Visszajelzés Éjféli verseny 2. - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Éjféli verseny 2.

Az event kezdete várhatóan: 2024. október 17. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. október 23. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: növénytermesztős, felröppenős, malomban keverős, repülős mechanikájú
    Eventnövény: Ijesztő kamelina
    Az event felröppenője: Üzemanyagkanna
    Malomtermékek: Derengő üzemanyag, Derengő üzemanyag XL, Derengő üzemanyag XXL

Különleges kellék: nincs
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 90. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz

Az event a Teliholdas farmon és a Gombaerdőn zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Főfarmon, Szédült szántón megjelenő eventbejáratból érhető el.

(Az event NEM a főfarmon és a szédült szántón zajlik, de ezeken a területeken fog megjelenni az event bejárata.)

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event csevegője >> ITT << érhető el.
    Az event ismertetője
    >> ITT << olvasható.

maszilva, Kuzdern, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  2. Ableotory

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

maszilva, Swartsch, .dina1. és még 1 ember kedveli ezt.
  3. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!

Inutep átka 2. felhősor 2.0 annyi változtatással hogy kevesebb TP-t ad önmagában viszont oda biggyesztettek egy ólas +200% tp bónuszt.

Megint egy semmilyen event felhő nyeremény, ami talán egy hangyányit jobb mint az inutep átka 2, mert legalább olyan ólakra ad termény bónuszt amik nehezebben megszerezhetőek, egyebekben semmi.

Inutep átkát nem csináltam meg csak a dekorokhoz szükséges növényeket vettem a piacon, viszont ezt valszeg megcsinálom mert:
    - Kezd event elvonási tünetem lenni amit muszáj kicsit csillapítanom
    - Dekorok nem annyira rosszak, semmi komoly, de a kúriám még közel sincs tele, ezért minden féle dekorra van oda szükségem - akár hányadék a dekor TP-je, akár nem.

Sali~*.*, soresne, fankostepsi és 4 más kedveli ezt.
  4. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Az eventek az utóbbi időben meggondolatlanul vannak szervezve, aki készíti vagy nem látja át, vagy nem is érdekli, hogy a játékosok szenvednek-e vagy nem. Gondolom a vásárlásra hajtanak, elveszik sok ember kedvét magától a játéktól. Remélem eljut hozzájuk és változtatnak a megoldhatatlan eventeken.

katónéni5412, maca1964, vje0315 és 29 más kedveli ezt.
  5. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Ezeket az eventeket, amit most a teliholdra raktak, csináltam, szerettem, de itt nem csinálom.:sleepy:

6. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Nagyon átgondolatlan! A hétvégi event a felröppenőkről szól, erre beteszik oda az eventnövényt ami gátolja a haladást és még a kitenyésztett növényekkel sem lehet nullázni. Persze komforttalaj sincs szóval kizárt a haladás! Szivatás ez az egész játék!

molehill1, Sali~*.*, vje0315 és 7 más kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem szeretek előre károgni, de ez az újítás a mechanikában egyelőre nem tetszik. Lehet, hogy lejátszani jobb lesz (nem tudom, majd meglátom), de a régi sávos grafikával sokkal egyszerűbb volt megtervezni, mikor akarok alul, illetve felül repülni, és mikor duplázni. A táblázat alapján ez sokkal nehezebb, és a videó alapján úgy látom, hogy nagyon oda kell majd figyelni, mert csak pár lépést látok előre, ami sokkal nehezebbé teszi a tervezést.

mamazsák, Mogyi, molehill1 és 37 más kedveli ezt.
  8. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia Toma! Éppen írni akartam én is. Eddig előre ki tudtam számolni, hogy fent vagy lent haladok, mikor váltok, mennyi sima, xl, duplázó illetve felröpi és növény kell. Most ez megborult. Ráadásul pirossal kiemelve az ismertetőben, hogy szükséges volt a változtatás, el kell fogadni, mert nem tér vissza a régi. Én elfogadom, mást nem tehetek. Még szerencse, hogy van választási lehetőségem, és semmi olyan nincs, ami hiányozna a későbbiekben. Beleértve a felhőt is. Az viszont elég meredek, hogy ilyen hosszú időre kinyitották a teliholdast, és minden eventet odapakoltak. Sokaknak nehézség, mert ki sincs váltva az egész, vagy a tenyésztésnél pl. gond volt az állatok száma, sztáp mennyisége. Persze ők tudják mit akarnak, erősen feszegetik a határokat, tesztelik, hogy meddig mehetnek el.

9. PBerti

PBerti Aktív író

Sziasztok!
    Kész szerencse,hogy számomra értéktelen a felhő,mert amúgy a repülős event -volt- az egyik kedvencem. Én dönthettem el mit veszek ki és mit duplázok.
    A felhő ami teliholdas állatokra hat, azért hagy hidegen, mert normál esetben jó ha egy hónapban egyszer nyitva a teliholdas terület,azon kívül csak fölöslegesen aratom a felhőt. Számomra az ól TP semmit nem ér.
    De az, hogy ilyen átláthatatlanná tették a repülős eventet, az már szánalmas. Nem látjuk épp hol tartunk, én mindig megszámoltam a vége felé, mennyi mező szükséges még és ahhoz igazítottam, rendszeresen föl-le röpködtem az ajándékok miatt. Na,pont ez az amit most ellehetetlenítenek, de nem értem miért....

mamazsák, molehill1, Sali~*.* és 27 más kedveli ezt.
  10. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumlakó

Sziasztok!

Számomra azzal, hogy változtattak a repülős event sávos grafikáján és mellette még a hétvégi küldetést is a teliholdasra tették kissé elvették a kedvem a játéktól.
    Bár Toma írta, hogy elvileg a 2 felröppenő nincs negatív hatással egymásra mégis úgy érzem választanom kell.
    Azt hiszem kihagyom ezt az eventet (amúgy sem ad semmi kihagyhatatlant) és csinálom a hétvégi küldetést hiszen az első része már készen van.

Mindenkinek sok sikert kívánok bárhogy is döntsön! :)

molehill1, Sali~*.*, Gabimami és 22 más kedveli ezt.
  11. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Igazad van! Én most fáradtam bele ebbe a sok eventbe, így sem az inutepet, sem a most zajló eventet nem csinálom, sőt, lehet hogy a holnapit sem kezdem el! Betelt nálam a pohár! Eddig 1-2 kivétellel mindegyik eventet szorgalmasan megcsináltam, de most sztrájkolok magammal! Így csak nagy lazán ültetek, aratok, vetek. Megcsömörlöttem! Mindenkinek jó eventezést kívánok!

molehill1, tarkacica47, maszilva és 25 más kedveli ezt.
  12. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Nekem ez lesz zsinórban 2. kihagyásom. Végre lehet töltögetni a rémes pajtát, és a tápokhoz valókat is csak itt lehet előállítani. Végre a "stopperórát" is félreraktam. Szép idő van, ki kell használni.

molehill1, Sali~*.*, fanyar és 10 más kedveli ezt.
  13. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Pénzre hajtanak, nagyon sokan akiknek van pénze megvásárolják a kosarakat, mi akik nem tudunk venni annyit, hogy teljesíteni tudjuk, szívunk szokás szerint.

14. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

Miért kell egy normális eventet elbaltázni ( ide eredetileg mást akartam írni, ami szintén elba - val kezdődik. ) De tényleg, valami jó volt, akkor miért kell tönkre tenni ??????? Pont mint a való életben :-(

molehill1, NémaLevente, Gabimami és 8 más kedveli ezt.
  15. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Haladó

Rúgja meg a cica. Nem tetszik, hogy ha látni akarom menet közben hol tartok, nyitva kell legyen egy másik lapon az eventleírás. Miért kell szívatni az ember lányát?

katónéni5412, Gabimami, hamuska és 2 más kedveli ezt.
  16. gabehu

gabehu Járnitanuló

Sokak problémáját fogalmaztad meg Toma. A nehezebb tervezéshez az is hozzájárul, hogy a leírásban az ALSÓ meg FELSŐ sáv megcserélésre került (most is), nehogy már használni lehessen. Szomorú vagyok.

molehill1, zsóka56, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  17. zsóka56

zsóka56 Törzsjátékos

Sziasztok. Én sem nagy lelkesedéssel fogtam bele ebbe az eventbe, ez a megvariálás is a repülökkel is zavaró nekem, valaki nagyon unatkozik a tervezök közül, nem tudja már mit találjon ki, hogy minnél gyatrább legyen. Inkább maradok a hétvégi küldetésnél én is, a repcsisnél a felhő is eléggé gáz, mivel máskor csak egy hónapban pár napig van teliholdas nyitva. Mindnekinek jó játékot kivánok. zsóka:inlove:

vihence, DevilMókus és soresne kedveli ezt.
  18. Ableotory

Sziasztok!

Az ismertetőben található táblázatokat kicseréltem.
    A jutalmak mostantól a megfelelő sorban vannak.

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Dolphin, gabehu, zsani_apja és 9 más kedveli ezt.
  19. soska1joska

soska1joska Junior szaki

A régi jutalomsáv sokkal érthetőbb volt! Most a "3 lépés előre" esetében legjobb esetben is csak a következő jutalmat lehet látni, az utána következő 2-t NEM! Így hogyan döntsem el, mikor használom a gombot, illetve melyik sávban érdemes repülni. Mint általában a legtöbb "fejlesztés", ez is csapnivalóan rossz lett és élvezhetetlenné tette a játékot!

Gabimami, hamuska, inanna11 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

KÖSZI

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.