Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Nov 30, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 vote(s)
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 vote(s)
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 vote(s)
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 vote(s)
    0.0%
Multiple votes are allowed.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KUNCZE

KUNCZE Járnitanuló

sziasztok!Keresem a farmárudát,már végig vásároltam mindenhol,de nem kapom meg a projekt ajándékát

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!

2017. január 6-án játékba kerül az állandó event shop. Magyar elnevezése: FARMÁRUDA

A bevezetés után folyamatosan elérhető lesz a bal oldali menü kosár ikonjából, a képen látható módon.

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mit ír ki az ablak pontosan?

macimami1958 likes this.
  4. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Elöször el kell küldeni az összes ingyenes ajándékot, utána tudsz FA-ért küldeni

5. zsokica46

zsokica46 Junior szaki

Szia Egy olyan listát szeretnék kérni hogy tenyésztési játéknál milyen csoportok vannak pld halak,hüllök emlösök madarak stb és mindegyiknek milyen szinű a hozzá tartozo kis kokárda szerű jelvény pld halaknál ..lila és milyen állat tartozik még a különböző csportba Tehát pld amit tudok halak..lila hal-cápa,polip többet nem tudok de h ezeket szeretném megtudni minden tenyésztésnél és leirni hogy ne kelljen mindig kérdezgetni ,,Segitséget köszönöm Áldás Békés Adventet kivánok..

6. petya2007

petya2007 Fórum hercege

https://board-hu.farmerama.com/thre...és-haladók-részleg.19474/page-12#post-1465359

Dolphin, macimami1958 and Sylja like this.
  7. farmeres53

farmeres53 Fórumfelvigyázó

Szia! Farmarannyal is küldhetsz ennek a gazdának ajándékot! Holott a napi limitem még nem tellett be!

8. Othep

Gondolom a kis farmodon sem telt be még az ajándékküldési limited, ugye?
    Hozzál farmnevet és ID-t, kérlek.

9. farmeres53

farmeres53 Fórumfelvigyázó

SZia! Csak 2 farmon látszik hogy farm aranyos kiváltás volt a többi nem jelent meg 2-szer az ajándékosomon! remélem te látni fogod! Id: 21356122
    Szia! Én vagyok a listájukon az első ,így biztos hogy nem! Megnéztem az én ajándékosomat is ott 2 név van duplán ,mint ajándék küldő! Az id:21356222 vincecs:20977460 .jázminkaa. 38374377 soma040102 :17920276 gazdalaura :3474899

10. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján:
    Mindkét dekort a Zuhatagok szigetén találod meg.

macimami1958 likes this.
  11. Othep

Szia.

Elvileg a hibás kijelzés javítva, mostmár jó.
    Köszönjük a türelmedet. :)

Farm_Tadity_ likes this.
  12. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Nagyon szépen köszönöm. További szép estét.

Othep likes this.
  13. Othep

Köszi az adatokat.
    Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

Végül is nincs szükség ellenőrzésre: Az ingyenes ajándék fogadási limited telt be; ilyenkor kap a küldő ilyen üzenetet.

Köszönöm a türelmedet. :)

14. _LiNi_86

_LiNi_86 Járnitanuló

Sziasztok!
    3 puzzle mini-játék közben dobott ki a játék az elmúlt fél órában. Megnéznétek mi lehet a baj? Nagyon kellenének az ólak... Már nem emlékszem melyik játéktáblán voltam. A többi mini-játék rendben működik. A gépem tiszta.
    Köszönöm,
    Gazda: _LiNi_86 ID: 52496951

15. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

_LiNi_86 likes this.
  16. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Sziasztok! Valami nem stimmel a hegyen az idő csökkentővel. Volt 2 sütim, csak 1gyet engedett beadni, beszürkült.Lett még 2ttő, így lett 3. Megint engedett beadni, levont 2ttőt és megint beszürkült, viszont csak az 5 ből 2ttő van,Az idő most 15:20 percet mutat.Ez hogyan lehet?
    macimami1958
    31461846

Most néztem rá,megint engedett beadni, de 13:10 percen áll és 1süti sincs. Vagyis 2 süti valahol eltévedt, mivel 3 beadottat mutat.

Last edited: Dec 21, 2025
  17. Othep

Szia.

Megpróbáltál ki- belépni a játékból?

macimami1958 likes this.
  18. vargamarika

vargamarika Haladó

Sziasztok! Szeretném kérdezni Tőletek,hogy a Titokzatos tojást hogy lehet szerezni,vagy lehet e még szerezni ? Esetleg valamelyik láda adja? Nekem van de az egyik kedves szomszédomnak nincsen ! Nem tudtam megmondani neki,hogy nekem honnan van!!!!!!!!!!
    vargamarika ID sz: 15784539 / Nem tudom most kell e a nevem és az ID szám de gondolom nem árt ha leírtam/ Köszönöm szépen a válaszotokat. Szép estét kívánok. Mivel közeleg Karácsony , szeretnék Minden Kedves Moderátornak és Mindenkinek aki segíti a játék működését Áldott,Békés,Boldog Ünnepeket kívánni sok szeretettel és tisztelettel.

19. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Igen. Most léptem be és szürke a beadás és csak a 3 van meg.

20. Othep

Szia.

A Nyuszifüles felhősor adhatja.
    Az infót itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/#post-1005652 és itt is: /Dekorbázis
    megtalálod.

Dolphin and -ágianyu33- like this.
Thread Status:
Not open for further replies.