Visszajelzés Éjféli verseny 2. - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. parcsi45

parcsi45 Járnitanuló

Szeretném megkérdezni, hogy a korábbi ilyen eventen XXL 3 lépés előre használható volt most 21 db-ot bekevertem és nem volt jó ez egy nagyon nagy csalás rablás! Ez az event számomra egy nagy 0. Ami bevált mindig átdolgozzák a mi kárunkra. Ez már rég nem korrekt játék! Egy csoportban olvastam a következő eventet szinte senki nem akarja csinálni!

2. murtaz26

murtaz26 Utánpótlás-írogató

legyártva 3 Xl-es és nem tudom felhasználni 21 db na ez gáz volt! Felejtsétek már el az újításokat maradjunk a rég bevált dolgoknál! Vagy Már nagyon sok régi farmozó sem csinálja egy csoportban olvastam!

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Felületesen olvastad az ismertetőt. Az XXL üzemanyag az ajándék duplázására való. 3 lépést az XL üzemanyaggal tehetsz meg.

-ágianyu33- és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    pontosan hol nem tudod felhasználni? Kérlek, Farm név és Farm ID megadásával gyere egy Segítségkérő topikba, pontosan leírva a problémádat.
    Minden pályán a felszálláshoz szükség van egy Derengő üzemanyagra, Derengő üzemanyag XL-lel nem lehet elindulni. A Derengő üzemanyag XXL pedig a nyeremény megduplázásához kell.
    Ezt kiemeltük az ismertetőben is, lehet nem olvastad elég figyelmesen:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Éjféli-verseny-2.25518/#post-1407341
    Várlak az adatokkal a Segítségkérőben, még van idő az eventből.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. anikóhp

anikóhp Fórum-zöldfülű

végig csináltam az eventet és a felhősorba kitehető nyereményeket nem adja ki.
    Azt írja ki hogy sajnos ez a dekoráció nincs az eszköztáradba!
    Miért is mikor végig csináltam a feladatot?
    Hol vannak a felhősorra kitehető jutalmak,

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az eventben megszerezhető dekorok mind (+) tulajdonságúak, ezeket nem lehet közvetlenül felhőre tenni, ezt az ismertetőben ki is emeltük, lehet nem olvastad ezt a részt elég figyelmesen.
    A (+)-os dekorokat minden esetben előbb ki kell tenni területre, ott le kell aratni a megadott számban (ha a plusz tulajdonságaira nincs szükséged, törölheted a kihelyezést követően azonnal is, de ekkor elveszíti a pluszos tulajdonságát örökre), majd ha ez megtörtént, akkor törölni kell, így visszakerül a dobozba, és ezt követően tudod a felhőre tenni.
    Itt találod az ismertetőben a dekorokra vonatkozó információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Éjféli-verseny-2.25518/#post-1407343
    (Kérlek, a jövőben ne a panaszládát használd segítségkérésre, ez a topik nem erre való, hanem gyere Segítségkérő topikba - ha Farm nevet és Farm ID-t is hozol, akkor ellenőrizni is tudunk Nálad)
    További jó játékot!

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.