Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. macsek.

macsek. Törekvő

Köszönöm - megnéztem a spam mappában sincs -, akkor írok újra.

2. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szép estét ! Olyan problémám akadt, hogy feltöltöttem a Bahás víztartályt, mert kellett a víz a keveréshez a narancsos turmixhoz, viszont a keverőben csak 39 vizet mutat, ki be léptem semmi, ráadásul 2szer is venni akartam vizet a keverőnél, nem engedte, vissza a bahára megtölt, csp 2szer is levette, de víz csak 39 maradt , így nem tudok több turmixot keverni.A bahán 300 víz van, csak a természetgyógynál mutatja változatlanul a 39et. ID 28744290

Utoljára szerkesztett: 29.8.15
  3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A természetgyógyászat a sima farmról veszi a vizet, nem a bahama szigetről.

4. mamika57

Oké, ezt megértettem, de azt nem, hogy miért nem tudok vizet venni a gyógyóba ?

5. -East17-

Amennyiben van annyi víz a tartályban a farmon, hogy legalább 1 terméket legyárthass, nem jelenik meg a vízvétel lehetősége. Ha a számlálón állítasz, és több darabot szeretnél, és a víz már nem elég, akkor jelenik meg a kis zöld + jel. Onnantól már vásárolható a víz. De egy ki és belépés után próbáld meg ismét a dolgot.

6. mamika57

Köszi, megoldottam, visszamentem a farmra , így már ok.

7. flotilla

flotilla Fórum-zöldfülű

8. -East17-

Nem kevered össze a farmjaidat? Az esőerdőben ugyanaz a szint mint a bahama szigeten és ültetni is azt tudod amit a szigeten már kiváltottál/használtál. Esetleg magát a Bahama játékterületet éppen most szabadítottad fel és kezdtél ott gazdálkodni? Mert akkor érthető: az Esőerdőben is csak ott tartasz mint a szigeten.

9. -SziBi-

-SziBi- Junior szaki

Helló! Bajban vagyok a tenyésztéssel. Ha 2x ugyanazt az állatot helyezem be, biztos hogy nem egyforma az eredmény. Valaki tudja, hogy mit kell behelyeznem hogy biztosan űrméhet kapjak.
    Előre is köszönöm

10. -East17-

Szia!

Nem lehet biztosra állítani, hogy miből mi lesz. Leggyakrabban az egyel alatta lévőkből lesz a következő állat, ám ha ugrás van, akkor ez a rendszer máris borul. De az Űrméh majdnem a legnagyobb szintű, így kicsi állatból sokkal ritkábban fejlődik ki.

11. -SziBi-

-SziBi- Junior szaki

Köszönöm

12. indigo54

indigo54 Aktív író

Jó reggelt! A bahamaramán eltünt a titokzatos fa csomag kb. 21 megmaradt és még ki em tett része, amit vásároltam. Nem tudom mi történt? ID 30300854 Most vettem újat megint, természetesen mindkét esetben elvette az aranyat.

Utoljára szerkesztett: 30.8.15
  13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Csak a tisztánlátás érdekében.
    Összesen 2 csomagot vásároltál eddig a mostani akció során.
    • 2015-08-28-án 21:02:48-kor FARMos csomag -> még 18 db ebből a menüdben van, megkaptad a fekete fűz fát is, kiraktad a farmodon.
    • 2015-08-30-án 08:41:47-kor SZIGETes csomag -> még 26 db van a menüdben, megkaptad a nektarinfát is, benn van a menüdben.

14. benus2004

benus2004 Fórum-zöldfülű

Szervusztok! Tudna segíteni valaki? A Bahán nem működik a szintjelző.Valamikor volt változás és nem vettem észre vagy mi történt? előre is köszi a választ!

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Itt olvashatsz minden részletet:

16. benus2004

benus2004 Fórum-zöldfülű

Ezeket már mind átolvastam!2015 juniusában a Bahán 120-on aármennyi szinten voltam,most csak 20-adik szintet mutatja.Szintlépéskor nem változik de az AB. megkapom ezért nem tudom mi van.

17. -East17-

Szia!

Állítsd be a monitorod képernyőfelbontását a gyári szintre (ha szükséges), illetve ellenőrizd a farm megjelenítési képméretét és ha szükséges kapcsold ki a zoom funkciót.

18. benus2004

benus2004 Fórum-zöldfülű

Szia! köszönöm a gyors választ a baj csak az hogy nem vagyok számítogép zseni és nem tudom hogyan kell. Azért nem értem mi van mert semmit nem változtattam a beállításon csak pár napig nem voltam gépközelben és akkortól van ez így. farmnevem : benus2004 ID:29667898

19. -East17-

A monitorod esetében nem tudok segíteni, nem ismerem a géped tulajdonságait, ahhoz majd helyben kell valaki segítségét kérned.

A másik dolog: a farmon valahol kattints a jobb egérgombbal, majd a megjelenő fehér ablakban válaszd ki a "show all" lehetőséget:

Ashampoo_Snap_2015.08.30_10h20m14s_001_.png

20. benus2004

benus2004 Fórum-zöldfülű

Szia! köszönöm a választ majd kérek segítséget. üdv.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.