Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Adott időpontban akik TGC tagsággal rendelkeztek, Ők kapták ajándékba ezt a receptet.

TGC tagságról itt tudsz olvasni, de amennyiben sikerül tagságot szerezned, az nem jelenti azt hogy ezt a receptet megkapod.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tgc-top-gamers-club.6879/

2. vasedeny

vasedeny Aktív író

Értem, Köszönöm.

3. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Sziasztok! Miért nem tudom kitenni a felhősorra a 3 db kitevőt. Ahogy rákattintok rögtön vissza adja a Fociláz játékot.
    A gépet kitakaritottam többszörösen ki be léptem de hiába. Várom mielőbbi segitésget valaktől.

4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Szerintem a felhőt nem váltottad ki, csak a kitehetőket. 205 érmébe kerül a teljes felhősor.
    Event alatt a paszulyon látszik ugyan a felhő, de csak a megszerzése után tudod aktiválni.

5. |Tamás|

Szia!

azért dob vissza az event ablakba, mert még nem szerezted meg a hozzátartozó kitehetőket, vagy magát a felhősort.

6. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Megvan a felhősorom és a kitevőim is. Id. sz.12025635 Mind a 4 db-ot és a felhősort is. 280 pontért mindent megvettem.

7. |Tamás|

Szia!

Ellenőrzésünk alapján a felhősort magát nem váltottad ki, csak a hozzátartozó dekor elemket és a plusz dekort (áthatolhatatlan védelem)
    Még 37 pontért ki kell váltanod a felhősort hogy használni tudd.

8. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Megtudhatnánk nálunk miért nem jelent meg a kód? miért kellett nehézségek árán a németektől beszerezni?

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez egy olyan ajándékkód, ami egy adott weboldal látogatói között került kiosztásra, korlátozott darabszámban (pár ezer darab).
    Minden kód egyedi, csak egy alkalommal felhasználható.
    Így nincs lehetőség arra, hogy egy kódot hivatalos közlemény formájában megjelentessünk, és azt több millió játékos számára elérhetővé tegyük.

Azonban hamarosan lesz forgalomban olyan ajándékkód, amit mindenki be tud majd váltani a farmján:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kerekkerék-kiegyensúlyozása.14024/

10. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Sziasztok,

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Doki küldetése felhősornál miért nem engedi kitenni a Kakukkmama II-t és a Doki küldetése II-t. Ki kellene váltanom hozzá a kincses szigetet is? Várom válaszotok. Köszönettel, ritasoros

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ahhoz, hogy a Doki I - Doki II dekor elemeket ki tudjuk helyezni a felhőre, az alábbiakat kell tennünk.
    - kihelyezni Doki I elemet a Bahamarama vagy a kincses szigetre
    - ráhelyezni a Doki II fejlesztést
    - törölni a farmról a dekor elemet, ezáltal a menüben egyben kerülnek tárolásra
    - az így összeragadt dekor elemet már ki tudjuk helyezni a felhősorra

A régebbi kakukkos dekor elemeknél szintén hasonlóan kell eljárnod.

Gio és sziszi1965 kedveli ezt.
  12. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Nagyon köszönöm. :)

13. böszike50

böszike50 Junior szaki

Sziasztok böszike50 vagyok lehet nem jó helyre írok, évek óta játszom, minden nap. Hajtok az eventeknél munka mellett, nem a felhősorra gyúrok, hanem a tenyészetekre, hogy tudjam a gazdaköri játékot is játszani, semmi érdemlegeset, nem kapok soha, most is két db lajhárt kaptam, tudom a válasz nem tudjátok, befolyásolni, szerintem pedig igen, van olyan farmom, ahol szinte minden meg van, úgy ólaknál, fáknál. Köszönöm

14. mapapa54

mapapa54 Fórum-zöldfülű

15. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:)Szép napot mindenkinek!
    Kedves moderátorok, aki veszi a fáradtságot és válaszol nekem, köszönöm előre is!
    Nagyon sok "titokdobozom" van a raktáramban, és arra lennék kíváncsi, hogy amikor rákattintok a "felhasználom" gombra, mindet kinyitja, vagy csak 1 db-t?-és ugyan ez a barkácsosnál is, mert XL-és XXL-s is van.
    Köszike: Boszika57;)

16. mapapa54

mapapa54 Fórum-zöldfülű

Gazda: mapapa54 ID: 18770982
    A Bahama szentélyben vettem 20 banánért "Paradicsomi ajándék"-ot. Ennek 2 napja, én még 1 trágya ajándékot sem találtam. Ilyenkor mi van, vagy mi lenne az ajándék?
    A 2. kérdésem: ha nem a válasznál lépek be, hogy lehet hozzászólást, vagy kérdést indítani?
    Én eddig nem jöttem rá.
    Köszi

17. maoriwomen

maoriwomen Járnitanuló

Szia

A titokdobozok egyszerre bontódnak ki, a szerszámok százasával.Minden esetben felugró ablak értesít arról amit kaptál.

Boszika57 kedveli ezt.
  18. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

;)Köszike!!

19. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Köszi, ezt most olvastam csak. Számomra ez mégis fura. Nekem sikerült, de sokaknak nem.

20. maoriwomen

maoriwomen Járnitanuló

Szia

Minden esetben a "válasz" gombot kell megnyomnod ha hozzászólást szeretnél írni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.