Visszajelzés Édes otthon - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 14.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hupi78

hupi78 Fórum hercege

én 600 millára saccolom az alját:D:D

genka53, encsi22, h.lajosvilmos és 4 más kedveli ezt.
  2. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Én 470 millára saccolom az alját, szerintem nem lesz több ! :):)

Imi*, csio70, h.lajosvilmos és 3 más kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nos, kicentiztem még 1 ládát, innen nekem már nem éri meg, 3200000 PÉ a következő ezüst láda. o_O Egyelőre 14 kék folt hiányzik, hogy lekeverjek még 14 paplant, majd a végén eldől, hogy mennyire akarom azt a ládát és mennyi érmét szánok erre, kütyü helyett. Eddig sem mentem volna el, ha nem dobálja a rendszer a rengeteg foltot meg paplant... Csupa olyasmit dobtam be, ami nem fog hiányozni, de nem ürítek pajtát. Viszont rengeteg szupit és egyéb hasznos dolgot söpörtem be, szóval jó volt. A 2. házikó arany része reggelre kész lesz, kb. délutánra a 3. arany is és aktív a felhőm. A többi a Ti dolgotok;) Az mindenesetre bosszantó, hogy alig kaptam eventgazt a megvehető ládákból, pedig túl akartam lenni az eventen...

http://kepkezelo.com/images/ig2gwk7iebuoykmrnc23.jpg

Szóval számomra ez a vége. :oops:Azért lefotóztam, ahogy tavaly is:) nekem ennyi elég az izgalomból...xD

Utoljára szerkesztett: 16.11.17
    Csacskamacska, genka53, Imi* és 13 más kedveli ezt.
  4. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Sziasztok!
    Valamit nem olvastam el talán figyelmesen, de nekem fogalmam sincs, minek a paplan....:wuerg:
    Megmondjátok? :)
    Gazda: ideals2011ID: 27170900

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Az csak azoknak kell akik indulnak a Topban. ( De nekik se fontos) Ha nem indulsz akkor nem kell.

genka53, Ditti58, *bálint* és 6 más kedveli ezt.
  6. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok mindenki!
    Szia revaa!
    Nem indulsz a TOP-on?:mad:Hááááát,tavaly........nem jutok szóhoz. Most néztem listát ééés......,de tégy belátásod szerint!:p
    Én sajnálom,ha kimaradsz.:eek::D
    Szia Csókos!
    Ezt nem komolyan írod,hogy 200 db-os .....,hisz az 2x2-es kockából is ......... 1 terült sincs növényenként?:mad:Ez halál komcsi vagy szédítesz csak?:music:
    Szia Lenczy!
    Igen, simán,minden gond nélkül ültethető Bahára, de Esőerdőbe és Zuhatagra nem.:inlove:
    Nem akarom elkiabálni,de most ez a sok minden és eddig hibátlanul műkszik minden,csak így maradjon a végéig.:inlove:
    Halika!
    Nagy gratulációm neked. :inlove:Nálam 1. ház kész. A 2-3-4 gazra vár,de a 3. kivételével mind elkezdve.
    A Horgászosnál már nem tudom,hogy hova,hány km,de tán reggelre a 400 érme meglesz. Még alig horgásztam.:p
    Most valahogy,bár nagyon tetszik feladatsor így,de elveszett az Én formám.:p Valahogy úgy érzem most,hogy jutok,amíg jutok és ott lesz a vége,de ilyen is hozzá állásom. :cry::cry:

7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Tudományos magyarázat nincs. De rohanó világunkban, a fejlődés apokalipszisének a csúcsán, a win10 után és a áljfon9 előtt, a kinek a pap és kinek a papné kevésnek bizonyult. Így létrejött a kinek a paplan. Nem csak időszerű, de szükségszerű is volt a nyilvánvaló dolgok felfedésének elfedésére.

nolina1965, 99patto7015, genka53 és 16 más kedveli ezt.
  8. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Jaj már ne fesd az ördögöt a falra! Ha belebuktál volna sikeresen,akkor nem nevetnél.;)
    Amúgy is az írásod se olyan,mint aki valóban első farmjával lenne 36-os szinten. A másik,hogy 40-es szintig van
    (volna) mentorod is.:pNem gondolod,hogy ezzel a hsz-el esetleg mást h****nek nézel vagy annak is tartasz?:D:mad:
    Atya Gatya! Bukás, nevető görccsel ugye és ezt vegye is be a parasztja?:music:Na,gyere holnap is!xDxD

9. mamus61

mamus61 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Lenneegy kérdésem nem vette még észre senki hogy a harmadik házikónál amikor 4000 eventnövényt kér többet vesz el ? Nekem volt 4600 növényem leadtam a feladatot és nem lett elég még hiányzik 600 mag. Tudna valaki segíteni ? Köszönöm : mamus61 Id:5612940

h.lajosvilmos kedveli ezt.
  10. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A 3. házikónál 2 szinten egymásután 4000 event növény szükséges! Biztosan csak az egyik feladatba szállítottál be?

Sali~*.*, genka53, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  11. mamus61

mamus61 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors segitséget . Ezek szerint én vagyok figyelmetlen. Jó játékot mindenkinek .

genka53, Gio és h.lajosvilmos kedveli ezt.
  12. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia szomszéd! Nem lesz annyi! (Bár nem okoz gondot,de remélem xDxD:cry:)

Sali~*.*, genka53, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  13. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

A 2 párhuzamosan futó event nem a legszerencsésebb megoldás, mivel a felröppenő az édes otthonból jön, ami 3 nappal hosszabb a lékhorgászatnál. Nehezen haladok, mert a pecázás miatt a 3 termelhető területre vissza kellett raknom ólakat, mert különben a csalik keverése nem megy. És utána 3 napig mérgelődhetek a szükségtelen felröppenők miatt? A növényeket így is meg lehet termelni, ez nem kétséges. Szerencsésebb lett volna egyforma hosszúságúra tervezni a 2 játékot, vagy később indítani a pecázást. Sok szerencsét minden játékosnak és ejnye-bejnye a BP-nek. Üdv. Bonzó1945.

genka53, luca200010, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ha vége a pecásnak, nem jön a felröpi sem. ;)

Sali~*.*, genka53, Rebcsok és 5 más kedveli ezt.
  15. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Ha nem indulsz a TOP-on, nem ragaszkodsz a ládákhoz, azaz megelégszel a felhővel és a kitehetőkkel, akkor nem is kell megcsinálnod a 3. ház 3. feladatát!!!!!! ;)

Sali~*.*, genka53, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  16. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Mert az nélkül nem mondogathatnád, hogy " kitakart, .... betakart, isten tudja mit akart".

Ha vége a pecásnak, nem jön a felröpi sem. ;)

Erről az a vicc jutott eszembe, amikor a szőke megkérdezi a barátnőjét:
    - Hallom, szültél. Fiú lett?
    - Nem.
    _ HANEM???

Utoljára szerkesztett: 17.11.17
    nolina1965, genka53, ideals2011 és 6 más kedveli ezt.
  17. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!
    Szeretném meg kérdezni,hogy a különleges ládákért elöbb a top-ba kell bedobálnom és mennyit,hogy szerezhessek ládát.
    Van 25 paplanom és azt szeretném eljátszani.

genka53, revaa és szekulagábor kedveli ezt.
  18. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Idézet az event leírásból:

Különleges nyereményládák
    TOP játékba amennyiben beszállítunk, akkor kapunk extra nyereményládákat.
    (Hasonlóak a megszokott ládákhoz)

ÉrtékJutalom
    250.000Aranyos láda
    300.000Ezüstös láda
    350.000Ezüstös láda
    400.000Ezüstös láda
    450.000Ezüstös láda
    750.000Aranyos láda
    A lista nem teljes, további ládákat fogunk kapni, csak erről már nem készül ismertető, mert a végtelenségig lehetne írni.

Sali~*.*, genka53, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  19. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Köszönöm a választ

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Nem kell külön bedobálni semmit. A négy házacska között lévő szalmabálák alatti + jelre kattintasz, bedobod a 25 paplanodat, és máris kapsz egy halom ládát 6250000 értékben (aranyat és ezüstöt).

genka53, újfarm53, ideals2011 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.