Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Remélem jó helyen érdeklődöm. Mindenhová juhart raktam Tp. miatt, és a termést beadom a kupába. Esetleg még el is adok belőle.
    A kérdésem az lenne, hogy, ha veszek prémium tagságot, milyen bónusz növelőt tudok hozzá berakni? Vagy az csak a kézi aratáshoz lenne jó?

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A prémium tagságnak nincs köze ehhez. A szokásos TP növelők hatásosak: Tavaszi koszorú, Húsvéti lekvár például. Összefoglalót itt találsz:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/

3. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Az automata aratáshoz, akkor rakjam folyamatosan?

És a tojások is adják a bónuszt ez esetben is?

Bocsánat a sok kérdés miatt?

4. -East17-

Ahhoz nem. Az automata aratás csak akkor adja meg a TP-t ha belépsz az adott területre (így ha napokig nem lépsz be, a TP halmozódik). Tehát előtte egy semleges területen elfogyasztod a bónuszokat, majd szépen végigmész az egyes részeken.

robeszka74 kedveli ezt.
  5. -East17-

Semmi baj, de ne írj új hozzászólást ha te vagy az utolsó. Használd az előzőn a Szerkesztés gombot.

A tojásokkal az a baj, hogy bekapcsolásukhoz végig kel menned mindenhol, vagyis belépéskor azonnal le is arat az automata, a tojás hatása így semmit sem ér (legalábbis az elsőnél semmiképpen, de a következőre belépve az előző tojás már hatni fog persze - és így tovább végig).

robeszka74 kedveli ezt.
  6. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Akkor a mesterségek völgyében elfogyasztom.

7. DJ-SLÁGERGYÁR

DJ-SLÁGERGYÁR Fórum-zöldfülű

Szép estét:)
    A kakukk feladatok nyereményei között,találtam vízöntő talányos tenyészeteket.
    Ezekből mi a csoda fejlődhet ki?
    Előre is köszönöm válaszod.:)

8. -East17-

Szia!

Ami kifejlődhet "Vízöntő" talányos tenyészetből:
    • Békató;
    • Sasfészek;
    • Pocoklak;
    • Rókalyuk;
    • Macskaházacska;
    • Vakondlak;
    • Egérlyuk;
    • Mosómedveodú;
    • Medvebarlang;
    • Gólyafészek;
    • Sünodú;
    • Galambdúc;
    • színes, (retro+/++) ólfejlesztések, színes műhelyes fejlesztések

DJ-SLÁGERGYÁR kedveli ezt.
  9. RyahOneY

RyahOneY Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Fogalmam sincs, hogy jó helyre teszem-e fel a kérdésemet - ami igazából nem is kérdés, csak megerősítést szeretnék, hogy jól értelmeztem-e az Enciklopédiában leírtakat. :)
    Szóval: anno már elhasználtam az 1 építési helyemet a Mesterségek Völgyében (pék lettem), viszont nagyon közel vagyok a 150 összegyűjtött csillaghoz, amit szívesen beváltanék a Bölcs Tölgynél alkimistára vagy természetgyógyász mesterségre. A kérdésem az, hogy ha beváltom, építeni is fogok tudni, vagy előbb szerkálnom kell külön építési "engedélyt" is (vásárlós módszerrel vagy a Vándor Vidámparkban), és csak aztán tudom használni a beváltott mesterséget? Vásárolni nem tervezek építési helyet, a 150 csillagot pedig nem szeretném elpazarolni, mert nem gyűlik valami könnyen... :/
    Az Enciklopédia alapján úgy értelmeztem, hogy erre a 2 mesterségre nem vonatkozik az a szabály, mint a többire: ha beváltom a 150 csillagot, akkor enyém a mesterség, építhetek és már munkálkodhatok is, attól függetlenül, hogy hány meglévő mesterségem van már. Ez így van, vagy félreértelmeztem?
    Előre is köszi a segítséget!

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Röviden:
    A fizetős mesterségek közül legalább egyet meg kell vásárolnod. A többire érvényes a hármas szabály amit olvashattál.

11. pillarinandorne

pillarinandorne Járnitanuló

Szia !Meg szeretném kérdezni hogy ahol nem csináltam meg a légiparádét mért nem tudok bőrőndboltot építeni?Köszönöm előre is a válaszod

12. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Kifejtenéd a kérdésed alaposabban? Így nem értem sajnos.
    Ha csak arra gondolsz, hogy nem tudsz építeni, akkor ellenőrizd megvan e a kellő szinted és minden alapanyagod az építéshez.

13. pillarinandorne

pillarinandorne Járnitanuló

Az alapanyagaim megvannak de a 72-es színten nem enged bőröndboltot építeni a színes ólakat engedi de a boltot meg se nyítja csak az ólakig enged lapozni

14. Divagarde

Utána is néztem közben. 75. szint szükséges a bőröndbolt építéséhez.

15. Divagarde

Szia!

Nem tenyészettél ki még kanadai libát, ellenőriztük.

16. zsazsi04

zsazsi04 Járnitanuló

Szia kedves moderátor!
    Bocsánat de kivitápot szeretnék keverni, de nagyon kevés a babérlevelem.Hogyan tehetek szert rá? A piacot már végignéztem! Köszönöm válaszod, jó munkát!

17. Divagarde

Szia!

Ha elérted a kellő szintet, vetheted. Gazdaraktárban vehetsz hozzá magot. Illetve a piacon is vásárolhatsz, ha van kínálat belőle.

18. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Bocsi, aztán rájöttem, és töröltem is a hozzászólást, de úgy látszik, nem voltam elég fürge... Megkövetem a csapatot! :inlove::inlove::inlove::inlove:

19. kokenyke

kokenyke Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Egyetlen bőröndcímke választ el a bőröndgyártól de a libáim lassan kifogynak és nem hiszem h sikerül a kanadait kitenyésztenem.
    Valahogy lesz majd felröppenő vagy esély sincs rá?

20. Divagarde

Szia!

Bármikor megeshet, hogy felröppen és barkácscuccban is lehet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.