Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

ID.gif

Ha úgy érzed, eltűnt egy tárgy a farmodról, akkor jó helyen jársz: itt felteheted ezzel kapcsolatos kérdésedet.

Egy eltűnés esetén nagyon sok mindent kell átnéznünk, és ez bizony időbe telik.
    Minél több információt kapunk tőletek az eset kapcsán, annál nagyobb az esélye annak, hogy sikerül a keresett tárgy nyomára bukkannunk, de a siker nem garantált. Sajnos nem minden esetben vagyunk képesek az ügynek a végére járni a fórumon - ilyenkor a supporthoz kell fordulnotok: Support

És akkor nézzük, milyen adatokat is kell megadnotok számunkra:
    - Farmod pontos neve?
    - User ID számod ?
    - Pontosan mit hiányolsz a farmodról, a tárgy pontos neve?
    - Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon? (Vásárlás, építés, nyeremény, stb.)
    - Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban?
    - Mennyi áll a rendelkezésedre belőle most?
    - Mekkora mennyiséget nem találsz jelenleg?

Tudom, nem egyszerű minden kérdésre válaszolni, de ha hiányoznak alap információk, az csökkenti annak esélyét, hogy segíteni tudjunk számotokra.

Mielőtt nekünk írnátok valaminek az eltűnése kapcsán, előbb át kell gondolnotok a következőket:

• Egy ki -majd belépést követően sem találom sehol?
    • Biztosan nincs a menümben?
    • Nincs sehol kitéve a farmon? (Farm, szédült, tisztás, Baha, Esőerdő, kerge, kincses sziget, felhősor)
    • Raktárházakat is átnéztem?
    • Fejlesztés esetén nem építettem már össze valamivel? (Dekor elemeknél ekkor megváltozhat a tárgy neve is)
    • Nem ajándékoztam el korábban?
    • Nem cseréltem el léghajón valamire?
    • Biztosan azt építettem meg, amit szerettem volna? (Műhely, Jack boltja)
    • Biztosan azt vásároltam, amit szerettem volna?
    A topic témájába nem illeszkedő hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre fognak kerülni, gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése

A fórumra vonatkozó általános előírásokat itt találjátok meg:
    A fórum szabályzata
    Netikett
    Kérünk mindenkit a szabályok betartására, a sikeres és hatékony fórumozás érdekében.

Köszönjük!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.1.17
    Tittie, DetoX666, Aranylány és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket, és az User ID számotokat, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

Mielőtt bármit írnátok ebben az alfórumban, érdemes az írás témájának megfelelő topicba tájékozódni: másnak volt-e már hasonló problémája, és ha igen, akkor arra milyen választ kapott. Aki "századjára" írja meg ugyan azt a hibát, számíthat arra, hogy írása válasz és külön indoklás nélkül törlésre fog kerülni. Ennek egyszerű az oka: nincs értelme ugyan azt a választ megadnunk az Ő számára is, mint amit a többi játékos már megkapott korábban.
    Igen, az olvasás legalább annyira fontos, mint maga a kérdezés.

ID.gif

Ha valaki csak panaszkodni szeretne valamire, annak a panaszkönyv áll a rendelkezésére.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.14375/

Mint látjátok, ez a kérdések alfórumban helyet foglaló kérdések topic. Ezért mindenkit megkérnék arra, itt csak kérdését tegye fel.

Minden más jellegű hsz. OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:
    - tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése
    - moderátori válasz kommentálása[/B]

A fórumra vonatkozó előírásokat itt találjátok meg:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

Kérek Mindenkit a szabályok betartására, a sikeres és hatékony fórumozás érdekében.

Köszönöm.

3. denesrozalia94

denesrozalia94 Utánpótlás-írogató

Szervusztok!
    Nem találom a Vigaszcukorka dekoromat, megnéznétek, kérlek, merre van? Hálás köszönetem!
    denesrozalia94 ID: 12970867

4. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A Kerge kertbe helyezted ki, a jobb alsó sarokban fogod megtalálni a keresett dekort.
    Megértésedet köszönöm és további jó játékot.

denesrozalia94 kedveli ezt.
  5. denesrozalia94

Nagyon szépen köszönöm! Kicsit egymásra pakoltam... További szép napot/hetet! :inlove::D

Dolphin és -Sudden- kedveli ezt.
  6. nmari

nmari Utánpótlás-írogató

Sziasztok keresem az aranyesőfámat nmari ID8240149 Köszönöm

7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

3 alapfa és 1 XXL fejlesztés van a raktáradban.
    A kép nálad készült:
    upload_2025-2-28_7-32-42.png

Sok sikert!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  8. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Szeretnék segítséget kérni. Nem találom a romantikus egér dekoromat, amit a Valentin kalendáriumban kaptam. Az ölelős maci megvan, és szerintem az egér tojást is átvettem. bocsinet ID:16843238 Előre is köszönöm.
    Ami a házi futtatóban van az régóta megvan már, ugyanúgy mint a másik farmomon.

Utoljára szerkesztett: 1.3.25
  9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az ellenőrzés megtörtént.
    Kollégám szerint valószínű, hogy már kiraktad területre, mert Romantikus egér tojást nem talált a farmodon.
    A naptárból átvetted.
    Sajtpalota dekorod van 3 darab, ez ami a Romantikus egér tojásból lesz.
    Kettő a Házi kedvencek futtatójában van - jobbra fent. 1 darab van a Kerge kertben, a jobb felső negyedben a vízparton.

upload_2025-3-1_11-36-44.png upload_2025-3-1_11-37-32.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, igazán a legnagyobb tisztelet a munkátokért.

rjolka, -ágianyu33-, Sárika555 és 3 más kedveli ezt.
  11. denesrozalia94

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Az előbb teljesítettem a baha füvészkert2-es feladatot, de nem találom a füvészkertet sehol, ami most készült el. Kérlek, segítsetek ebben, hogy is van ez... köszönöm szépen!
    denesrozalia94 ID: 12970867

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egy füvészkertet kiválthatsz ingyenesen; a farmon csillagokért, a Bahán arany banánokért. A többit meg kell vásárolni FA-ért.
    A füvészkertekhez tartozó gazdaköri feladatok a raktárházak fejlesztéséhez kellenek, nem adnak füvészkertet. Fejlesztési terveket adnak csak (a szokásos himi-humi mellett).
    A teliholdas területek a kivétel: ott minden raktárház gazdaköri feladatokból szerezhető, de a farmos és Bahás területeken csakis farmaranyért vehetünk - egy limitált mennyiségig.

-ágianyu33- és denesrozalia94 kedveli ezt.
  13. denesrozalia94

Szia!
    Ezek szerint jól melléfogtam, nesze semmi fogd meg jól, adtam a ... egy pofont, de rendesen!
    Na, mindegy, ez igen nagy tanulság volt, hogy hagyjam az összes fejlesztést, azt hittem, kapok egy normális füvészkertet még egyet, vagy valami hasonló. Ez volt a legnagyobb lecke mostanság...
    Köszönöm szépen a munkádat, további szép napot!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a gazdakörből megszerzett fejlesztéseket bármikor fel tudod használni, ezek nem vesznek el.
    A Füvészkert fejlesztésével a kapacitást tudod növelni, alapban 6 db fát tudsz behelyezni, ha fejleszted, akkor meg 8 db-ot.
    A Gazdaköri feladat nyereményeinél is látszik, hogy "Füvészkert építési tervet" kapunk az egyebek mellett, nem Füvészkertet:
    upload_2025-3-5_9-24-53.png
    A képrészletet innen hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/füvészkert-a-második-raktárház.14072/#post-525032

Ezt pedig a Gazdakörből:
    upload_2025-3-5_9-30-39.png
    upload_2025-3-5_9-31-9.png

Az építési tervek mind a Bahás, mind a Farmos Füvészkerthez felhasználhatóak.
    További jó játékot!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  15. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok! Pár napja megkaptuk Okosfüles labor alapját és emlékezetem szerint én megvettem az akkori fejlesztési csomagot 5X25 farmaranyért. Most csináltam neki helyet , kiraktam és rá akartam tenni a fejlesztéseit, de nincs meg. Kérlek nézzetek utána! Köszönöm!

Nelli60 ID: 2744989

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Fejlesztés közben elveszett az Okosfüles laborja, miközben a most nyert függönyöket szerettem volna feltenni. Egy margaréta pörög a dekor helyén.
    Segítséget szeretnék kérni. (ki- -beléptem, a margaréta maradt sajnos) Chrome-ban játszom.
    Köszönöm :)
    Gazdaneve: -gyöngy-581
    ID: 40951777

17. Enikő65

Enikő65 Törekvő

Én is jeleztem ,nekem is csak forog a virág. De az időkorlátos feladatok fülecskéje is hiányzik.:D na nem mintha nem tudtam volna elvégezni az eventet :D

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. Luminary

Szia!

Köszönöm a visszajelzést. Látom, hogy már elolvastad az okát. A javításig türelmedet kérjük.
    További jó játékot!

Swartsch és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. Luminary

Szia!

Itt kaptál választ a hozzászólásodra:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-31#post-1440339

Kérlek, hogy ne írj több topikba ugyanazzal a hibával kapcsolatban. Amennyiben másik problémát jeleznél, akkor is van lehetőséged a korábbi hozzászólásodat bővíteni, bal oldalon, alul a Szerkesztés gombra kattintva.

A nyilacskáról a csevegőben írtam korábban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ezer-és-egy-lovag-event-csevegő.26074/page-3#post-1440298

További jó játékot!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  20. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Vettem nagy csomagos Orion talányos fát, és nincs a pajtámban. ID számom: 15360059. valibori69 Kérlek segítsetek. :(