Visszajelzés Édes otthon + TOP 3000 (2018) eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Így igaz, viszont a szantál xxl hogy is lesz annyi?? Meg igaz a leglényegesebb tényező mennyit tud a gépnél lenni az illető :) Amiket írunk azok mi vagyunk más ki tudja mennyit tud engedni magának és mennyit is akar. Pitomba xxl egy területere farmaranyba. Azon voltam egy területet összehozni , le tettem róla
    o_Oo_OxDxD csere napon is elérni annyi darabot igaz xDxD vagy nézhetjük a szantál xxl xDxDxD
    Nem egyik se gazdaságos ha a mögötte való dolgokat is nézzük :) Látod vártam 1 éven keresztül egy másik dolgot netán megint lesz a parti pöribe terményes + tp akció mert egyszer volt ilyen hátha lesz megint:D Nem lett:cry: pörizni meg arannyal gyorsítani csak a terményesért nem vagyok hajlandó. Nálam ez lett volna a másik amivel indultam volna, persze naná a szegfű 1-2 mill db számmal.:) ismerem a játékot, pláne ahogy alakul, régen is számoltam mindennel, én nem írnám piac + csp nélkül

Utoljára szerkesztett: 23.11.18
    iboly54, Kukackukac, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Vajon ha összejön.... utána új gyárunk lesz?:music: vagy új szinteket ismerhetünk meg?:p

HéricsBáró és kovacstne kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia! Igy igaz, nem kell drága cuccokat bevásárolni a piacon a TOP-hoz. Készülni és tervezni azonban kell. A szantálfa ma az egyik legmagasabb pajta értékű fa a játékban. Magas a pajta értéke, és rövid az érés ideje, mindössze 12 óra. A szantálfával egy a bökkenő, nagyon nehéz hozzá jutni, még csere napon is, és ha sikerül is, mindezt csak drágán lehet megtenni. Nekem is vannak szantálfáim, de mindösszesen 28 db, ezért nem is számolok vele, és mivel nehezen és drágán lehet hozzájutni ezért nem is hoztam példának.
    Breki is és én is olyan példákat hoztunk, amihez mindenkii hozzájuthat. CSP-ért a gazdaboltban tehát mindenki számára elérhető.

Imi*, Kukackukac, csio70 és 8 más kedveli ezt.
  4. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

A pöri sokat változott s természetesen nem jó értelembe.
    Mondhatjuk úgyis hogy sokan rámozdultak (igaz irányítottak is felé minket a termelendő növénnyel)s figyeltek rá a BP-nél is,
    hogy No-No álljunk meg egy szóra még mindig mi irányítunk változtasunk egy picit a gyakoriságán .:wuerg:
    Terményest biztosan nem fognak berakni már olyan ez mint Mátyás idejében egyszer volt Budán kutyavásár.
    Most miért adnának csak úgy gyakori nyerménybe ha utána a szupi meg nem fog fogyni.
    S tenyészteni meg utána nem fog senki. (még a megrögzöttek sem ;)).
    Igazából várok egy ujabb csavart a PP mikor kerül fel valami láda nyereménybe.:p

Szia.

Most már igen nehéz amikor többen keresik, de nem lehetetlen akár ingyen is szerezni
    ha gondolod keres meg privátba s leirom mire is gondolok pontosan.
    1 évvel ezelőtt sokkal olcsóbban s könnyebben lehetet szerezni.

Utoljára szerkesztett: 23.11.18
    Imi*, Gio, MamaMeseKertje és 5 más kedveli ezt.
  5. breki072

Sziasztok!
    Régebben mivel szeretem a kihívásokat szórakoztunk minél előbb legyünk kész az aktuális eventel, volt benne mennyire is tudod megcsinálni minél előbb,mennyire tudod ami a farmod adta lehetőség kihasználni.( én kosarat amióta játszom jó ha 2X ha vettem)Aki meg kosarat vesz az meg úgy játszik. Mikor meg leírja, sokan leszóljak!! Farm adta lehetőség??!! Él vele!! Akkor meg mi van!! Közben jöttek a - kommentek. Ezt most azért írom mert akkor is nem csak a gyorsaság volt a cél hanem minél előbb a pajtát tölteni ne az eventel vacakolni. Mára már kihagyok eventeket mert egyszerre van 3 is megy, majd érkezik egyből amint vége az újabbak. Hol van az idő a pajtát tölteni?? Szombatra várom az első topost, igaz vannak fanatikusak tehát mára már lehet várni az elsőt.

Imi*, iboly54, Kukackukac és 18 más kedveli ezt.
  6. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Pedig lehetetlen hogy ma már a listára kerüljön bárki is azért 15 aratás az 15 aratás mindenkinek s az időt nem lehet befolyásolni s a termést sem.;)
    Amennyiben igen akkor az több mint érdekes lesz :wuerg:

Imi*, Kukackukac, Gio és 9 más kedveli ezt.
  7. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szerintem ezt fogják a végtelenségig fejleszteni :music:

8. -Holdfeny-.

Hm... kíváncsian várom akkor az újabb ládacsemegéket;)

9. breki072

Vasárnap reggel aki pontosan arat de vannak csodák ;)

Kukackukac, Gio, zoldert és 12 más kedveli ezt.
  10. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Micsoda eszme csere megy itt nagyon jó nézni ki hogy készül/készült a toppra. :)
    Én kb. 3 hónapja döntöttem el hogy összeszedem azt a pajta mennyiséget ami elég lehet a topphoz közel 500 M lett. (még vásárolgatok)
    A piacról vettem nagy részét a bahán pedig 1 terület XXL a többin pedig tamarillófám volt. Próbáltam úgy vásárolni hogy 1 pajtaértékért 2 cspt adtam de sok esetben sikerült 1-1 ben vennem bár többnyire olyan fákat amiknek alacsony a pajtaértéke.
    Nagyjából 700-800 M költöttem el, ha időben elkezdtem volna készülni akkor nem kellett volna ennyit kiadnom. A fenti taktikákat nézve párat majd beépítek az enyémbe. :)

Imi*, Kukackukac, csio70 és 14 más kedveli ezt.
  11. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szia szomszéd:)
    Ezért nem tudok piacozni:D:D:D:D

Gio, genka53, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  12. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Bocsi szomi :D

Gio, .sylvia72., genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Szépeket:)
    Eddig minden évben igyekeztem kímélni a pajtakészletemet, nálam a papagájtoll játszik :p Idén a fókák csatlakoznak, amennyiben szükség lesz rájuk:music:

Gio, rozo52, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Úgy számoltam én is, hogy vasárnap estére kész leszek a feladattal, de jöhetnek bökkenők is. Nincs tervben a TOP, de egy pár ládát azért kiváltok, azok tavaly is jól jöttek,de akkor nem tudtam abbahagyni,mentem tovább és bent is maradtam az 1000-ben.Mindenkinek sikeres játékot kívánok.Akik indulnak azoknak drukkolok a kispadról.
    Remélem most nem visz el a hév engem is!

Gio, LCZAnikó, Swordfish és 7 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Láttunk már érdekes dolgokat:wuerg:

Sali~*.* és hanny65 kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Miért nem tudod megnézni? Ott van pedig... :)
    1. ház (7-es számmal jelezve)

2. ház (8-as számmal jelezve)

3. ház (9-es számmal jelezve)

4. ház (10-es számmal jelezve)

Gio, jucus1976, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Sziasztok, az lenne a kerdesem, hogy miert nem tudok a TOP-ba beadni? Azt irja, hogy nem elerheto...

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Először teljesítened kell a feladatokat.

19. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Ertem, koszonom szepen.

20. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Kedves Leho69,
    köszönöm válaszod, de paplant sem lehet vásárlás nélkül szerezni?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.11.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.