Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dori081990

dori081990 Fórum-zöldfülű

Regisztrációm időpontját.
    ID: 41417113

Utoljára szerkesztett: 24.1.16
  2. Rodin

Rodin Fórum veteránja

A dátum: 2012-07-15

3. -ElisaP-

-ElisaP- Utánpótlás-írogató

Sziasztok. azt szeretném kérdezni, hogy ha megvan a csokis palacsinta receptje, a hozzávaló csokoládé szirup receptjét hol lehet megszerezni?

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre nem megszerezhető. Maga a csokiszirup jelenleg csak a Piacon megvehető.

5. zentaierika

zentaierika Fórum-zöldfülű

Érdeklődnék, hogy a horgászatban szerzett pontok nem lettek beváltva, akkor azok elvesznek?
    ID:47328664

Utoljára szerkesztett: 24.1.16
  6. Rodin

Rodin Fórum veteránja

7. fcsilla

fcsilla Járnitanuló

H
    Köszönöm szépen, bocsánat, pedig volt rajtam szemüveg is! :)

8. ggreta08

ggreta08 Törzsjátékos

9. Rodin

Rodin Fórum veteránja

De igen, ez elképzelhető, hogy geo IP problémát okozna. Egy kis türelmedet kérjük, amíg további információkat szerzünk a konkrét kérdésben. Addig is kérlek, tedd meg, hogy a kérdésedet eljuttatod a játék supportjára, tőlük fogod a részletes és pontos választ megkapni.
    A supportot itt találod:

ggreta08 kedveli ezt.
  10. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sziasztok!

Furcsa dolog történt, kaptam 2 uj csibét emmababy38, emmababy 41, a másik farmomon emmababy34-et, mindegyik a harmadik szinten van és hiába irok nem válaszolnak és szintet sem lépnek.

11. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Előfordulhat, hogy ugyanazon játékosé mindegyik, mivel a játék szabályzata nem zárja ki, hogy valakinek több farmja is legyen. Ha inaktív és nem is válaszolj, válj meg tőle nyugodtan, utána kérhetsz másik csibét.

12. katy5757

katy5757 Járnitanuló

mi a titok doboz és hol találom?

13. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A ládában, a váza ikonban az "elhasználódó" fülben keresd. A mesterségekhez való alapanyagokat (cukor, só, stb.) tartalmaz

14. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

sziasztok

növény nemesítésénél, a legkisebb csomaggal (500 db) is el lehet érni az összes ikont? Nekem már csak az utolsó 3 hiányzik, de már hetek óta csak visszaadja a növényt vagy TP, CSP-t kapok

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Elvileg igen, de a nagyobb üvegház nagyobb esélyt is jelent.

Tüsike56 kedveli ezt.
  16. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Sziasztok!
    Megkerrnek 1 Moderatort, hogy nezze meg legyenszives, hogy hova tunt a Fekete Fuz fam. A cserenapkor kaptam Dorottya-Mano-tol, kivolt teve, En ma osszeszedtem a fakat, es sehol nem talalom, pedig azt kiakartam tenni.
    Gazda: zsoxxya ID: 19684713
    Elore is koszonom!
    Szep estet kivanok!

17. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    Bármelyik méretű cseréppel elérhető bármelyik bónusz, de a kicsivel nyilván kisebb az esélyed, többször kell próbálkozni, mint a nagyobbakkal. Ha ilyen régen nincs szerencséd, érdemes nagyobb cseréppel is próbálkozni.

Tüsike56 kedveli ezt.
  18. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

köszi szépen, megprobálom a közepessel, már csak egy ikon kéne, de azt nagyon nem akarja

köszi, próbálkozom tovább a közepessel

19. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Es ismetlem Onmagam, mivel talan nem olvasta el a Moderator a kozel fel oraja feltett keresemet!
    zsoxxya Járnitanuló

Sziasztok!
    Megkerrnek 1 Moderatort, hogy nezze meg legyenszives, hogy hova tunt a Fekete Fuz fam. A cserenapkor kaptam Dorottya-Mano-tol, kivolt teve, En ma osszeszedtem a fakat, es sehol nem talalom, pedig azt kiakartam tenni.
    Gazda: zsoxxya ID: 19684713
    Elore is koszonom!
    Szep estet kivanok!

Bocsnat, de nincs ekezetem!

20. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Köszönjük a türelmedet! Néha kicsit várni kell az ellenőrzésre. A keresett fákat a menüdben találod. Bal oldali menü -> láda -> fák. Ha ABC sorrendbe teszed, vagy név szerint rákeresel, könnyebben rátalálsz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.