Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bnorbi1

bnorbi1 Törekvő

_tHUNder_ kedveli ezt.
  2. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok!
    Bocsi,ha rossz helyen kopogtatok, de nem találom, hogy a csere-berében mely fákat nem lehet küldeni.
    Köszönöm előre is az utmutatást!

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

4. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

A textilmalmot is beírhatjátok a listába. :(

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük jelzésedet.
    Ha minden tárgyat beleírnánk a listába, átláthatatlanul hosszú lenne, így nem minden kerül be oda továbbra sem.

6. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Szia a nem megbízható cserepartner topikba mért csak 4 óra múlva lehet írni,4 óra alatt rengeteg embert átverhetnek( lehet engem is:()

7. Csocsoovb

Szia!

Nagyon egyszerű: kettőkor van kezdés, 14:10 kor semmi értelme nincs írni, hogy valaki átvert, nem küldi amit megbeszéltetek.
    Időt kell adni arra, hogy a másik észrevegye az ajándékot, válaszoljon, reagáljon rá, géphez kerüljön, lelevelezzétek előbb a problémátokat egymással, stb.

pormacska1 kedveli ezt.
  8. ecoke49

ecoke49 Járnitanuló

Sziasztok! :) Tudom, hogy ez nem az ajandekozos - cserelos topik ... de kerlek segitsetek! Lehet ajandekozni a kacsacsoru olat? Koszi elore is!

9. Csocsoovb

Szia!

Mivel kevesebb mint 4 hónapja került be a játékba, nem.

10. ecoke49

ecoke49 Járnitanuló

Nagyon szepen koszonom a gyors valaszt!!! :)

11. Csuni

Csuni Junior szaki

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, elkezdtem az éjszakai látogató gazdaköri feladatot.
    Kiültettem a növényeket és aktiváltam a démoni bokrétát ,hogy gyorsabban nőjenek,ne egy perccel sem rövidítette meg az érést.
    Lehet,hogy rosszul gondoltam valami?
    csuni

12. Csocsoovb

Szia!

Az érésgyorsító termékeket ültetés előtt kellene aktiválnod, akkor fejtik ki hatásukat.

13. Csuni

Csuni Junior szaki

Köszi,akkor majd a következő ültetés már sikeres lesz,hát igen akkor rosszul csináltam.
    Csuni,köszi a gyors választ

14. macoka58

macoka58 Járnitanuló

Kérlek segítsetek. A mostani cserenapnál nem találom a Röfi a koszos gyárost.Nem lehet cserélni ?

15. Csocsoovb

Szia!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozási-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/#post-8493

Néhány példa a nem cserélhető, nem ajándékozható tárgyakra:
    A lista korántsem teljes, ne feledjétek! Amint további pontos részletek állnak a rendelkezésünkre, aktualizálni fogjuk a listát.

• Majomkenyérfa
    • Kerti berkenye
    • Kacsacsőrű emlős lak
    • Teknőslak
    • Lúd ól és fejlesztései
    • Kakukklak és fejlesztései
    • Bajusz szalon és fejlesztései
    • Acai pálma és fejlesztései
    • Pitomba fa és fejlesztései
    • Goji fa és fejlesztései
    • Illatszertár
    Egy arany szabály: ami szerepel a küldhető tárgyaknál amikor ajándékozni szeretnétek, az küldhető, ami nincs ott, az pedig nem.;)

16. macoka58

macoka58 Járnitanuló

Szia ! Köszönöm a választ, de nekem még mindig nem tiszta.Lehet, hogy egy kicsit nehéz a felfogásom ezért elnézést.Amikor a cserénél beütöm a kökényt elfogadja, de cserébe kérném Röfit az nincs benne a menümbe.Tehát nem tudom beütni. Ezért kérdeztem, hogy nem lehet cserélni, mert az egyik listánál úgy láttam, hogy igen.Köszönöm a türelmet.

17. Csocsoovb

Szia!

A csere létrehozását az nem befolyásolja, hogy neked van belőle vagy nincs. Máskülönben semmit nem tudnál cserélni, amiből nincs neked - a csere event célja pedig pont ez lenne: hiányzó dolgok beszerzése.

18. macoka58

macoka58 Járnitanuló

Szia ! Pont az lenne a célom, hogy Röfit szerezzek, de amikor kiadja a menüt abban nem szerepel.Abba a menübe nincs amit kérhetnék.

19. Csocsoovb

Szia!

Mint már korábban is írtam: nem cserélhető minden tárgy. Ami nincs benne a listában, azt nem tudod beszerezni.

20. kiscinogi

kiscinogi Törekvő

sziasztok hol tudok csere-bérelni

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.