Visszajelzés Édes otthon + TOP 3000 (2018) eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Vajon az eventnövényre ható + 1 bónusz az eventes területen is hat a papucsvirágra?

Kukackukac kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Úgy tudom nem!

Kukackukac kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Természetesen NEM!
    Víz és trágya hat csak rá.

Sali~*.*, Kukackukac, Gio és 5 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Nagyon jó olvasni benneteket, akik megírtátok, hogy ki hogyan készült a TOP-ra. Jó összevetni a tapasztalatokat, az egyes áruféleségeket....
    TOP-ra való készülés ürügyén nem piacoztam, hanem folyamatosan termeltem az állatokat, növényeket, az eventezés mellett.

Nekem még a tavalyi sikeres helytállásom után is maradt még egy csomó szegfűm, azt gyarapítottam nullázással, saját szupertrágya "teleppel", amikor terménybónuszt pörgettem, és inkább túltermeltem a röpit, hogy jobban gyűljön a szegfű, amiből mostanra 2.258 ezer lett. Aztán amikor elértem a növésben ;) a krizantémot, azt is kinemesítettem a szupertrágya imádatra is, így gyarapodott tovább a TOP-os növénykészletem.
    Már tavaly bevetettem a sárga fókákat a TOP-hoz, a teljes Esőerdőt ők birtokolják a Jávai almafákkal és az eukaliptusz fákkal körbe övezve, ami CSP-vel megvásárolható bárki részére, ezekből több, mint 29 ezer db várja a további sorsát. A másik legnagyobb pajtaértékű állat a zsiráf, annak a mennyisége is elég jól megiperedett, mert amennyire lehet, ezek mindig kint vannak. Bahás eventkor is 2 nap után mennek vissza a helyükre. ;)
    Természetesen a fák szintén jelentős szerepet játszanak nálam is. A Szantálfák mellett a Pitomba, Ördögcérna, Moringa stb. viszik a prímet.
    Három beadási értékhatáros "csomagot állítottam össze: 500 M, 555.555.555; és 600 M. Még a 666.666.666 -on gondolkodom, de mivel megvan a sablon hozzá a farmleltáron kívül, pár perc alatt össze lehet hozni. Persze a 700 M sem renget meg, de azért feleslegesen nem akarok semmit sem beadni.
    Majd meglátjuk, hogy lesz, engem inkább a VV időbeosztásom aggaszt kicsit, mert hétfő-kedd húzós napom lesz fix programokkal.
    Nem írt még senki ez ügyben, pedig már egyszer kérdeztem, hogy magyar zászlós címerrel indulunk-e, vagy pedig a minden nap használatossal?
    Vélemény?
    További sikeres játékot és készülődést kívánok mindenkinek! :):D:inlove:

Imi*, szöszi50, jófarmerlány és 19 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Irgum burgum:eek: Akkor mégis csak jól olvastam:p Pedig jujj de jó lett volna:music:

cathyp86 kedveli ezt.
  6. Profeta1976

Profeta1976 Járnitanuló

Sziaszto meg szeretném kérdezni hogy a foltok ammi a malomba kell honan lehet szerezni?

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

TOP-ba ha beadunk, akkor kpajuk a ládákat, abból kaphatunk foltokat.

Sali~*.*, Gio, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. tappancs

tappancs Fórum mestere

Köszi! Nekem, csak egy x jelenik meg!

9. narancs69

narancs69 Junior szaki

Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy a foltokat milyen ezüstládából tudom megszerezni?

10. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia:)

Ha készen vagy az eventtel, és adsz be a TOP-ba, akkor a beadási érték után ezüst illetve aranyládákat kapsz:

TOP játékba amennyiben beszállítunk, akkor kapunk extra nyereményládákat. (Hasonlóak a megszokott ládákhoz)

ÉrtékJutalom
    250.000Aranyos láda
    300.000Ezüstös láda
    350.000Ezüstös láda
    400.000Ezüstös láda
    450.000Ezüstös láda
    500.000Aranyos láda
    A lista nem teljes, további ládákat fogunk kapni, csak erről már nem készül ismertető, mert a végtelenségig lehetne írni ;)
    Kijelző mutatja, hogy mennyit kell beadnunk a következő ládáért (színét is jelöli)

ulmo12 és genka53 kedveli ezt.
  11. narancs69

narancs69 Junior szaki

Köszönöm szépen a választ!

12. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) sajnos a csapat nem jött össze Imi ötletéhez, így nálam már a magyar zászló van kint, remélem a többség is így lesz majd jelen a TOP-ban :D

rozo52, Fätum, kovacstne és 8 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Ha elvégzed a 4 ház beadását az eventben, akkor dobálhatsz a beadósba, amiért ládákat kapsz, függetlenül attól, hogy hányadk helyen vagy és hányadik helyen végzel majd. Az aranyos láda adhat majd paplant, az ezüstös adhat foltokat, amit a malomban paplanná keverhetsz.

14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt. :)
    Le vagyok maradva, mint a borravaló. :) Tegnap éjszaka beállítottam a vekkert hogy felébredjek, mert persze nincs egy kakas se a környékemen aki felébresztene, de úgy rácsaptam az órára, hogy öröm volt nézni:):). Ma is elcsúszott egy aratás. Éjszakára megint beállítom, hátha... :D
    Szia Rékuci, milyen ötletről volt szó?

Fätum, ulmo12, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  15. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) erről volt szó

kukori80 kedveli ezt.
  16. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Nem értem. A paplannal és a foltokkal csak a végén lehet kezdeni valamit?

17. kukori80

Látom, köszi. Ezt csak úgy lehetne megcsinálni, hogy mindenki azonos ponton van és csak akkor mutatna jól, ha nem ékelődik be közé senki. Kérdés hogy mennyi az a pont, mert nekem zűrös hetem lesz, így már előre is elnézést mindenkitől, de nem leszek benne a régi 333 millióban. Többet fogok berakni, mert nem fogom tudni állandóan a listát nézni. De ha kitalálunk egy mindenkinek megfelelőt, akkor benne vagyok. Ha nem jön össze, akkor nálam marad a magyar zászló.

kuekev, Fätum, szöszi50 és 8 más kedveli ezt.
  18. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia:)

Ha készen vagy az eventtel, akkor a TOP-ba tudod beadni a paplant és a foltokat...feltéve, hogy vettél már kosarat, ahol kaptál, illetve maradt tavalyról ládát, amit nem bontottál fel.

19. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok :)
    Ha indulok, akkor nekem is a magyar zászló lesz, de úgy mint tavaly, fekete-fehér háttérrel, mert nem tudom a tavalyi eseményeket elfelejteni....

ulmo12, -kaktuszable-, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Szia. Nekem a fekete sokkal többet jelent mint egy játék. A valós életben elég sokszor kellett felvennem. Így fehéret fogok felrakni.

rozo52, Fätum, jófarmerlány és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.