Visszajelzés Éljen május elseje! - Hoppá, még csak április van... de az elseje stimmel!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 31.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Macskán kívül semmit nem tud jelekből összehozni. Igaz, egyiknek puli volt a nagyapja.

> |"\_/"|
    | d b | /}
    ( 0 ) """"""""\'
    8===8 |
    ||_//=\\____|

> /\-/\ /\-/\ /\-/\
    (=^Y^=) (=^Y^=) (=^Y^=)
    (>o<) (>o<) (>o<)

>\ /\
    ) ( ')
    ( / )
    \(__ )|

csio70, Gio, Fätum és 10 más kedveli ezt.
  2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Jó éjszakát kívánok mindenkinek! Mára végeztem, a 44. ütlegeléssel vagyok kész. Reggelre elvetettem 1 területen E- növényt, 1 területen Liliomot és 1 területen rózsát. Folytatás holnap lesz! Sok jó és ügyes ütlegelést kívánok mindenkinek!

csio70, Gio, emocy91 és 8 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Jóccakát!

Mit csinál a paraszt, amikor ömlik az égi áldás?

Kapázik.

Gio, marcsi152, szekulagábor és 9 más kedveli ezt.
  4. Pandabogyó

Pandabogyó Fórum-zöldfülű

Ezt én is szeretném tudni! megmondjátok? Köszi!

muksika kedveli ezt.
  5. Miakoukla

Miakoukla Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Tudja valaki hogy event végén visszakapom az állataimat? mert eltűnt az összes?:(

kÖszi a sergítséget:)

Gio, Swordfish és Imi* kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos áldozatul estek az égi istenek mindet megették!
    Visszakapsz mindent ne aggódj!

Lillapilla73, csio70, Gio és 14 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Noh, ezt majd a kerítésen keresztül átbeszélgetjük!:D Kölcsönkapod a sózótekenőmet!xD
    Jó éjszakát az aludni készülőknek, a játékban maradóknak sok szerencsét, bő termést!
    Sziasztok!:)

csio70, Gio, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  8. muksika

muksika Fórumlakó

Bizonyos szint elérése után jönnek az üzenetek. Grafikai viccek. Nekem cicás rajzokat küldött.

Gio, taga1, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A kármentő akció furcsasága ez az állapot.

Magad is meggyőződhetsz róla, hogy megvannak az állataid a pajtában.

Az eventes felületen kapcsold át a bogaras ikont (áthúzott karikás jelet vagy a sima ikont) ellenkezőjére, mint amin most van.

Ezt követően a pajtában láthatók lesznek a féltve őrzött állataid ...

Minden ilyen változást meg lehet szüntetni a kapcsolóval ... amíg az esemény ideje le nem jár.

Gio, marcsi152, zebrina04 és 8 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Jó reggelt Hétalvók!

Event kész. Még kever a malom, mert sztáp ment, de délben be lesz hajingálva minden.
    Itt nincs felhő, mindjárt tűz a nap, és én is tűzök melóba.

csio70, Gio, marcsi152 és 17 más kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jó reggelt Prof. úram!
    Gratulálok a sikeres eventhez! Nincs felhő? Nem baj, úgyis csak a baj van vele. Kívánok jó munkát, kellemes, szép, madárcsicsergős napot!!
    Ps:
    Ugye nem felejtette el senki?:)
    Karbantartás 2018.04.03.

Utoljára szerkesztett: 3.4.18
    Gio, marcsi152, Maszatka47 és 8 más kedveli ezt.
  12. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Már eddig 10 levelet kaptam, a bagoly már kezdetektől fogva a jelzőtáblámon csücsül, nem tudom eltüntetni, hiába nyitom meg a levelet, akkor sem távozik, elég zavaró, mert ugye a térkép jelzője és ha másik területre kell átlépnem, ha nem kellően figyelek, akkor a postán landolok.

zebrina04 és bendi1121 kedveli ezt.
  13. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

18 csapkodás van hátra az eventből :) kb. 4000 növény és már c sak 84 röpi kell, és kivégeztem ezt is:) Lassan helyreáll minden farmo n.

csio70, Gio, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  14. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Sziasztok. Eddig 23 levelet kaptam Chris G-től :D Az eventtel úgy vagyok, hogy ha kész lesz az jó, ha nem az se baj. Nem számolgatok csak ültetgetek szép komótosan az állás nálam 37/60 . A kitehetők viszont jó sok pontot adnak, és sok ajándék is van :) (a "Bécs" talányost azért jó lenne megszerezni). Sok felröpit és sikeres eventet kívánok mindenkinek.

csio70, Gio, zebrina04 és 6 más kedveli ezt.
  15. Hókocka

Hókocka Járnitanuló

Ha már megnyitottad, válaszolj is neki. Küldjél egy pontot, vagy bármit, akkor eltűnik. De minden levélre kell válaszolnod.

16. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Sziasztok. Nekem elég volt megnézni a levelet és eltünt a farmtábláról.

Swordfish és spagetti24 kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tegnap egész délután és este nem voltam itt, késő este és most reggel olvastam vissza. Végigböngésztem becsülettel a hibatopikokat és a panaszdát is. Két gondolat merült fel bennem.
    Az egyik, hogy a gazdák egy része nem olvas és nem gondolkodik. Arra már nem is utalok, hogy az a tény, hogy április 1. van (kicsit hosszadalmas ugyan), hogy viccek jelennek meg a farmon, és hogy hogyan lehet kikapcsolni azokat, kb. 2000 helyen le van írva; de ez csak a megszokott fórum-nem-olvasás. Viszont az event minden egyes új tréfáról felugró ablakban tájékoztat, és a leokézásakor rögtön oda is visz, ahol a "hiba" látható. Megmutatja az üres pajtát, a fejreállt térképet és a többit mind. És mégis tele van a hibatopik, hogy mindenki OTTO a piacon, és Chris G leveleket küldözget. Pedig csak el kellene olvasni az ablak feliratát, és megérteni.
    A másik, hogy én bizony minden nyürrögőt három órás "önkéntes" moderátori munkára ítélnék. Mert akkor rájönnének, hogy a szertefutó bogarak a felugró ablakokban és a térképeken vagy Chris G kismiska ahhoz a kiszúráshoz képest, amit szegény moderátoraink szenvednek el ettől az eventtől. Le a kalappal előttük, és - már nem először - nagyon köszönjük, hogy így teszik a dolgokat. Mert nekik aztán lenne okuk teleírni a Panaszkönyvet.. És hogy egyesek még őket támadják, főleg Beko-t, hát...

Lillapilla73, csio70, gabiszabó és 42 más kedveli ezt.
  18. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Haladunk ezerrel az event végéhez.
    Eddig 8750 egaz letermelve és 482 felrepi begyűjtve. Éjszakára nőszirom volt ültetve, hogy a kalapácsokat is adja (abból 23 db lett) felrepit meg 100+ adott. Délutánra letermelem a maradék e gazt utána meg lesz egy kör babérlevél, és jöhet majd valami tönköly. És meglátjuk meddig jutok

csio70, Gio és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. szeva123

szeva123 Junior szaki

Hát... Van igazság abban amit mondasz, de mégis inkább bosszantó, mint szórakoztató, hogy Chris G levelei mindent elfoglalnak, most meg a szomszédaim tűntek el, és biz'isten mindent elolvasok, de nem lehet minden hülyeséget kikapcsolni. Nekem ez már sok. Nagyon sok.

bendi1121 kedveli ezt.
  20. dudenlof

dudenlof Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Érdeklődnék hogy mit lehet kezdeni a levelekkel, amit Crish G küldözget?! Van vmi jelentőssége vagy csak ugy küldi?!
    üdv? Szabina

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.