mindig az ilyen típusú eventeknél).

Sok sikert!

macimami1958 és kigyo51 kedveli ezt.
  11. 20zeno13

Igen, pontosan tudom, hogy a malomban hol kell keresni és beadni a hozzávalókat, hiszen már két pályám készen van. A problémám az, hogy a harmadik barlangtérképet megszereztem a teleholdas pályán, ott látszik is, hogy 1 térképem van. Viszont a malomban feltétel 1 térkép, pajtában 0. Ezért nem tudok magot keverni, és nem tudom a harmadik pályát elkezdeni. Egyébként a hengerim a malomban csücsülnek, már 25 db van. Sajnos megcsinálni már biztosan nem tudom, de azért haladtam volna.

Utoljára szerkesztett: 21.10.25
  12. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia. / A képek illusztrációk/
    Ezek a mezők adják a Barlang térképeket.

Malom mag keverési feltételek:
    upload_2025-10-22_1-13-44.png
    Te a malomban a mag keverési feltételek között hol látsz feltételként Barlang térképet? A Szigeti poros borsóhoz csak Szigeti por és Kartontekercs kell.
    Lehet nem lenne káros, ha figyelmesen átolvasnád még egyszer az event leírását.
    A képek illusztrációk.

Utoljára szerkesztett: 22.10.25
    macimami1958, -ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    örülök, hogy mindent pontosan tudsz, de így benézve Hozzád, én azt látom, hogy mégsem vagy teljesen tisztában az event kellékekkel.

A malomban a Szigeti poros borsó keveréséhez van Kartontekercsed (igen, s látom azt is, hogy van 25 eldugdosott is), viszont nincs még Szigeti porod.
    upload_2025-10-22_8-13-16.png

Ahhoz, hogy Szigeti porod legyen, azt a megszerzett Barlangi térképet be kellene adnod a Bahás kezdő mezőre az event ablakban, ahogy azt az előző válaszomban is megírtam.

upload_2025-10-22_8-15-20.png

Remélem így a képes segítséggel már boldogulni fogsz. A képek Nálad készültek az ellenőrzéskor.
    Sok sikert a folytatáshoz!

macimami1958, kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. 20zeno13

Köszönöm a válaszod, nehéz bevallani, hogy hülye voltam, de ez van. A térképed nagyon hasznos volt, és már meg is van a szigeti por.

Dolphin kedveli ezt.
  15. zsoxxya1

zsoxxya1 Fórum-zöldfülű

Segitseget szeretnek kerni!
    Megszereztem a Remseges uzlet felhosort, de hiaba lapoztam vegig a felhonel mindent, nem talalom. A keresobe nem tudom beirni, mert nincs ekezetem es masolt szoveget nem enged beirni. Tobbszor frissitettem.
    Gazda: zsoxxya1 ID: 42709382

Elore is koszonom a segitseget!

16. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia, a Rémséges üzlet gazdaköri feladatban a megszerezhető felhő neve: Teliholdas éj felhősor 2
    Itt egy fotó ehhez:

Ha a billentyűzeteden nincsenek ékezetes betűk, akkor az ékezetes betű ASCII kódjával tudsz ékezetes betűt írni. Ennek az a módja, hogy lenyomod az Alt billentyűt és nyomva tartod, majd a number panelen ( szám billentyűk oldalt jobbra) beütöd az é betűhöz a 130 -at. az á betűhöz a 160 -at, majd felengeded az Alt billentyűt , és ekkor megjelenik az ékezetes betű. A betű billentyűk feletti számokkal nem működik ez a manőver. Az Alt billentyű a szóköz billentyűtől balra van, és nem azonos az AltGr-rel. Ne feledd ahhoz hogy számokat írj, a Num Lock billentyűnek aktívnak kell lenni. ( mert egyébként csak kursor mozgató karaktereket használ a number pad számok helyett.)
    Példa néhány kódra: CP 437 kódtábla esetén. (ezek itt a fórumon, és a játékban működnek. / tesztelve/
    á Alt 160
    óAlt 162
    éAlt 130
    öAlt 148
    úAlt 163
    üAlt 129
    Kódok helyett lehet virtuális billentyűzetet is használni böngészőből új lapon.
    Például innen: https://www.google.com/intl/hu/inputtools/try/

Utoljára szerkesztett: 23.10.25
    vihence, zsoxxya1 és _LiNi_86 kedveli ezt.
  17. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Megszerezted a felhősort, és a paszuly ablakában elérhető:
    Képernyőkép 2025-10-23 061243.png

A felhősort "Teliholdas éj felhősor 2" néven keresd.
    Elég beírnod annyit a keresőbe hogy "teliholdas" és meg fog jelenni.

macimami1958 és zsoxxya1 kedveli ezt.
  18. karesz

karesz Fórummogul

Jó reggelt kívánok! A szezonzseton (+1 betakarítás növelő) hat az eventnövényekre is?

Utoljára szerkesztett: 23.10.25
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Hat. Növényekre hat, és az eventnövény is növény.

20. karesz

karesz Fórummogul

KösziToma! Azért értetlenkedtem, mert ugye van olyan bónusz, ami nem hat az eventnövényre, ami, ki hitte volna, szintén növény.

neubeci kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.