Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pizzabajnok92

pizzabajnok92 Fórum-zöldfülű

Köszön
    Köszönöm megvan:)
    Lusta farmer mindent géppel akar :) többi kitehetővel meg megkavart, hogy a másik farmon elfelejtettem feltenni a felhőre :(
    Köszönöm szépen a segítséget.

2. taktor

taktor Aktív író

Szia!
    A teliholdra ható felhőimet átraktam a kedvencek közé, hogy figyelhessem az aratásukat amikor szükség van rájuk. Azonban géppel aratok és ha a témák szerint szedem le a felhőket akkor az ültetési bónusz felhők aratásakor a kedvenceket is leszedi,pedig éppen azért raktam át, hogy téma szerint arathassak. Mit kell tennem, hogy az ültetési bónusznál ne arassa le?

3. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Én a kedvenceket aratom, amiket nem szeretném learatni minden alkalommal, azok pedig nincsenek a kedvencek közé rendszerezve.

4. szoreny

szoreny Fórum-zöldfülű

Sziasztok! nekem is aranybanánnal kapcsolatban lenne kérdésem: nagyon kevés helyen lehet nyereményként megszerezni, főleg csak szintlépéskor jutunk hozzá, mert a bahama feladatsorok is nagy részben csillag nyereményt adnak. Nem lehetne a bahás feladatoknál több helyen aranybanánt nyerni? Egyébként szuperek a fejlesztések, gratulálok Nektek, csak így sajnos nagyon lassan tudok megszerezni 1-1 növényt,fát állatot stb. :( :( Köszönöm szépen a választ, további szép napot, és jó munkát nektek!

5. Divagarde

Szia!

A készítők döntése miért mennyi banán a jutalom.

6. taktor

taktor Aktív író

bocs, de nem értem a válaszod, vegyem ki a kedvencek közül? de akkor az ültetési bónuszok között marad és kézzel kell learatnom. Sehogysem áll össze nálam a kép.Mégegyszer leírom a kérdésem,lehet hogy elöbb rosszul kérdeztem.
    Mit tegyek a teliholdra ható 2 felhőmmel,hogy akkor arassa a gép amikor én akarom?

7. Divagarde

Kérlek olvasd újra amit írtam. Ennél egyszerűbben nem tudom leírni, hogy esetleg tedd másik kategóriába és arasd külön.
    Csak ötletet adhatok, a Te feladatod kidolgozni és alkalmazni a számodra megfelelőt taktikát.

8. taktor

taktor Aktív író

Köszönöm, értem, elolvastam a leirást is, de nem találom hogyan tudom áttenni más kategóriába. Azt tudom hogy kategórián belül változtathatom a sorrendet. pl hogyan tudom áttenni a ? kategóriához(egyéb bónusz sorok).Vagy erre nincs lehetőség? Elnézésedet kérem amiért ennyire értetlenkedem.

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Csak a kedvencekhez tudsz áttenni valamit úgy, hogy a kör tetején lévő kis szalagra kattintasz. Az bezöldül, így jelzi, hogy a kedvencekben van.
    Na már most: tegyél minden olyan felhőt a kedvencekbe, amelyeknél nem kell odafigyelni, mikor aratod - TP-t, CSP-t, BTP-t, tárgyat adó felhők, valamint olyan bónuszt adó felhők, amik számodra nem érdekesek. Innentől a kedvenceket arasd le géppel, olyan gyakran, amilyen gyakran csak akarod; nem kell odafigyelni rá.
    A maradék néhány felhő így a helyén maradt, és ha learattad a kedvenceket, a kis piros számok mutatják is, hogy hol. Ezeket arathatod kézzel, amikor az Neked a legmegfelelőbb. Így soha nem aratsz le géppel számodra lényeges bónuszt adó felhőt.

GYuGYu1003 kedveli ezt.
  10. péteriágnes

péteriágnes Haladó

Lesz ma rendkívüli baby-bumm?

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem kaptunk ilyen értesítést a központból.

12. g.m.i.1954

g.m.i.1954 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e. Az állatokat hamarosan leszállítom, hogy meglegyenek a neonok. A boltba csak akkor jutok be, ha a szívek összejöttek, vagy anélkül is sikerül? És mi módon jutok a boltba? A választ előre is köszönöm.

13. -East17-

Szia!

A neon boltban csak a szívekért vásárolhatsz, belépni azok nélkül is lehet. A módját az event leírásában megtalálod:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/486752/

14. g.m.i.1954

g.m.i.1954 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ. Utána olvasok. Üdv

15. taktor

taktor Aktív író

Szia :)
    Köszönöm szépen a segítséged . Magyarázatod egyszerű és azonnal érthető volt a számomra és ez alapján máris át tudtam rendezni a felhő soraimat. ( rájöhettem volna magamtól is, de nem vagyunk egyformák , az én agyam kissé lassú :D:wuerg:)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! Aki már kiváltotta magasabb aranybanán értékkel az új bahamarama növényeket vagy állatokat, annak a különbözet jóvá lesz írva, hogy most olcsóbban lehet őket kiváltani?

Köszi!

17. -East17-

Szia!

Nem változtak a szobrok AB árai, így nem is lehet szó semmilyen jóváírásról. Minden annyiba kerül most is mint az újdonságok bevezetésekor.

18. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok !! A segítségeteket szeretném kérni !! A neon event kezdetén beadogattam a tenyészállataimból amik voltak raktáron . A 49 000 -beadásnál beadtam 33 200 csp értékű pulykát a mostani tenyésztésből akartam beadni a hiányzó 15 800 csp értékű pulykát !! Nagyon meglepődtem , mert ismét 49 000 csp értéket kért !! Felírtam , hogy hol tartottam , remélem visszakapom a beadott pulykákat !! Előre is köszönöm a segítségeteket !! biborka63 ID : 6809366

19. -East17-

Szia!

Látom én is, hogy mikor és mit adtál be, de segíteni csak a support tud, nekik jelezd részletes adatokkal a történteket.

20. Csiziee

Csiziee Törekvő

Köszi, úgy látszik akkor rosszul értelmeztem a változtatást! :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.