Visszajelzés Éjféli verseny 2. - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.5.25, 07:18.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

genka53, DevilMókus, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Gratulálok :)
    5 jack? én még annyit sosem láttam egyben
    Nem tudom mi az oka, de engem nem kedvel. Fél-1 éve vagy több, hogy egyet sem kaptam.
    Na ezért kerülöm a játékot sokszor, ha nincs sikerélmény, kedv sincs.
    Ez az event is kimarad, sem időm, sem kedvem ennyi minijátékos eventet csinálni. Ha meg még kavarnak is, akkor méginkább nem.
    Játszom, ahogy kedvem van.
    Legközelebb én is felírom :) Valószínű a végtelen kincskeresés javára ment az 6, párat már kidobtam, de gondolkodom a többin is. Nincs rá szükségem, hogy mindenféle vackokat adjon. Pl a farmpengőt sem tudom elkölteni annyi van
    Mindegy, hagyjuk is.

zsani_apja kedveli ezt.
  3. CzZsuzsóka

CzZsuzsóka Járnitanuló

Köszönöm a segítséget.

Luminary kedveli ezt.
  4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia.Ez most reggel van aratás után.3 jack van még a tölgyesbe ,azokat használom fel föleg mert zavarnak ott.;)
    Kicsit káosz van mert ami tojás aratóval aratható azokat elviszem innen, és olyanokat teszek ki ,amikért nem kár ha piccolok miatta fel kell szedni ,meg ami épp jön:):Majd rendbe rakom akik kilognak a helyükrőlxD
    Mint látható van pogo ,havermackó is, de csak ad jókat is.:DAmit ad hadd jöjjön,elfér amig le érik.:)
    Nem is olyan régen 1 aktív jackem se volt.o_OMajd változik ez nálad is.
    Elég sok bónuszt ad a játék lehet jól játszani jackek nélkül is.:)
    Az FA fák és minden olyan ami valami pluszt ad ami nem Tp,azok a bahán vannak,/anyira nem rajongok értük,de mivel a bahán ugy sincs cél , és nem kell termelni semmit ,jelenleg elférnek/ o_O:)

Farm_Tadity_, genka53, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  5. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Összesen most 10 Jack van, 1 még 20 alkalmas, 4 még 19 alkalmas, a régi 5 db pedig 9 és 15 között használható még. Ritkán használom őket, csak ha megérősebb event van. Nekem is volt nagyon sok vacak nyitásom, azért döntöttem el, hogy felírom.

6. feki13

feki13 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Most érkeztem oda, hogy lenyomjam az eventet. Igazából amilyen pozitív voltam az elején még annál is pozitívabban zártam.
    Közel 28.000 növény és 2200 felröpi jött össze 5,5 nap alatt. Mindezt úgy, hogy 2x volt benne hosszú ültetés terror növény. Nappal 4 aratás, plusz egy éjszakai, átlag 5 aratás de hajnalban is keltem néha, apró nép úgyis mindig kelt :D
    Ezzel annyi pluszt sikerült összeszednem, hogy közel 25-30x dupláztam kényelmesen. Egy elkattintásom is volt, így sajna egy duplázásom kimaradt. Tény, hogy nehézkes a tervezés így, hogy nézni kell a táblázatot, de pl azok akik annyi növényt termelnek amennyit csak kedvük tartja, még nézni se kell, csak kikapkodni a rengeteg ajándékot. Ez egy fun event volt a számomra, sok sok jó dolgot szereztem :)

Hajrá azoknak akik még nyomják! :)

7. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ne feledjétek az Éjféli verseny 2. event ma este 22 órakor véget ér.

Aki még termeli a növényt, azoknak bőséges aratást, sok felröppenőt - hogy minél több malomterméket le tudjanak még gyártani, s a pályákon minél messzebbre jussanak!
    Aki még nem végzett az eventtel, ellenőrizze, hogy az összes üzemanyagot felhasználta, begyűjtötte az eltervezett jutalmakat a repülési lépésekkel.

Emlékeztetőül:
    amint az az ismertetőben is kiemelésre került, a felhőre a dekorokat azt követően tudjátok feltenni majd, ha a területre kihelyezve learattátok a pluszos tulajdonságát, s törlést követően visszakerültek a dobozba.

Aki még nem tette meg, de értékelné az eventet, az a csevegő topik zárásáig még megteheti.

Sikeres, eredményes event zárást Mindenkinek!

9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor nagy kő esett le a szívedről, gondolom. :D ;)

Farm_Tadity_ és DevilMókus kedveli ezt.
  10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Véget ért az Éjféli verseny 2. event, így a csevegő is bezárta kapuit.
    Köszönjük a segítségeket, amit a feladatok megoldásában egymásnak nyújtottatok!
    Reméljük mindenkinek sikerült szerencsésen navigálni a repcsikkel, és sikeresen begyüjteni a célkitűzéséinek megfelelő ajándékot!

Találkozunk a következő event csevegőjében.

További eredményes gazdálkodást kívánunk mindenkinek!

A Farmerama Csapata

Swartsch, Luminary, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.