Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hMagdi8

hMagdi8 Utánpótlás-írogató

_tHUNder_ kedveli ezt.
  2. bencica

bencica Junior szaki

Köszönöm a választ. Azt szeretném kérdezni, hogy valamelyik event alkalmával nyeremény volt? Mert szinte minden eventet megcsináltam,mégsincs.

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek olvasd el a kollégám válaszában megnyitható linken található ismertetőt.

4. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Remélem jó helyen kérdezem, nem tudom mi az oka, hogy a szaporítóba kínszenvedés az állatokat berakni, állandóan kidobálja, már minden lehető dolgot megcsináltam, de a helyzet változatlan, kérlek segítsetek ha tudtok, mert így nem érdemes kínlódni. Köszönöm előre is, sziasztok.

5. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de meg szerzetem a búvárboltot egy gazdaköri feladatban.
    Csak az a bajom, hogyha ki teszem a farmra akkor nem tudok neki tápot, és vizet adni sem.
    Mi lehet az oka? Előre is köszönöm a választ.

6. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Sziasztok!
    Csibém a farmnevét szeretné megváltoztatni. Hol kaphat ehhez segítséget?
    Én magam még nem csináltam ilyent.

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ez sajnos a Chrome böngésző hibája, kérlek próbáld meg a játékot Firefox-on.

8. -East17-

Szia!

Mivel terményes ól, ezért nem elég a táp, állatot is fogyaszt. Kacsacsőrű emlőst kell vásárolnod vagy nevelned hozzá.

9. -East17-

Szia!

A jelenlegi szabályok szerint a farm és a fórum név sem megváltoztatható.

10. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Köszönöm szépen a segítséget!

11. imreib01

imreib01 Fórum-zöldfülű

Szia! A csibeszobával kapcsolatba lenne egy kérdésem. Jelentkeztem mentornak a csibeszoba indulásakor (elég régen volt már), és azóta csak a legyek türelemmel felirat fogad!! Egyáltalán működik rendesen ez az egész, meddig legyek még "türelmes"????

12. -East17-

Szia!

A csibeszoba-mentor rendszer nem működik jól, ez sajnos tény. Egyelőre azt várjuk, hogy az ígéretek szerint teljesen áttervezik a működését.

13. imreib01

imreib01 Fórum-zöldfülű

Köszi a gyors választ!!!

14. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok!
    Nem tudok a Bahamán tenyészteni, azt irja, hogy előbb váltsam ki a jogot, holott már régebben tenyésztettem! Most akkor mi a probléma?
    Köszi!

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A tenyésztések a bahamarama szigeten maja templom szoborhoz kötöttek. Mivel nem adtál meg sem ID számot, sem annak az állatnak a fajtáját amit tenyészteni szeretnél, segítségképpen csak a maja templom leírását tudom átnyújtani a számodra.
    Amennyiben a játékot Google Chrome böngészőben használod, kérlek, hogy nyisd meg azt egy másik böngészőben (javasolt a Mozilla Firefox) és úgy végezd a tenyésztéseket. A Google Chrome sajnos nem működik megfelelően a tenyésztésekkor.

16. Angicsolnok

Angicsolnok Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok e csak azt szeretném meg kérdezni hogy mivel a My Little Ponik már nincsenek hogy lehet Pinkie Pie süti receptet szerezni.Már 5 -ös szinten vagyok.sajna én akkor kezdtem el játszani és esélyem sem volt teljesiteni. Köszike a választ előre is.

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A terméket a recept hiányában a piacon vásárolhatod meg. Pinkie Pie süti recept utólag nem megvásárolható.

18. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

ID számom: 8922744 - egyiket sem tudom tenyészteni, mert a sziv szürke, a másik két farmon lehet tenyészteni, tehát nem a Chorme lehet a hibás szerintem, de lehet, hogy tévedek.

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A "8922744" ID számú játékodba belépve ellenőriztem a tenyésztés elindítását. Majommal tettem kísérletet, ami ahogy az alábbi linken is láthatod, sikeres volt.
    Kérlek, hogy fogadd meg az előző javaslatot és nyisd meg másik böngészőben a játékodat, illetve végezd el a szokásos karbantartási műveleteket is!

20. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Köszönöm a segitséget! A CCleanert elinditottam, már müködik a tenyésztés!

_tHUNder_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.