Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tamas00112910

tamas00112910 Járnitanuló

sziasztok. szeretném meg kérdezni hogy lesz e még olyan hogy csere bere nap ?

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre nem került kivezetésre a játékból, amennyiben lesz ilyen event, akkor a fórum hivatalos közleményeiben természetesen megfogod találni az időpontját.

3. tamas00112910

tamas00112910 Járnitanuló

köszönoöm. további jo estét

4. teddy31

teddy31 Járnitanuló

Helló! Kérhetek egy kis segítséget? A neon pulykaólat hol találom a barkácsólaknál nincsen.

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia teddy31!

Az állatos menüben válaszd a "Minden" kategóriát.
    A jobb felső sarokban található kereső mezőbe írd be : pulyka.

6. ×mari$ka×

×mari$ka× Járnitanuló

Sziasztok! megszeretném kérdezni hogy lesz a strucc tojásfa,sokhely felszabadulna .Választ előre is köszönöm

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

8. Krinyci

Krinyci Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy jutok hozzá Tamarillóhoz? Sehol sem találom és a szentélyben sem tudom megvenni. Rossz helyen keresem? Gazda: Krinyci ID: 36246319

9. Laboviti

10. Krinyci

Krinyci Fórum-zöldfülű

11. Maikingus

Maikingus Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Hogyan tudok fotót s tündérrózsát szerezni?

Szép napot kívánok!

Maikingus

12. Laboviti

Szia!
    Részletesen: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...hamarama-avagy-trópusi-farm.5871/#post-484366

A film NEM felröppenő, hanem az egyes szintek teljesítése után nyerhető meg a képregénygyűjtemény feladatban.

A kapott filmekből a farmos malomban tudjuk előállítani a leadandó "Fotó"-kat.

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-képregénygyűjtemény.10880/#post-151924

13. Maikingus

Maikingus Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

14. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

sziasztok!a neon boltban megvettem a neon pulykát,de sajna nem lelem sehol.lehet én vagyok vak...előre is kösz a segítséget.frissítés,ki-be lépés megtörtént.
    rózsabimbó ID: 1356643

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A kitehetők közt keresd, a váza ikon alatt.

16. Laboviti

Szia!
    Ellenőriztem, a Neon dekorációs tárgy a váza ikon alatt található a megadott accounton.
    A kereső funkció segíthet, egy ki-, majd belépést követően a játékba.

17. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

köszönöm szépen,ott sosem kerestem volna :) további jó játékot mindenkinek!

18. Ancsika65

Ancsika65 Utánpótlás-írogató

Szia Labovit!

Szeretném megkérdezni, hogy a piros kulcsos szivecskék mire jók és hol találom meg őket?
    Várom a válaszod, nagyon köszönöm!

19. Laboviti

Szia!
    Az event során minden tenyésztés alkalmával kapunk egy különleges kelléket, aminek a neve: Szerelem lakat
    Szerelemlakatot minden tenyésztéskor kapunk, mindegy milyen szintű és fajtájú állatot tenyésztünk.

A szerelem lakat egyetlen beszerzési forrása a tenyésztés! Farmaranyért nem vásárolható, ajándékba nem küldhető, aratáskor nem kaphatunk ilyet. Szerelemlakatra az event teljesítéséhez konkrétan nincs szükség, azonban a megnyerhető felhősorra szükséges kitehetőket a neon boltban kizárólag szerelemlakatokért cserébe tudjuk megszerezni!

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/neonfényes-ólak-iii.13881/#post-486752

20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Nem tudom mi tévő legyek. Lejár a bankkártyám, amivel vásárolni szoktam. Már kaptam másikat, de annak értelemszerűen mások az adatai. Legutóbb, amikor ilyen esetem volt, megadtam az új adatokat, és buktam a kártyás fizetés 10 % bónuszát. Mi tehetek, hogy ne ismétlődjék a bukta megint?
    Segítséget köszönöm.

Gazda: Galadriel,
    ID: 14659457

mazsibazsi1 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.