Visszajelzés Édes otthon + TOP 3000 (2018) eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

600-700 milla pajtaértéket, ami durván (piac és termékfüggő) 2-3 milliárd csp érték.

csio70, meszimarsi, Gio és 5 más kedveli ezt.
  2. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Az nagyon sok :(
    De úgy értettem hogy esetleg piacozni lehetne valamivel? pl papagájtollal?

Gio és bindi5454 kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ki emlékszik már arra?!

De van még egy fontos eltérés, hogy a moderátorok indulásának megmoderálásán kívül (Kazimir hivatalosa), nincs semmi vastagbetűs figyelmeztetés a tiszta játék ellenőrzéséről, a hivatalos végeredmény várható csúszásáról, ... Ezek, úgy évek óta, a TOP ismertető részében mindig benne voltak.

Szerinted hányan látjuk a Te piacodon mi történik? És előre megmondani mi lesz, az képtelenség. Ott neked kell figyelned és döntened, mit látsz, mit gondolsz. Fejlődési taktikában találsz egy pár hszt a piacozás legfontosabb dolgairól, amikor Salival értekeztem erről Azt nézd meg. Jobbat és többet senki nem fog mondani Neked.

csio70, meszimarsi, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  4. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Döntsd el: TOP v. CSP.
    Ha előbbi, akkor számolj, van-e fölösleges 500-600M PÉ-d. Ha nincs, és kiárusítani akarsz, a fatermések és a papagájtoll sláger lesz. Viszont sztem aki készült a TOP-ra, az csak végszükségben vesz már bármit is, aki meg nem készült, mostmár ne is álljon neki, mert 4-5x-ös árakat kell fizetni 1 PÉ-ért. Nem biztos, hogy győzné CSP-vel. Ha meg valakinek segíteni akarsz, azt meg kell beszélni, Minden évben szokott ilyen lenni, akár úgy is, h. vki kiírja pl. ide a fórumra, h. "este 10-kor kirakok 10e fatermést olcsón". Ez esetben pl. a 2x-es ár is olcsónak számít...

csio70, _Cygnus_, zoldert és 4 más kedveli ezt.
  5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Az ismertetőből elvesződött a 3. házikó beadási listája-.-...Valaki nem mentette el véletlenül? Most akartam átszámolni, hogy mit adjak be a házikókba és nincs sehol a lista xD
    Köszi, ha valaki kisegít:inlove:

Imi*, genka53 és bindi5454 kedveli ezt.
  6. kelleri

kelleri Fórummogul

Szia szerinted az 500 millió elég lesz? Szerintem sokkal több kell.
    Minden részvevőnek sok sikert kívánok, én csak a pálya széléröl szurkolok. HAJRÁ MAGYAROK !!! :)

Alinee2, _Cygnus_, Gio és 3 más kedveli ezt.
  7. Hanikó71

Hanikó71 Aktív író

Szia!
    Nem mentettem el, de felírtam.
    1. 500 papucsvirág
    2. 100000 értékben baha állat
    3. 120000 értéken termény

_Cygnus_, Gio, nyuszika215 és 2 más kedveli ezt.
  8. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) szerintem nincs olyan extra nyeremény, ami miatt minden "nagy" pajtával rendelkező gazda beszállna a "küzdelembe", ezért úgy gondolom, hogy az 500 milliót nem fogja átlépni a TOP 1000 alja.
    Ha van tipped a TOP számaira, akkor azokat >>itt<< tudod leadni :)

csio70, LCZAnikó, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia nyuszika215! :)
    Hozom inkább mind a négyet, hátha másnak is kell:
    1. ház (7-es számmal jelezve)

2. ház (8-as számmal jelezve)
    3. ház (9-es számmal jelezve)
    4. ház (10-es számmal jelezve)
    Sikeres és örömteli játékot kívánok mindenkinek! :inlove::inlove::inlove:

maszilva, Imi*, LCZAnikó és 14 más kedveli ezt.
  10. kelleri

kelleri Fórummogul

Köszönöm már néztem és le is fogom adni a tippem. Kíváncsi vagyok a végeredményre :)

Rékuci1111 és genka53 kedveli ezt.
  11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Igazából ez hozzátartozik, csak valahogy a "sablon" maradt ki. Azért csúszik pár napot, mert átvizsgálják a farmokat.

genka53, Gio, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia kedves és nagyon köszönöm!
    Annyira izgatott vagyok, hogy mindjárt infarktust kapok...pedig hol van még a hétfő, mikor majd tényleg jön az izgalmas része a dolognak:oops::D
    Megyek is kicsit számolgatni, mennyivel lett több a topos tartalékom a legutóbbi számolás óta...nem mintha nem tudnám, de valamit csak kell csinálni 2 mosás között, amíg várakozunk...;)

Szia Tamás!
    Tavaly semmiféle csúszás nem volt...volt a balhé Csocsoo körül, vége lett az eventnek és olyan hamar jóváírták mindenféle vizsgálódás nélkül a jutalmakat, hogy a fejünket se volt időnk kapkodni...;)
    Ezek szerint most, hogy előre megpróbálják kizárni a botrányt, megint lesz idő vizsgálódni?8)

Utoljára szerkesztett: 22.11.18
    genka53, Imi*, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  13. |Tamás|

Szia!

Komplettan az event alatt vizsgálódnak már, de igazából ez lényegtelen. Tisztán kell játszani, nem szabad semmi olyat csinálni ami olyanra adna okot.

Láthatod, minket is kizártak, ne legyen ok mindefajta feltevéseket/összeesküvés elméleteket gyártani.

genka53, ljanika6, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  14. |Tamás|

.

Sziasztok!

Az event online!

Ahhoz, hogy nálatok is érvénybe lépjen a farmról egy ki és belépés szükséges.

Kellemes eventezést kíván
    a Farmerama csapata​

Gio, genka53 és Imi* kedveli ezt.
  15. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Kastély játszótér
    Érési idő: 20:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: 6.700 TP / BTP
    Tárgy mérete: 2x2
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Kísértetjárta kúria és Gombaerdő)

Ezt találtam. De nem tudom kitenni se a házi kedvenc futtatóra sem a mostani eventes területre sem

16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

A mostani eventfelületre nyilván nem tudod kitenni,s a házi kedvenc futtatóba sem még.. Tedd a kerge kertedbe. Pl.

Gio, genka53, egyprobatmeger és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) szerintem a mesterségek völgyébe sem tudod kirakni ;) viszont ahova "normál" kitehetőket ki lehet rakni, oda kiteheted :)

Gio, genka53, R.Daneel és 4 más kedveli ezt.
  18. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Újra átolvastam az ismertetőt, de nem vagyok beljebb. Minek kellenek a foltok, meg a paplan? A Katély játszótér szükséges valamire, vagy csak egyszerű kitehető?

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Pedig az is benne van. Ezekből készíthetsz paplant, mármint a foltokból.
    Paplan (malomtermék)
    Összetevők: 1 Rózsaszín folt, 1 Kék folt, 1 Virágos folt
    Keverési ciklus: 5 perc / db (300 másodperc)
    Előállíthatósága: mind a kettő malomban egyaránt.
    Pajtaértéke: 250.000

Különlegesebb tulajdonsága nincs, beadható a TOP játékba, "súlyosabb" a pajtaértéke
    S a kastélyról is ott van minden:
    Kastély játszótér
    Tapasztalatpont: 6.700 TP / BTP
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Kísértetjárta kúria és Gombaerdő)

Fejlesztéseket Függöny formátumában kapjuk meg, amit a megszokott módon kell használni.
    Kastély játszótér függöny

.

Kastély játszótér 2. szint
    Tapasztalatpont: 7.600 TP / BTP

Kastély játszótér 3. szint
    Tapasztalatpont: 8.000 TP / BTP

Kastély játszótér 4. szint (TOP 3000)
    Tapasztalatpont: 9.000 TP / BTP + 1 db Trágyás láda IV. + 50 % TP bónusz 1 órán keresztül

Kastély játszótér 5. szint (TOP 2000)
    Tapasztalatpont: 9.500 TP / BTP + 2 db Trágyás láda IV. + 100 % TP bónusz 1 órán keresztül

Kastély játszótér 6. szint (TOP 1000)
    Tapasztalatpont: 10.500 TP + 3 db Trágyás láda IV. + 150 % TP bónusz 1 órán keresztül

Gio, genka53, R.Daneel és 2 más kedveli ezt.
  20. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szia!
    Éjszaka 2-kor az egyik farm a chromon bejelentkezve a másik a firefoxon;) megy az mint a karikacsapás:)

Ninett79 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.