Visszajelzés Édes Valentin-nap csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 12.2.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kissme6

kissme6 Törekvő

Mindig az a felhősor zöld (dekor nélkül), melyet még nem szerezted meg. Ha megszerezted szürke lesz. És akkor lesz zöld, ha az összes pamacsot ellátod kitehetővel.

Kuzdern, Ribiszke, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  2. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Ritkán írok,de mindig olvasom a hozzászólásokat!Ezúton is köszönöm a sok jó ötletet,taktikát,s persze a matekozásokat is!
    A röpi mindig okozhat gondot,ezért nem árt kicsit kísérletezgetni! Nemrég arattam a Szegfűt a főfarmon 1*1 186 db.röpi jött,pedig nem ez a leghosszab érésű növényem!
    Szerintem nagyon jó,ment is a közösbe,mármint az elkészült tortácskák!
    Mindenkinek sikeres eventezést kívánok!

Kuzdern, Ribiszke, Fenyvesi1010 és 13 más kedveli ezt.
  3. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Holnap már én is a közösbe dolgozok. A hétvége nálam a gyerekek miatt kiesik, de csinálom végig. legalábbis amig a csík a végére ér.

Kuzdern, Ribiszke, Fenyvesi1010 és 13 más kedveli ezt.
  4. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Értem én, viszont magam dél-észak irányban töltöm fel a sütiket.
    Ilyenkor mi a helyzet?

Kuzdern, Ribiszke, Fenyvesi1010 és 11 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Belehúztam , 500 minijáték elég lesz szerinted ? :D
    Most le van gyártva 125 malomtermék , de ez reggelig változhat még , mert van 8.000 édeslevelem . :inlove:

Utoljára szerkesztett: 18.2.20
    Kuzdern, Ribiszke, maszilva és 22 más kedveli ezt.
  6. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Jó reggelt mindenkinek!
    Tegnap este jó sokáig vártam a 3.dik kitehetőt , már a többivel együtt el is készitettem a helyett a zuhatagoson , de csak nem jött , nem jött , közben bealudtam a várakozásba:oops: , éjfél körül csukta le a gépet az aszony. Ma reggel learattam a nemesitett szegfűt , mondanom sem kell 1az 1 ben adta 9 pannival a felröpit , igy már 10 db játék vár hogy bedobjam a közösbe , közben megjött a kitehető , ment is a zuhatagosra a többihez. :inlove: Meglesz ez a felhő , ilyen nagyszerű csapattal kizárt hogy nem szerezzük meg! :p

LCZAnikó, Kuzdern, Ribiszke és 20 más kedveli ezt.
  7. Emőke

Emőke Utánpótlás-írogató

Köszi a tippet, szegfűt vetettem ma reggelre. Hortenzia (22:45) 1 Páncél Pannival 174 db felröppenőt adott.

Kuzdern, Ribiszke, Fenyvesi1010 és 10 más kedveli ezt.
  8. monika6767

monika6767 Törekvő

Jó reggelt!
    Van még 60 játékom, azt ma bedobálom, meg ami még hozzá jön. Nulláztam is is nemesített krókusszal, hogy legyen jó sok felröpi.
    Kitartást mindenkinek!:)

Kuzdern, Fenyvesi1010, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  9. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Megint bedobtam a közösbe vagy 40 dobozkát :) Hosszú érésű növények mennek a főfarmokon 6 farmon, a szédültön eventnövény. Este még rádobok kb. ennyit. Hajrá, meg lesz a felhő, érzem, tudom :)

Kuzdern, szellorozsa, jutka190226 és 11 más kedveli ezt.
  10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép jóreggelt mindenkinek!Olvasgatok és nagyokat nevetek a hsz.-ken!xDNagyon jó kis csapat vagyunk!!Tuti meg lesz az eredménye a sok dobozozásnak.A szelfiken hangosan nevettem,én meg úgy jártam,hogy bekapcsolódott a vaku és amikor fotóztam a dobozokat egy fehér folt eltakarta .xDGondoltam talán meg kellene nézni mi az a fehér folt.Na persze lett 4-5 doboz veszteségemxDxDAz utólsó pillanatig dobozolok!!!!!!!!

Kuzdern, Ribiszke, Fenyvesi1010 és 15 más kedveli ezt.
  11. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Ha most adsz be a közösbe akkor a lakat kinyilik és megkapod a kitehetőt.Én is csak utánna kaptam meg hogy most reggel beadtam a dobozokat

Kuzdern, Fenyvesi1010, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  12. karesz

karesz Fórumprofi

Sziasztok! Kuala Lumpurból jelentkezem, ma reggel beesett a harmadik kitehető is. Hajrá tovább a II. felhőért!;)

LCZAnikó, Kuzdern, Ribiszke és 14 más kedveli ezt.
  13. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Látom milyen lelkesek vagytok, engem nem hozott lázba a két felhő, de tegnap óta a közösbe rakosgatom én is a dobozokat, mert szeretnék hozzájárulni a lelkes csapat munkájához. Lassan beérik a gyékény, akkor megint dobozolok. Remélem nem hiába rakosgatom a dobozokat és meg lesz a 2. felhő is.;)

LCZAnikó, Kuzdern, Vadóc és 13 más kedveli ezt.
  14. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) na ez a beszéd :D ez a minijáték az elviselhetőbbek közé tartozik, de egyszerre 100-nál többet ne tervezz be lejátszani, mert az már bonbonból is sok :wuerg::)

Kuzdern, Ribiszke, Fenyvesi1010 és 12 más kedveli ezt.
  15. kosagi

kosagi Fórum mestere

Szia!
    Gesztenyés felhőm nekem sincs, de a krókusszal megy anélkül is. Az üvegházban betetted a rekeszbe a nemesített krókuszt? Nekem még bent van mellette a trágyaimádat is. Persze a karácsonyi süti és fehér ártatlanság is kell hozzá.

Kuzdern, Fenyvesi1010, Batkamanó és 3 más kedveli ezt.
  16. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Szia nekem van gesztenye felhőm,de a krókuszhoz is kell a szuper víz!!Az nincs:(

Kuzdern, Fenyvesi1010, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  17. incimami

incimami Fórum bárója

LCZAnikó, Kuzdern, Fenyvesi1010 és 16 más kedveli ezt.
  18. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Madárcsicsergős szép reggelt kedves gazdák:))Korán reggel éhgyomorra már bedobáltam 20 dobozt a közösséghez!!:inlove::inlove:Legyen ma is szép vidám napunk!!!!!!:):):);)

Kuzdern, Fenyvesi1010, vasaló57 és 12 más kedveli ezt.
  19. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok mindenkinek:inlove::inlove::inlove:
    Végeztem a sajáttal két napja,azóta dobálom a közösbe,remélem meg lesz a második felhő is:p
    Nagyon lelkes kis csapat vagyunk szokás szerint,de ne lankadjatok a végéig gyűrjük és örömködjünk az ajándékoknak:inlove::inlove::inlove:
    szép napocskát mindenkinek:inlove::inlove::inlove:

20. kissme6

kissme6 Törekvő

"Gondolkodom, tehát vagyok."

Gondolkodjunk.
    Tegyük fel, hogy igaz, amit írsz. Tegyük fel, hogy holnap 11:00 kor teljesül a közös. Tegyük fel, hogy 1000 olyan játékos van, akik bőven 50 játék felett teljesítettek, dolgoznak, és akiknek ott lapul 1 zseton, hogy amikor felhő is kész, lejátszhassák. A felhőért.
    Ebben a pillanatban olyan kérdések merülnek föl, amit egyik játékkészítő sem vállalna föl.
    Az első az, hogy mi szükség bárkinek is tovább játszani, ha egyéniben is és közösben teljesítve vagyon a követelmény?
    A második az, hogy aki az event ideje alatt lejátszott 200 minijátékot, de a 201.et nem tudja, munka, netkimaradás vagy egyéb okból lejátszani, azt miért kellene büntetni? Miért kapná meg a 40 játékot letudó, és a 200at letudó meg nem?
    Azt hiszem bőven elég ezt a pár kérdést bárkinek feltenni, hogy amit leírtál, ne lehessen igaz, ebben a formában.

Gondolkodjunk. Tovább is.
    Van az a játékos, aki 15 évet edz, és kimegy a csapattal az olimpiára. De az olimpián egy percet sem játszhat, de ugyanúgy a napi feladatokat elvégzi. Ott ül a csapattal, hogy bármikor beálljon, ha kell. Nem érdemli meg majd az aranyérmet?
    Megsúgom. A teljes keret meg fogja kapni az aranyérmet, ha győznek. Az is, aki végigjátszotta a tornát, és az is aki egy perc játéklehetőséget sem kapott. És ez soha senkit még a világon nem zavart. DE, Ő is 15 évet edzett. Lehet, hogy többet, mint más.
    Aki megcsinálta itt az egyéni követelményt, annak jár a közös jutalom. Ez a szabály.

Utoljára szerkesztett: 18.2.20
    Judabeli, Kuzdern, Ribiszke és 18 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.