Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. béka

béka Haladó

_tHUNder_ ! Köszönöm a felvilágosításod! Legközelebb már sikerülni fog. További szép napot! zödrét

_tHUNder_ kedveli ezt.
  2. Gabóca1948

Gabóca1948 Fórum-zöldfülű

• Az első kibérelhető szuperszomszéd:
    • A szuperszomszéd mindig aktív.
    • A játékos, aki kibérelte, minden nap automatikusan kap egy ajándékot tőle. Az ajándék 24 óránként érkezik, tehát ha az első ajándékot délután 16:30-kor kaptátok, akkor a következő nap is ebben az időpontban fog megérkezni (vagy amikor beléptek ezután az időpont után). Ez az ajándék nem számít bele a napi 20 kapható ajándékba. Az első ajándékot érkezésekor hozza a szomszéd.
    • Természetesen ezzel a bérelt szomszéddal nem lehet felvenni a kapcsolatot. Nem lehet ajándékot küldeni neki, és nem segít a szédült szántó kitakarításában sem.
    • A szuperszomszéd által küldött ajándékok egy listából kerülnek kiválasztásra véletlenszerűen.

Ezt értem, és a játék eddigi történetében ez így is működött, de a mostani mindjárt lejár, és még nem kaptam 1 ajándékot sem :) Ez nem csak az én problémám. Kérlek nézzetek utána , előre is köszönöm :D

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Figyelem!
    Ahhoz, hogy az ajándékokat, amit a szuperszomszéd nyújt Neked láthasd, a beállításokban engedélyezned kell az ajándékok mutatása lehetőséget (amennyiben eddig nem használtad).

• Menürendszer
      • Beállítások
      • Matricás album
      • Gyors vetés
      • Növények, Állatok, Fák, Fejlesztések
      • Föld, tenyésztelep, komfort termőtalaj
      • Virág ikon, törlés, mozgatás, forgatás
    Ne felejtsd el azt sem, hogy a szuperszomszédok ajándékai hozzávetőlegesen 24 óránként érkeznek.

4. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok!

Nincs valahol egy topik/tárhely, ahol az BP/modik által megosztott hivatalos képek/háttérképek vannak?

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Nincs ilyen topic.

6. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Köszönöm a választ!

_tHUNder_ kedveli ezt.
  7. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Bocsi tényleg elirtam az ID számomat.
    Helyesen: ID 12025635
    A mozilátogatáson nyert farmarany a problémám.

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Köszönöm!
    2015-08-20-án 16:42:35-kor 36 aranyat költöttél a paszulyon egy új sor kiváltására. Ezért van kevesebb.

9. .nyuszkóka.

.nyuszkóka. Fórum-zöldfülű

Sziasztok !

Nekem olyan gondom van, hogy megjelent a szomszédaim közt egy Tapsi Füles szomszéd, én nem fogadtam el, de nem is tudok semmit kezdeni vele, kétszer is ott va a szomszédaim közt. Hogy tegyem ki ??

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

11. chappyke

chappyke Fórum-zöldfülű

Nálam 3x is megjelent a Tapsi Füles , hogy lehet törölni ????

ID: 15675092

12. -East17-

Szia!

Kérlek olvasd el a feletted adott válaszomat, neked is hasznodra lesz.

13. chappyke

chappyke Fórum-zöldfülű

megvan :) szuper szomszéd :))

Köszönöm :)

14. VandaViki2020

VandaViki2020 Járnitanuló

Sziasztok!
    Gondba vagyok mind a 3 farmterületen kitettem a tenyészállatokat 2 le is szedtem de a 3 nem sikerült mert akadozott a játék, és kiléptem. Újra beléptem és mind a 3 farmterületen üresek voltak a tényészterepek. Tud valaki segíteni. Köszönöm.
    ID47437182

15. -East17-

Szia!

A megadott ID szám nem megfelelő, ez alapján semmit nem tudunk ellenőrizni.

A hasonló esetek elkerülése végett a teljes géptakarítást mindenképpen javasolnám:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

16. VandaViki2020

Bocsi elírtam!
    VandaViki2020 ID 47434182

17. -East17-

Nem találtam semmi különlegeset a tenyésztéseid közt. Amikor a géped akadozott, akkor valószínűleg be sem vette a tenyésztési adatokat, mert van olyan teleped amiben 3 tenyésztés elindítását látom, másokban csak 2-t. Amint írtam: végezd el a teljes géptakarítást, illetve ha Chrome böngészőt használsz, akkor most próbálj meg másikon keresztül belépni és tenyészteni. Ezzel egy időben a flash player frissítéseit is ellenőrizned kellene.

18. VandaViki2020

Ok köszönöm szépen a gyors választ.
    További szép estét kívánok!

19. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia! Lehet, hogy bután hangzik, de a következő gazdaköri tenyésztős event végleg marad a játéban , vagy ideiglenes lesz. Érdemes most tenyészteni, ? Előre is köszi a válszt ,üdv​

20. gabika234

gabika234 Junior szaki

Hello.

Nekem az lenne a kérdésem hogy honnan jött nekem a 12 órás munkások?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.