Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gymikii

gymikii Fórumlakó

Sziasztok! Tényleg volt egy szavazás, amin ezt a semmire nem jó cserenapot szavazták meg a csemetegőzős helyett??

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs tudomásunk ilyen témájú szavazásról.

3. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni, hogy megint miért ugrik fel egy ablak, amikor egyik földről átmegyek a másikra.
    Pl.: " Itt juthatsz a kerge-kertbe...." stb. Már egyszer volt ilyen, de azt rendbe rakták a készítők.
    Köszönöm előre is a választ.

4. Laboviti

Szia!
    A játék betöltésének ideje alatt olvashatók ezek információk.
    Addig nem akadályoz semmilyen munkában sem, amíg a mögötte lévő sávban a betöltés "nem telítődik".
    Figyelj arra, hogy amíg a farm "életre nem kell", addig más program ne terhelje a gépedet.

5. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Köszönöm a választ.

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

7. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy az áprilisi naptárt hol lehet megnézni, már csak 1,5 nap van hátra.
    Köszönöm.

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre nem kaptunk még áprilisi naptárt.

9. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Köszönöm a választ.

10. [Morzsi]

[Morzsi] Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Lehet hogy írnék az emlékkönyvbe de honnan lehet tudni napra pontosan ,mikor kezdtem a játékot? Én csak az évet tudom! (2011)

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ezt az információt a regisztrációs e-mailben találod meg, ha még megvan.

12. taktor

taktor Aktív író

Sziasztok !
    kitettem cserére a karneválmackó 3-at. Miért nem engedi kitenni a 2-est?

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ez egy fejlesztett dísztárgy. Ameddig nem építetted össze, addig külön fejlesztéseket kitudod tenni, viszont ha összeépíted, akkor ugye az már nem 1 tárgy, hanem alap+fejlesztései, ami 1 csere engedélybe nem fér bele, így nem cserélhető ( úgy sem ha többet adnál érte)
    Szimplán a fejlesztésnek és az összeépített tárgynak is karneváli mackó 3 a neve (feltéve ha jó sorrendben építetted össze).

14. taktor

taktor Aktív író

nem épitettem össze, éppen ez a problémám, mind a 3 külön volt a raktáramban és a 3-at engedte betenni a cserére a 2-est nem engedi azzal,hogy nincs a raktáramban, pedig ott van még a 2-es és az 1-es is és nincs össze épitve. ( vissza vettem a kínálatból)
    Szépen kérlek nézz rá mi a problémám. ID 27950115 köszi.

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia taktor!

Ne feledd, máskor is lehetett már szerezni Karneváli mackót.
    A te kettes fejlesztésed össze van építve az egyessel, ezért nem tudod kitenni az ajánlatot.
    Egyszerűen ellenőrizheted : önmagában a kettes fejlesztést ki tudod tenni a farmodra. Ha nem lenne alatta az egyes, nem sikerülne.

16. taktor

taktor Aktív író

Igazad van, erre nem gondoltam( tényleg egy épitett van, ki is tettem) és ott maradt a 3-as és az 1-es a raktáramban.. Köszönöm a segítséget.

17. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Abban kérném a segítségeteket, hogy rostas25 gazdának milyen fákat küldtem ajándékba. Köszönettel Shirkán53 ID: 51637155

18. Laboviti

Szia!
    Az említett gazdának tegnap 07:42 órakor Amherstia fát ajándékoztál.

Shirkán53 kedveli ezt.
  19. takácstibor85

takácstibor85 Utánpótlás-írogató

sziasztok

Pinkit nem tudom használni .mi lehet az oka?se a pajta se vaza ikon alatt nem tudok aktiválni egyet se.pedig fontos lenne 1 orás tp bonuszt szeretem volna hosszabitani persze ha csak lehet ,mert még ezt nem probáltam..

20. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Ki-belépés után próbáld újra. ha nem megy, a böngésződ előzményeinek törlését, majd újraindítását javaslom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.