Visszajelzés Éljen május elseje! - Hoppá, még csak április van... de az elseje stimmel!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 31.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó napot kívánok mindenkinek! Lelkes bogár hessegetőknek, a Fórumon íróknak, nem íróknak, olvasóknak és nem olvasóknak is.:D A jelenlegi állásom, 48db teljesített bogár ütlegelés, a szomszédaimat is elláttam, Ernyős patkánnyal. :D Eventnél így kezdem a napot!:D;) Pajtában jelenleg, 7db Bugsy bogár- 54db Ernyős patkány és 27db Építőgyom tartózkodik. Aratásra várakozom jelenleg, a röpire 1 területen komfortban hagymával várok. Az Építőgyom pedig két területen érik. Sok sikert kívánok mindenkinek!

csio70, Gio, Brigi031976 és 10 más kedveli ezt.
  2. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

30/40 nél járok - 1h és aratok, remélhetőleg 2 db malomtermék. Még 27 óra... neccesen de meglehet. Felrepik hátráltatnak az előrehaladásba. Másik futó event is nagyon necces lesz, de ott legalább éjfélig van a határidő.
    Holnap meg meg már lehet készülni a viking eventre (a kedvencem :D ). Uj gazdaköri feladatok meg porosodjanak szépen a menüben xD

Gio, spagetti24, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép napot gazdatársaim! Egy kis helyzetjelentés következik!A bogarassal 38-60,a nyuszikás ma reggel készen lettxD

csio70, Gio, marcsi152 és 13 más kedveli ezt.
  4. Bridg

Bridg Utánpótlás-írogató

Szia, de mire jó a Bugsy bogár?

5. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok,
    nálam is mindenki Ottóvá vált. Ajik kb. tudtam küldeni, a legtöbb szomszédom régi, 'ismerem' őket, vagy a címerről, vagy a szintjéről (kb.) vagy a sorrendbeli helyéről (kb.). Így este kézzel küldtem az ajikat = nem a dobozon keresztül, hanem a címerekre kattogva, egyesével. Lehet, h. 1-2 félrement, több biztosan nem.
    48 beadottam van, nálam most a gaz kevés, mert 6-ra való patkány ücsörög a raktárban, egaz pedig 1-re sem elég. 2 ter+ fél BT-ön megy, nekem meglesz. Én Dinnyevarázslatot felejtettem el enni, ami erősen fájt a majoranna-aratás után.
    Nyuszi mér rég kész, gyártom tovább a gazát, mert az is "ingyen-talált" TP, amit a beváltáskor adnak. Hisz semmi mást nem lehet ott termelni. A fészekért pedig ma 300.000 TP-t adott. Nekem már ezért megérte. Meg előtte 10 sztrágya, meg valami FP, szóval jó ez...

csio70, Gio, Othep és 9 más kedveli ezt.
  6. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Grat a sikeres kármentesítéshez!
    Az utolsó adag növényt vetettem, látszik a vége jöhetnek vissza pillék.
    Most látszik csak, hogy nem mindegy hol készítik a hemüveget a tisztán látás érdekében, a NASA-nal még egy kis hírszerzés is belefér.
    Igazán nem lehet mondani, hogy számító a csapat, a titokzatos Chris G kegyiért megy a versengés, miközben Otto a piac ura, egy multimilliárdos már labdába se rúg.xD

Engem nem hozott ki a béketáborból ez a kis április tréfa. Talán csak el kell dönteni, hogy nem bosszant és akkor könnyebb.;)

nolina1965, Gio, marcsi152 és 12 más kedveli ezt.
  7. epercs

epercs Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én abban reménykedem, hogy az is áprilisi tréfa, hogy nincs hozzá felhősor, és ha valaki sikeresen teljesíti, akkor az event végén hátha mégiscsak lesz! :)
    Elvégre van 3 dekor
    Szerintetek???

nolina1965, Gio, Othep és 5 más kedveli ezt.
  8. kovacstne

Reménykedjünk!!!

nolina1965, Othep, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Először is, a sor végi dekor ládát ad, vagyis eleve ezt szánták főnyereménynek. Másodszor, el tudod képzelni, mekkora felháborodás lenne ebből azon felhőmániások részéről, akik - mert nincs felhő - neki sem álltak?

Gio, Othep, marcsi152 és 15 más kedveli ezt.
  10. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Meg kell szépen köszönni.....o_Oo_Oo_O

Gio, Othep, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

A szétrajzó bogarakon kívül minden áprilisi tréfa kikapcsolható az eventablak alján lévő gombbal.
    Különleges kellék:
    Bugsy bogár

Szerepe mindösszesen annyi, hogy nyereményként kaphatjuk és kosárban is megvásárolhatjuk.
    Az event végén visszaváltják.
    5000 TP, 5000 CSP, 5000 BTP/db áron

Gio, marcsi152, Fuhur és 11 más kedveli ezt.
  12. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

ezt jo tudni már 3 bogaram van kősszi az ifot :)

csio70, Gio, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  13. kovacstne

Szia!Tréfa ide vagy oda,nagyon nem izgatna ha valaki el sem kezdte a nagy feladatot és nem lenne felhőjexD

Gio, Othep, marcsi152 és 10 más kedveli ezt.
  14. babi358

babi358 Fórummogul

Hali! Tetszik nekem ez az event, de valaki írja meg mire jó a kapott patkány 4 db -ot kaptam, na meg azok a levelek először nem értettem az az most se,próbáltam kibogozni lesz ebből valami????mondjuk a legvégén ??? talán összeáll valami ,vagy akkor jön a káosz??
    Szóval aki ezt kitalálta arra én ráengedem a sárkányom.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

Engem se, de most már jöhetne pár nap nyugi a fórumon, nagyobb balhé nélkül.

A levél csak áprilisi tréfa, ami kikapcsolható az eventablak alján lévő gombbal. A "buksi"-bogár leírása pedig pár hsz-sal feljebb van, nem idézem be újra.

Gio, marcsi152, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem nagyon szoktam panaszkodni, inkább pozitív beállítottságú vagyok, de ez a bogaras most nagyon idegesítő számomra. Lehet bennem van a hiba, de nekem nem mókás az, hogy fejre áll minden, vagy bevisz a pajtába, piacra egy-egy beadás után. A leveleken sem tudok még mosolyogni sem. Nekem ez nem jön be! Befejezni sem tudom, egyenlő arányban van a gazok és a röpik száma, de 40 beadásnál vagyok, tehát nem fogom tudni befejezni, éjszaka pedig nem fogok felkelni!
    Jobbra számítottam, ill. a tréfa csak elsejére szokott vonatkozni, nem több napra!

A nyuszis tetszett, rég befejeztem, de még mindig csinálom, a kis ajándékoknak is örülök! :)

marcsi152, kovacstne, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  17. babi358

babi358 Fórummogul

Szóval a Te kezed is benne van, repül a sárkányom !!! átirányítom a sok bogarat !! ha nem írod meg mire jó a külön patkány ajándék!!!

Jaj az tényleg bogár , jó sokat ér, na megvan bocsájtva ,

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.4.18
    Maszatka47 és taga1 kedveli ezt.
  18. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia János :)

Pontosan én is így írhattam volna, mert 45/60 az állás:
    Lassan én is megleszek, még 15 malomtermék kell, és vége, pihi, most már tényleg
    ;)

csio70, Gio, SzabadEurópa és 14 más kedveli ezt.
  19. -greycat-

-greycat- Aktív író

A felröpik mennyisége az április tréfa, de valahogy nem vagyok vicces kedvemben. Eleinte egy aratásból légycsapó lett, most jó, ha kettő!! 30-nál tartok, és bár négyóránként aratok, sztem nem lesz kész. Pár év múlva akciósan valszeg meg lehet venni a kitehetőket... Tudjátok, én kit tennék ki, és hova... (A Hold túlsó -sötét - oldalára azt, aki a felröpiket állítgatja... )

Fuhur, 44maya, emocy91 és 2 más kedveli ezt.
  20. Kukori84

Kukori84 Utánpótlás-írogató

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.