Visszajelzés Éjféli verseny 2. - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kosagi

kosagi Fórum mestere

Nem vált előnyére az eventnek a változtatás. Kíváncsi vagyok, vajon mi miatt volt muszáj változtatni az eredeti megjelenítésen. Véletlenül kevertem 2 duplázós üzemanyagot, de sehol nem kínálta fel a használatát. Na, majd utánaolvasok.

2. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

sziasztok!
    Ez a repülős event utálatos. A régiben tudtam mit csinálok,itt még abban sem vagyok bizos,melyik repülővel vagyok.Nem is értem,miért kell egy jól működő dolgot variálni? Köszönöm,hogy elolvastátok.

Arrah, ho-hoboy, emancika és 10 más kedveli ezt.
  3. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Egyetértek!

4. Gabimami

Gabimami Járnitanuló

Sziasztok! Egyetértek az előttem szólókkal. Nagyon nem tetszik ez a tematika, szerintem káosz, írogassam külön lapra a sorokat, inkább nem is csinálom!

emancika és Marcsifarmja kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

A változtatás nem tett jót az eventnek! Átláthatatlan és nem lehet előre tervezni!

csopke1, NémaLevente, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  6. gabehu

gabehu Junior szaki

Ableotory - hálás köszönet a munkádért. Le a kalappal, de tényleg! :inlove:

7. rozo52

rozo52 Törekvő

Szevasztok!
    Volt egy szórakoztató,gondolkodtató,tervezhető eventünk és megkaptuk a teliholdasra, átalakítva!!!!
    Tervezhetetlen,nehezebb feltételek sok növény és rengeteg felröpi.........
    Amit el lehetett rontani rajta, azt el is rontották!!! Nem megtartani akarják a jelek szerint a játékosokat, hanem elriasztani,elveszíteni!!!

Sali~*.*, ILDI1066, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  8. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Egyetértek veled. Eddig szerettem, tudtam tervezni, hogy mennyi 3 lépéses, duplázázó, le-fel lépős malom kell, de ez átláthatatlan, legalább is egyelőre. Megyek az XL-es repcsivel és ha kell a végén sima. Nem foglalkozom az ajándékkal. Nem értem miért kell a már jó, bevált eventet így elrontani!!!

Sali~*.*, Makacs5, barnus06 és 7 más kedveli ezt.
  9. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Én a szokásos panaszomat írom, a német oldalra kell mennem ha táblázatkezelőbe könnyen be akarom másolni az alsó és felső sor nyereményeit, innen nem tudom mert kép. Eddig a hozzávalókat termeltem, most kezdem megtervezni merre is repülök majd.

10. HeteRozi

HeteRozi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Itt olvasgatva áldom az eszem és a megérzésem , hogy el sem kezdtem ezt a ***** Ide kikapcsolódni járnak a játékosok ,nem pedig a való élet adta rohanást,hajtást,gürizést folytatni ! Kiváncsian várom , meddig süllyed még ez a farmerama ???
    Aki elkezdte annak sok sikert !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.10.24
  11. Mogyi

Mogyi Aktív író

Kedves JátékMaster!
    Átláthatatlan ,hogy a repcsimmel hol járok a megnyerhető ajándékoknál, tervezhetetlen,hogy melyikre szálljak rá.A játék , az játék,annak kellene lenni ,élvezetesnek ,szívdobbantónak! No, ez ebben a repcsis eventben elveszett,csak a végeken pislákol , ahol tervezhető volt már jó előre a duplázás. Nem gondolják,h excell táblával, figyelem megosztással ide-oda ugrálva,fogok játszani! Kérem vissza a régi játék beláthatóságát,a csíkot,ahol jól láthatóan lehetett tervezgetni,mennyit kell még termelnem,miből szeretnék duplázni,hol kell több lépéssel kalkulálni.
    Köszönöm,h kifejthettem véleményemet.
    Nézzétek a Tsuchinshan-ATLAS :inlove:üstököst 19óra körül!

DevilMókus, Sali~*.*, klemátisz és 2 más kedveli ezt.
  12. barnus06

barnus06 Járnitanuló

Egyetértünk! A kicsiken el sem kezdtem, mert a főfarmomon is csak átfutottam!(még ott is kínozom magam az utolsó futammal) Ebben mi a jó? Ami eddig egyértelmű volt az most zavaros katyvasz! Nem azt mondom, hogy nem lehet megcsinálni, de elveszik az ember kedvét a játéktól! Az újítás nem a könnyed, érthető felé halad! Bár a korábbi évekre gondolva nagyon kevés újítás volt, ami tetszett! (lásd: kosarazás.....stb) De mindenkinek jó haladást kívánok!

13. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Az utolsó lépéshez 1 db-os üzemanyag elég lenne, de nem engedi csak a 3 lépésest. Miért?

14. hannababa3

hannababa3 Utánpótlás-írogató

hannababa3
    ID: 56293437
    Sziasztok.
    Segítséget szeretnék kérni FA-ért vettem 200 üzemanyag kannát de nem kaptam meg.
    Kiléptem frissítettem de sajnos nem került elő.
    A választ előre is köszönöm.

DevilMókus kedveli ezt.
  15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrizte:
    A 200 üzemanyagkannát 2024-10-20 (ma) 15:17:27 kor vásároltad.
    Ezek után 16:34:20 -kor indítottál 7 Derengő üzemanyag XXL-t a Bahás malomban, annak az igénye 196 üzemanyag kanna.
    Jelenleg még 71 Üzemanyagkannád van, amit az aratásokkal szereztél. Folyamatosan bekeverted a begyűjtött felröppenőket.

Kérlek, ha kérdésed, problémád van, legközelebb ne a panaszládát használd, hanem keresd fel valamelyik segítségkérő topikot.
    Köszönjük. :)

Dolphin, Sali~*.*, Tittie és még 1 ember kedveli ezt.
  16. hannababa3

hannababa3 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen kikapcsoltam majd újra indítottam a gépet és meglett így elnézést kérek a zavarásért :)

DevilMókus és Othep kedveli ezt.
  17. Klárika51

Klárika51 Junior szaki

Szíasztok! klárika 51,ID:36255600,magyar vagyok. Az eventet végig csináltam,de a felhőre nem tudom kirakni a tárgyakat.A dekoráció nincs az eszköztáramban.Kiléptem a játékból és újra indítottam,de akkor sem síkerült a tárgyak helhőre helyezése.
    Segítségeteket előre köszöm!

18. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Szia!

Azért nem tudod felrakni a felhőre mert +-os tulajdonságokkal rendelkeznek, először le kell aratnod a dekor által meghatározott mennyiségben (ennél a 3 dekornál ez 3x kell megtenni), vagy kirakod őket és azonnal törlöd, de akkor elveszik a +-os tulajdonsága. Bármelyiket is választod utána szabadon felrakhatod őket a felhőre.

KépNévÉrési idő (óra)TP/TTP kihelyezéstől függőenA tárgy méreteSzükséges szintKihelyezhető
    [​IMG]Pörögj, mint egy nyúl (+)23:00 óra20.000
    3x Felszereléses láda XII
    Ezt a tárgyat 3 alkalommal lehet aratni.*
    1x190.mindegyik területre
    (kivéve teliholdas területek)
    Egy event dekort hoztam be, amit meglehet szerezni. Összesen 3db van, vagy összesen 6db ha dupláztad őket. Remélem érthető.

Érdemes átfutni az eventismertető ezen részét újra hogy ha következőre ilyen tulajdonságokkal fog rendelkezni a dekor, akkor azonnal tudd mit kell tenned.

* (+) jelzővel ellátott dekor: a meghatározott számban learatott aratási lehetőségeket követően, a dekort be kell vennünk a váza ikon alá (törölnünk kell a területről), ezt követően (+) jelző nélkül megkapjuk és fel tudjuk helyezni a felhősorra.

Dolphin, DevilMókus és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. CzZsuzsóka

CzZsuzsóka Járnitanuló

Csak tudnám miért kell valamit tönkre tenni ami jó volt. Értve a jutalomsáv eltüntetésére.

inanna11 kedveli ezt.
  20. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Mert ökör módon lett az event leprogramozva.
    Javaslom, olyankor (ha nem akarod duplázni) válaszd a váltást, az egy lépés, és az utolsó ajándékért mindegy, hogy melyik pályán röppensz be.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.