Visszajelzés Éjféli verseny 2. - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 16.5.25.
  1. 1

166 szavazat
    54.1%
  2. 2

23 szavazat
    7.5%
  3. 3

17 szavazat
    5.5%
  4. 4

3 szavazat
    1.0%
  5. 5

12 szavazat
    3.9%
  6. 6

11 szavazat
    3.6%
  7. 7

5 szavazat
    1.6%
  8. 8

8 szavazat
    2.6%
  9. 9

9 szavazat
    2.9%
  10. 10

53 szavazat
    17.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, emlékszem rá.

Swartsch és DevilMókus kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én is voltam kezdő.... Nekem is kellett hozzá termelnem;)
    Kitartást, s eléred a célod!
    Nem tudom beragasztani 2*... :wuerg:
    Szóval csak a semmit sem tudó matricás albumbatehető be 2 lapra... :music: de legalább oda nem fogy a ragasztóxDxDxD

itt az a pozitívum, hogy nem kell farmot bontani;) persze, a rém termékek nem szaporodnak:wuerg:

tompaker, feki13 és DevilMókus kedveli ezt.
  3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Hát nem tudom ..:music: Kellene?:wuerg:
    Kihagytam 1,5 évet, letudtam a gazdaköröket, kiváltottam minden színes ólat, amit lehetxxl fát stb.., készítettem anyi tápot ami 1 komplett 0 ra elég lenne ha rászánám magam ...;):cry:
    Itt nem piacképes semmio_O
    Fogalmam sincs mit kéne termelni még,öszintén ha nincs event elég céltalan a lenti játék egyébként:sleepy:
    Gondolom aki kitartó ,és nem szünetelget anak jóval több van..:music:Rejtély minek annyi?:D
    Az tény hogy a hétvégi event az fontosabb, ezért is csütörtök este hosszút ültetek az fix.8)
    /Speciel ha a fent lenne ez az event sokkal kevésbbé lehetne ott termelni.:music:/
    Szóval majd kiderül , ez csak 1 játék azzal kell tervezni ami van, és semmi se kötelező..;)xD

Utoljára szerkesztett: 16.10.24
    .barbi1., Samborg, feki13 és 2 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Olvasom, a matek megvolt. :) Köszönet érte!
    Már csak kapálni kell! ;):) Úgy terveztem, hogy végig-robogok a pályákon, mert sok egyéb dolgom van, csak a 2., 3., és 4.
    a pálya végén duplázok.
    Mindkét teliholdas területünk 202 "kiskockás", ha csak 50% -ban adja, akkor a röpcsishez szükséges 1120 db röpi 5,5 kör alatt megvan. Amennyiben kevés bónuszunk van az eventnövény termeléséhez, akkor mire az meglesz, addigra a felröppenők is összejöhetnek akár.
    A felröppenőkkel kapcsolatban nekem az az érzésem, hogy meg fogják nyomni a központban a esély gombot, hogy ne zúgolódhasson a nép, mert az nekik sem kedvező.

Szerintem kár előre azon idegeskedni, hogy kétféle röpi kell, mert a hétvégihez amúgy is csak pénteken 10 órától lesznek gyűjthetők.
    Addig is követni kell -BombadilToma- javaslatát, nappal event gaz, éjjelre hosszú, mivel a TH kertben még komfort sincs.
    Zömmel máskor is hasonlóan játszunk, pl. a szigeten, ott sem lehet nullázni a növényekkel. ;):)

A vak is azt mondta, "no majd meglátjuk!"
    Sikeres játékot! :D:inlove:

Lenczy, .barbi1., Domos52 és 12 más kedveli ezt.
  5. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Ez addig működik is amíg nem növelik a teliholdas eventeknél a szükséges rémtermék mennyiséget.
    A horror moziéj eventnél elég haloványan fogott a toll amit rémtermékek terén kért, aztán gondolnak egyet és kövi eventnél már 10x mennyiséget is kérhet stb. Az a baj semmit sem látunk előre, semmit sem tudunk mi fog történni akár a jövőhéten és egy ilyen játéknál szükség lenne arra hogy előre tervezhessünk, főleg ha a teliholdról van szó, mert így minden kusza és keveredik több event is - ahogy az péntek 10 órától látható is lesz -.

Egyrészt termelnünk kéne a jack boltjába hogy ki tudjunk váltani új dolgokat - kicune, jinmenjufa stb -, másrészt a gazdakörbe hogy a teliholdas gazdakörrel is haladhassunk főleg akinek még ki kell váltania a gombaerdőt.

Engem annyira nem zavar hogy a teliholdas használva van, mert úgyis a vörös áfonya, szagos müge, és orgona triászt ültetek a fő farmon így nem annyira zavar, az már inkább jobban hogy - közel - értéktelen felhőket dobálnak egymás után CTRL C + CTRL V megoldással tűzdelve.

Természetesen a horror moziéj felhője után vissza kell venni a gyeplőt mert az tényleg túl jó volt, de ezzel csak azt érik el hogy nem csinálják meg sokan, ezzel spórolva az értékes nyersanyagokkal és idővel.

Kezdem azt érezni hogy az érdekek összeütközése - vásárló és fogyasztó/játékos és készítő - egyre kiélezettebb, a játékosok több és jobb nyereményeket szeretnének az idejükért és a pénzükért, míg a másik oldalról kevesebbet szeretnének adni többért.

A lemaradt játékosok soha sem fognak még közel sem kerülni a 300-as szinthez, nem fogják beszerezni a régi felhőket, régi tojásokat, régi dekorokat (itt főleg a régi "gyár" típusú dekorokra és a bónuszt adó dekorokra gondolok), mamutfákat is kb esélytelen szerezniük és ennek köszönhetően még nyersanyag ügyileg (szupertáp, szupi trágya, kktrágya) sem fogják még megközelíteni sem azokat akik ezekből több 10 ezerrel rendelkeznek.

Még ha elkezdenék mindenre költeni akkor sem tudnám megszerezni azokat amik igazán segítenék a fejlődésemet (régi felhők, tojások, dekorok, mamutfák), mert azok a mai játékosok számára elérhetetlenek. Éljen a FOMO.

Visszatérve a témához:

A tervem az eventtel kapcsolatban: Teljesen letarolom a gombaerdőt és a teliholdas farmot, így 404 db 1x1-el kalkulálva tervezem lebonyolítani az eventet, a péntek reggel 10 órát terrortojásnövénnyel várom majd így próbálom kideríteni mennyire adja majd a felröpit a boszis event, majd vissza az eventnövény.
    Legkésőbb hétfőre tervezem letolni ezt az egészet és visszatérek a horror termény, fa és állat tenyésztésre a gombaerdőben.

Bízom benne hogy kellő mennyiségű felröpivel fog szolgálni a 404 db 1x1, nem szeretnék idegeskedni azon hogy elállítottak valamit a központban.

Sok sikert mindenkinek holnapra.

6. -Holdfeny-.

Nem kell;) Csak a saját elképzelésem még nincs meg...:music:
    Minek annyi??? Mittudom én... hogy legyen:pxDxDxD
    Az event meg valóban azért jó, mert anélkül be se mennék... mert mindig elfelejtem;)

tompaker és DevilMókus kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. A tervünk kb egyforma, anyi a különbség hogy lövésem sincs mi lesz hétfőn;)
    Anno a párom 2011 be kezdett,és ö már szerzett akkor mamutokato_O
    Én 1 évvel utána csak részben hallgatam rá,/pár azért lett/:) mert Óriás ólakra mentem:(, de idöközbe késöbb akadt itt ott még ..:music:
    Nem kell ezt elengedni;)
    A felhők kb 80 % lényegteleno_O a dekorok + jönnek csak legyen hely:)
    A legjobbakat én is úgy kaptam, vagy nagyon drágál voltak.
    Régen is volt olyan hogy 3-4 event is ment egyszere , én speciel szerettem .:inlove: Aki nem ,az nem játsza kb ennyi;)
    Ha mindent elérsz a játékba nehéz motivációt találnio_O
    Hiszed vagy sem ,jobban szeretek időnként kisfarmozni ahol semmi sincs :inlove:mint itt ahol megvan minden ,és kb lényegtelen hogy hány millió álllat ,növény jön még..:oops:Kb ez is a legnagyobb gondom ,ezért is magát az eventeket szerettem-:music:
    Te is tudod ,ha úgy érzed simán játszhatod a saját elképzeléseidet;)
    Ez a repcsis event kb lényegtelen,nem rosz ,de semmi kihagyhatatlan,és öszintén én is félek menyire lesz játszható:wuerg:
    Mármint az új vezetésre gondoloko_O
    De majd meglátjuk

Utoljára szerkesztett: 16.10.24
    Swartsch és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Persze, hogy tudom...:music::inlove:
    Az új vezetést is megszokjuk...8) Mondjuk elképzelésem sincs miért kell egy jól működő dolgon változtatni...:wuerg: Lehet simán nekünk akrtak kedveskedni a változással:p A felhő kell:inlove: a lényegtelen szekciót is szeretem töltögetnixDxDxD
    túl könnyen nullázunk/ majd változni fog....;) Bár a mostani új szelek ki tudja mit sodornak elénk!

tompaker, _Ilona49_ és DevilMókus kedveli ezt.
  9. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!

A növény az Ijesztő kamelina alapból 5:30, vízzel 4:24, vízzel és trágyával 3:58

Két területen termelhetünk a Teliholdas farmon és a Gombaerdőben.
    Ez összesen 404 db 1x1. Csak csatnival egy kör szaporulata 1.212 db növény.

Köszönöm az előttem szólók számolásait.
    Toma számait alapul véve, 18.870 növényre és 1.122 db felröpire lenne szükség, ha végig
    a három lépéses játékot játszuk.

Öt nappal és napi négy aratással számolva ez összesen 20 aratás. Ami:
    19 x 1.212 + 1 x 1.414 = 24.442 db növényt jelent.
    Ebből már lehet többször duplázni és szintet váltani.

A holnapi kezdést mindkét területen Terror-tojásnövénnyel várom.
    A holnapi napot a növény felszaporításával töltöm. (Nem veszek kosarat.)
    Két-három körrel lesz egy jó nagy kosárra való növényem.

A péntek 10 órát ismét Terror-tojásnövénnyel várom. Két legyet (felröpit) egy csapásra.
    A repülős eventhez szükséges növények termelését péntek délután csinálom gyorsítva.
    A kb. 25.000 növényt hat körrel szeretném letermelni.
    Indítok egy Jacket, használok Kacsa Katát és pörgetek.
    A gyorsítás szupertrágyával, (Fehér ártatlanság, Karácsonyi süti, felhő) 48 percre csökkenti le az érésidőt.
    Ha kevés lesz a felröpi, akkor még vetek egy-két kör Terrortojásnövényt is gyorsítva.

Az event mechanikája megváltozott. Egyelőre úgy tűnik, hogy a régi nekem jobban tetszett.
    Jobban láthattam előre, hogy hol érdemes szintet váltani a jobb nyereményekért, esetleg a duplázásért.

A dekorokat biztosan duplázom, a többit még menet közben eldöntöm.

A felhő "nem túl erős".
    Éjféli verseny felhősor 2
    • Lezárási idő: 36:00 óra
    • Kategória: Tenyésztési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • farmszint x 2.500 TP
      • Több TP vagy TTP az ólaknál. Bónusz: 200%. Hatóidő: 06:00 óra.
      • Nagyobb hozam az óljaidnál: Tintahal. Bónusz: +1. Hatóidő: 06:00 óra.
      • Nagyobb hozam az óljaidnál: Horrorparadicsom. Bónusz: +1. Hatóidő: 06:00 óra.
    • Tematikus felhősor: meghatározott dekorok helyezhetőek rá (Pörögj, mint egy nyúl, Baba Mau átka, Zombijuh repülése).
    Sok sikert, jó játékot.

Sali~*.*, maszilva, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az 5. pálya táblázatának 23. sorában szereplő titokzatos csemete pontosan mit takar?

Sali~*.*, genka53, vihence és 3 más kedveli ezt.
  11. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Még nem számoltam, csak olvasgattam.
    Egy alapelvem van: rémes farmot nem bontok. Amennyi hely van, annyival kell megoldani. Tököm kicsírázik már, annyit kell a különböző területeket bontogatni. A rémest nem. Pont.

Van egy fogadásom, az első öt jelentkező ellen, egy tálca sör erejéig, hogy az alsó és felső sor nyereményei megint fordítva lesznek az eventben, mint a táblázatban.
    Határidő az event kezdete.
    Valaki?

fairmike, Sali~*.*, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  12. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!

https://board-hu.farmerama.com/threads/az-oroszlán-barlangja.24670/#post-1377532

Titokzatos csemete
    Érési idő: 05:00 óra
    (Megszokott módon azonnal nyitható FA-ért cserébe, a fennmaradó érési idő szerint változik a kinyitás ára: 3, 2, 1 FA.)

Ebből a csemetéből kifejlődhetnek a következő fák:

• Tojásfa,
    • Tehéntejfa,
    • Japánakác,
    • Kecsketejfa.

Feltüntetjük az ismertetőben hamarosan.
    Köszönjük a jelzést.

kigyo51, maszilva, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Úriember biztosra nem fogad. Az ismertetőbe feltöltött videóból látszik, hogy valóban úgy van, ahogy azt írod is, és már megszokhattuk: a felső az alsó, és az alsó a felső...
    Köszönöm. Ott nem kerestem, csak a titokfák között; de miután láttam, hogy minden poszt első sorában ott virít a titokzatos csemete kifejezés, feladtam, és inkább kérdeztem.

Sali~*.*, genka53, nagymami2 és 4 más kedveli ezt.
  14. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Sajnos a központi táblázatokban megint sikerült fordítva felvinniük az adatokat. >:(

A felső sorban lévő nyeremény a futam ALSÓ szintjének a jutalma.
    Az alsó sorban lévő nyeremény a futam FELSŐ szintjének a jutalma.

Kiegészítjük ismételten (ahogy korábban is) az ismertetőt ezzel az információval (és módosítjuk is).
    Köszönjük a jelzésedet.

kigyo51, maszilva, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  15. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Isten látja sötét lelkemet, nem vetettem össze a videón látottakat a listával...
    Amúgy meg valójában tökmindegy, ha valaki megtervezte egyféleképpen, csak "tükrözni" kell, mivel itt most az elején választhatunk az indulási helyek között.

genka53, .barbi1., vihence és 2 más kedveli ezt.
  16. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Event kész :) Egyáltalán nem mozgat meg egy újabb kavarás. Eszemben sincs ket eventtel szórakozni, pörgetni, ami biztos most sem viszi túlzásba a bónuszokat.
    A hétvégi küldetés okés, ezt meg játssza a bp :) úgy sem gondolta végig :)

17. tompaker

tompaker Törekvő

Szia!
    Hát, ha kedveskedni akartak volna, akkor elég lett volna egy két mamut fa is:) De, úgy látom ami értékesebb nyeremény, az ötös pályán van:sleepy: Tehát végig kell játszani.xD Én a piccora megyek. Aztán lesz ami lesz.:pRemélem nem fogom elrontani a duplázást:D Mire odaérek lesz már rutin.:)

genka53, DevilMókus és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Tetszikeltem, de csak azért, mert ebben is van igazság! Tudod már szinte a kezdetektől játszom, de ez a dömping nekem per pillanat sok! Mint már írtam, szinte minden eventet csináltam eddig. Nem tudok most pozitíven hozzáállni! E miatt inkább csak termelgetek! Mindenkinek kitartást és jó eventezést!

vihence, maszilva, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Dehogy KELL! végig lehet.... ha szeretnénk;)
    Meg kell néznem hol az a piccoló... az tényleg jó lenne duplázni...;)
    Ebben a játékban ez a szép... semmi sem kötelező! Bármi kihagyható;)
    Játsz a kedved szerint:inlove: Hajrá mindenkinek! Érjük el a kitűzött célokat!:inlove:

genka53, Domos52 és tompaker kedveli ezt.
  20. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szerintem, mivel a hétvégés csak felröpit kér, nem lesz ez akkora gond. Ha valaki hajtaná, úgyis beáldoz némi szupercsöppöt a repcsisre, tehát, ha 1 helyett 2 felröpi jön, az nem külön idő/költség/odafigyelés. Én pénteken akartam állatokkal nullázni, ez most kicsit felülírja a tervem, de megoldom. Termelni úgyis addiglehet jól, amíg az érésidő-rövidítők együtt hatnak. Ha még így is kevés a röpi, Szo-Vas.lehet terrortojásozni, a repcsisre van tovább idő.
    Egy pici kérés szőnyeg alól a fejlesztőkhöz: állítsák nagyobbra a felröpi erkezési rátáját! Köszönjük!

genka53 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.