Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuska1957

zsuska1957 Haladó

Nekem is, de lesz ez több is.8)

szellorozsa kedveli ezt.
  2. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    És van már róla hivatalos közlemény? Mert én még nem találom sehol.

szellorozsa kedveli ezt.
  3. nebancsvirag76

nebancsvirag76 Fórum-zöldfülű

Végre - Végre - Végre
    Elindult

balektos kedveli ezt.
  4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok ! Ebben a pillanatban frissítettem, megjött az Eventóra, a prém.váslásának lehetősége, a malomban helyreállt minden, újra sztápot kever. Megnézem a hivatalos kiírást mielőtt aratok. Türelem, készen leszünk, hiszen van aki -pl. a munkába járók - se tudják elkezdeni 2 órakor.
    Köszönjük a Moderátorok türelmét és a gyors javítást !

GA-BI-O-Farm, Sonche, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  5. atyka88

atyka88 Fórummogul

hogy lehet torolni adosagot?

szellorozsa kedveli ezt.
  6. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Szterintem a javitás megtörtént !!!!!!

Nálam 2 kör eventgaz érik, és eddig nincs minuszom HURRÁÁ

szellorozsa és balektos kedveli ezt.
  7. malacmonarchia

malacmonarchia Utánpótlás-írogató

Frissítés után nálam is!!!!!

szellorozsa kedveli ezt.
  8. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

És mit jelent az a minusz,hogy ültetek gyártom a köveket és csak a mínuszra dolgozok? Márt az event ismertetőbe sem értettem mertha ez így igaz el se kezdem az eventet

szellorozsa kedveli ezt.
  9. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Nálam nincsen adósság lista,pedig meresztem a szemem :)

szellorozsa kedveli ezt.
  10. imike911

imike911 Fórum hercege

Én egy kicsit később kezdtem, csak azt a 10 helyet szedtem le, ahová a magokat elültettem ( ott speciel kitehető volt). Lassan beérik az első kör. Több farmon csinálom(nám) az eventet, de nekem egyiken sincs eventóra. Úgy látszik, ezek a farmok mind a kevés kivétel alá tartoznak (vagy, lehet hogy nem fizettünk és Alajos eleve látja, itt nincs mit keresnie). Pedig biztosan nem egy szerveren(?) vannak.
    Most gondolkozom, hogyan tovább. Ja, és töröltem, pucoltam, újra indítottam, nehogy az legyen a probléma, de a kütyük ikonjai a menüben még most is elég furák (valami munkagép, ami pont készül elvinni a mobil klotyót).
    De legalább most egy kicsit ráébredtem, hogy ez tényleg csak játék, nem kell komolyan venni. (Vegye az, akinek a fizetése múlik rajta.)

Gio, Sonche, §Böbe13§ és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

327 db a kezdő röpim. Elég jónak tűnik.
    Most nézem, hogy - 200-am is van már. Lesz ez még több is.

Melan, zotmar, Gio és 6 más kedveli ezt.
  12. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

....én merészen arattam: 146 ékkő, de még 1 terület 20órás fa érik,...... de közben net is elment pihibe !o_O
    Nagy tréfa mester ez az április itt márciusban!:wuerg::D

Melan, Gio, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Csak hogy nagyjából értsétek, miről van szó:
    A CDN egy olyan webes technológia, aminek a weblapok megjelenítésének a felgyorsítása a feladata. Ezt úgy érik el, hogy az oldalon elhelyezett nagyméretű információkat, pl. videókat, világszerte több szerveren is eltárolják, majd amikor megnézed az adott oldalt, akkor ezt a tartalmat a hozzád legközelebbi szerverről tölti le neked a böngésző.
    Mindez azonban csak az előre eltárolható, nem változó adatok esetén játszik. Az ültetés/aratás/felröppenő folyamatos kliens-szerver kommunikációt és egy változó adatbázishoz való csatlakozást jelent, így ez nem érintett a CDN alkalmazása során.
    Ezért lehet az, hogy a játékban nem jelenik meg a minijáték, illetve a képek pl. a vetőtáblán, de rendben lehet ültetni, aratni, és megkapjuk a felröpit is.
    A lényeg: ha valóban CDN probléma van (és miért ne lenne az?), akkor nem kell aggódni, hogy elvész a felröpi.

Melan, Pharmer500#2, zotmar és 12 más kedveli ezt.
  14. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Megérte várni, egyébként is szabin vagyok, inkább nézegetem a farmomat, mint egyebeket a munkahelyemen khm..
    Ezért volt hát a kis csúszás, mikor frissítettem, meg is jelent A lajos, és a Prémium villa.
    Egyébként én nem idegesítettem magam, mert ha nem lennék szabin, akkor boldog tudatlanságban dolgozgatnék, mivel csütörtökön mindig délutános vagyok és csak este 8 után tudtam volna elkezdeni az eventet (na az a csúszás nem ez az 1-2 óra ).

Melan, zotmar, Gio és 11 más kedveli ezt.
  15. ancsa103

ancsa103 Járnitanuló

A felröppenőm 0 a tegnap elvetett csipkebogyó, a fák és az ólak aratása után. köszi.

Feca29 és osztrak12 kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sonche, HéricsBáró és _Cygnus_ kedveli ezt.
  17. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Hol vannak azok az ékkövek?

18. -csingiling-66

-csingiling-66 Utánpótlás-írogató

remek 0 lett a felröpim!!!!!!!!!!!

19. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

§Böbe13§ és szellorozsa kedveli ezt.
  20. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Nálatok is ékkövet mutat a csillagok száma helyett vagy ez is hiba? FA CSP ÉKKŐ!

Puszpang, szellorozsa és zit67 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.