Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek erről a linkről tájékozódj!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-hitelintézet-a-bankolási-felületen.10459/

Deutsche Bank ZRt. Budapest a jó név!!

A számlaszám is az ismertetőben konkrétan szerepel.

2. mamarygen

3. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Ezt tudom én is, elolvastam, eddig nem is volt vele gondom, akkor ma a bankban a rendelésnél miért hozta fel a másik bank adatait? Leveled után ismét megpróbáltam egy másik összeggel, de ismét a Raffeisen bank adatait hozta fel. Ezt a rendelést természetesen töröltem, mivel csak egy megrendelést szeretnék, és nem szeretném, ha gondom lenne vele. Ilyen hiba elfordulhat a bankban a megrendeléseknél?

4. mamarygen

Sajnos nem tudom megmondani, miért a régi bank adatait hozza elő számodra a megrendelés esetén a saját bankod.

Ha új rendelést indítasz a banki felületeden, akkor nem szabadna a régi adatot megjelenítenie a banki oldalnak!

Kérj telefonos segítséget a banktól, vagy menj el személyesen az adott fiók intézményébe segítségért!

5. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Köszönöm az ismételt válaszodat és türelmedet

6. Bocsánat, de még mindig nem értem. Ha normál pörgetésre változott, miért nem látható ott. Egyáltalán hogyan lehet felhasználni? Végigolvastam amit ajánlottál, ennek ellenére nem értem. Köszönöm, ha megmagyarázod.

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Kerekkerék megújítása előtt lehetett gyűjtögetni a pörgetéseket - akkor még csak egyféle volt. Amikor a Kereket átalakították, és lett a Party Pörgetés, akkor a régen felhalmozott normál pörgetéseket arany pörgetésként megtarthattuk. Ez a normál pörgetés (zöld) alatt látszik arany alapon - ha van Neked ilyen. Ha elpörgetted a normál pörgetéseidet, akkor a továbbiak ebből az arany készletből történnek, amíg tart. Ilyenre már szert tenni nem lehet, így a legtöbb gazda nem is rendelkezik már vele, mert elpörgette évekkel ezelőtt.

8. mamarygen

Azt írtam, hogy régi pörgetés változott át név szerint. Nem mostanában volt...ez olvasható a linken is.

Normál pörgetés volt régen, amit halmozni lehetett. Ehhez vásárolhattunk is a régi időkben.

Érkezett az új kerék.
    Ekkor a vásárlási lehetőség a party pörgetéshez köttetett.Normál pörgetést nem lehet vásárolni már!
    Ami a normál pörgetésekből maradt az átalakítás idején, az átváltozott arany színűvé---vannak akiknek még van ilyen a farmján.
    A normál kategória tehát ismeri a zöld illetve a régiből maradt arany pörgetést.
    Akinek van arany pörgetése, az a zöld kártya elpörgetése után az aranyat is elhasználhatja.

Amennyiben Te nem látod az arany pörgetést, akkor neked nincs ilyen lehetőséged.(elfogyott, vagy nem is volt ilyen, mert akkor még nem játszottál)

9. wolfxxx

wolfxxx Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Csak azt szeretném tudni, hogy a fúrógéphez hogy lehet hozzájutni, mert nekem automatikusan nem jön a raktárházak betakarításakor.:wuerg:

10. mamarygen

Szia!

Automatikusan hozzájuthatsz a raktárházak aratásakor a fúrógépekhez???

Ez nagy tévedés!!

A fúrógép ritka, különleges felröppenő, amit csak a raktárházak aratásából kaphatunk! Nem minden aratás adja, ezt ne feledd!

Mivel a színes fejlesztésű építményekhez több darab is szükségeltetik, így a gyűjtés bizony hosszú időszakot fog jelenteni minden raktár tulajdonos számára.
    Van egy csevegő topicja a témának, a raktárházaknak. Ott olvass, ott beszélgess a társakkal erről.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/raktárházak-csevegője.14044/page-117

11. marika0507

marika0507 Junior szaki

Jól emlékszem hogy az újra hasznositó event ma 14 órakor kezdődik?

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Nem jól emlékszel. 31.-én kezdődik. :)

13. marika0507

marika0507 Junior szaki

Köszönöm a segítséged.

14. balatoni028

balatoni028 Járnitanuló

Sziasztok,balatoni028,ID19339532,az,lenne,a,kérdésem,h.az,ujrahasznositó,eventröl,hol,van,leirás,met,sehol,nem,találom.

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Általában az event indulása előtti napon kapunk leírást. Valószínűleg majd holnap teszik közzé.

16. balatoni028

balatoni028 Járnitanuló

Elnézést,elnéztem,a,dátumot,de,azért,köszi.

17. vm68

vm68 Rutinos

Sziasztok! :)
    Elég buta kérdésem van. 4 csibémből 1 dolgozó volt. Véletlenül törölt engem mint mentort. Azóta bekéredzkedett szomszédnak.
    Van rá esély hogy visszakapjam mint csibét? Előre is köszönöm :)

Gazda: vm68ID: 15436859

Csibe neve: rolandmuki19

18. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia vm68!

A rendszer automatikus, akit kisorol, az kerül hozzád. Beleavatkozni nem tudunk.

vm68 kedveli ezt.
  19. Köszönöm a részletes ismertetést, mivel a zöld alatt nekem 19 db. van, megpróbálom lepörgetni.

20. csilla34

csilla34 Fórum-zöldfülű

Lehet,hogy nem itt kellene feltennem a kérdést,de esetleg tudna valaki abban segíteni,hogy mikor lesznek munkások féláron?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.