Visszajelzés Éljen május elseje! - Hoppá, még csak április van... de az elseje stimmel!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 31.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vkatica52

vkatica52 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Nem tudom mi lehet, kaptam tegnap is már ma is 3-3 levelet, idegen feladótól, pálcika képek vannak benne, pl. nyuszi forma, ez most a játékhoz tartozik ? Mit kell vele csinálni?

2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Sajnos még csak próbálkozom, hogy mi is legyen, a haladáshoz szükséges menü. A 200. szint felé tartok, csak még az elején járok, az odáig tartó útnak!:DDe meglesz az a szint is, mint a 100.szint meglett. Csak az 7 évembe tellett, egyszerű "mezei őstermelőként" haladtam, Farmon és a Bahán is. Ezért is tudom, hogy van élet, az előző élet után is! :DGratulálok Neked a közeli 200. szinthez! Igazán szép ezeket a szinteket elérni, nem kevés idő és " munka " játék áll mögötte. Ha Gratulálok, akkor azt Őszintén teszem, mert örülök mindenki sikerének! A sikertelenséget(ket) nem szeretem, és áttudom érezni. De tenni semmit nem tudok, olyankor csak sajnálatomat tudom kifejezni. Ui: A húsvéti nyuszi, elkapott egy oroszlánt, és nekem ajándékozta!:D:music:

Utoljára szerkesztett: 4.4.18
    Imi*, brekkencs., Rebcsok és 8 más kedveli ezt.
  3. nitta0929

nitta0929 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Beadtam a harmadik légycsapómat is. Egyszer csak - mikor lecsapta a bogarat - kiadta a pajtámat üresen. Eltűnt az összes állatom és a bahás állataim is.Ugye ez csak egy rossz vicc?Elég régóta gyűjtögettem az állataimat, célom volt velük és nem az, hogy egy kis játék benyelje az összeset.....

4. cillike01

cillike01 Utánpótlás-írogató

Szia! a vicc része..! kapcsold ki..!

nitta0929, mebajah és Swordfish kedveli ezt.
  5. cillike01

cillike01 Utánpótlás-írogató

hsz.992. így lehet..!

nitta0929 és mebajah kedveli ezt.
  6. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Szia Toporka!
    Kedves volt a mondandó csomagolása. ;) Jó játékot!

7. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Ez bizony nem az,rájött a NAV. hogy nem adóztál utána és elkobozták mindet,csak vigyáz hogy meg le is csukhatnak értexDxDxD

Gio, nitta0929, bazsarózsa54 és 9 más kedveli ezt.
  8. Gumimarcsi

Gumimarcsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    2014 óta játszom,de még ilyen undorító event nem volt. Ezek a bogarak? Egy idő után úgy érzem, mintha rajtam mászkálnának pedig kikapcsoltam! de ha oldalt váltok akkor előjönnek! Arról nem is beszélve hogy rengeteg event növényt kérnek meg felröpit , amit alig ad a rendszer! Bármelyik eventben !
    Az ajándékok meg ezekhez képest nulla!! Mostanában nemigen lehet befejezni egy eventet sem ha nem költ rá az ember! Nem is csodálom hogy sokan abbahagyják a játékot! Lassan már én is ott tartok, hogy nem játszom tovább, pedig szerettem !

9. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Végre a 2 területen összejött a szükséges növény, így a Rendszerhiba is begyűjtve :inlove: Maradt egy halom esernyős állat, így ültettem még egy kör gazt, minél kevesebb felröpi vesszen kárba ;)
    Nem fog a kedvenc eventjeim közé tartozni, de áprilisi bolondozásnak elment. Lassan készíthetjük a baltákat, Ingriddel szívesen dobálózok :)

Chrisnek üzentem, hogy ha küld még egy levelet, akkor végzek vele xD

..
    ..._...l..___________________' '
    ......./`---___________----_____l]= = = o
    ....../_==o;;;;;;;;;;________.:/
    ......),---(_(__)/
    .....),---(..)),
    ....// ___//
    ..// ___//
    .// ___//

hóóvirág, rozo52, Lillapilla73 és 21 más kedveli ezt.
  10. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Sziasztok!
    Nem hagyhattam ki, véleményem szerint az egyik legmókásabb (mások szerint legidegesítőbb) eventjének emlékképének elkészítését.Bevallom engem szórakoztatott, ahogy jöttek a meglepetések...jókat kuncogtam.Az egyhangú vetés-aratás-malmozás-beadás-t most feldobta egy kis kaland.Jöhetne máskor is ilyen mechanika és most nem a bosszantásra gondolok, hanem a váratlan, meglepő játékelemekre.

http://keptarhely.eu/images/2018/04/04/v00/20180404v00nyyfot.png

és a bugsyk
    http://keptarhely.eu/images/2018/04/04/v00/20180404v00nuze8x.png

rozo52, Gio, Imi* és 14 más kedveli ezt.
  11. gagi56

gagi56 Utánpótlás-írogató

Nem volt rossz event, néha jól szórakoztam a meglepiken. Egyet nem szerettem és éppen bosszant is. A szomszédoknak nem tudok ajándékot küldeni, mert minden szomszédnál és a levelezés feladóinál is egy kamu név szerepel.
    Ezt nem lehet kikapcsolni valahogy??
    Van, akinek pont ez a mai utolsó ajándék hiányzik!
    Köszi a segítséget.

Gio kedveli ezt.
  12. dani**

dani** Utánpótlás-írogató

Szia!
    Benned egy igazi művészlélek rejtőzik! Nagyon tetszik a revolvered!

Gio, taga1, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  13. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Az event haladási képén alul a kereten a baloldali, bogarat ábrázoló, gombot kapcsold be, majd ki!
    Itt egy kép segítségül : http://www.kephost.com/image/J9GK

Gio, Cyra65 és Swordfish kedveli ezt.
  14. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Sziasztok !!! Április elseje ide vagy oda , de én most olyan bajba vagyok , hogy nem tudom kinek ill. melyik szomszédomnak küldjem az ejtőernyős patkányt mert mindenkinél otto_0 van kiírva .Eszt az eventet a szervezőknek végig kellet volna gondolnia véleményem szerint.Mindenkinek sok sikert az eventhez és szép napot :)

15. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Közvetlenül fölötted a válasz, nem kell keresgélni.

Gio, cillike01, -Csiki- és még 1 ember kedveli ezt.
  16. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Szia! Én ugyanígy csinálom: kis kocka, RACS, víz és trágya, lehetőleg pontosan aratni. Valószínű azért vagyok hozzád képest lemaradva, mert kisebb területen csinálom. Nem baj, jutok ameddig jutok. Bogaram van vagy 5 db, levelem eddig 3. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle :D

17. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek :)

Kész lett ez a bogaras event is, íme :p
    Tegnap még nem gondoltam volna, hogy meglesz, mivel még a növényből is hiányzott, ezért áfonyát ültettem 1x1-en és meg is szupertrágyáztam, hogy kész legyen. Lett egy területen 29 ernyős, ma reggelre is ugyanennyit adott, azért ezt ültettem, mert úgyis kell a páva tápjába is.
    A Bölcs tölgyesen mamutok, raktárházak adtak 38 ernyőst, tegnap délután és ma is ennyit kaptam.
    Eléggé ki lett centizve, izgultam is rendesen.
    Nem ültetek tovább, mert más a tervem, a legújabb gazdaköri "eventek" egyikébe vágtam bele.....persze amíg nem kezdődik a következő "rendes" event.
    Mindenkinek nagyon szép és pozitív napot kívánok, minden moderátornak és segítő gazdatársamnak nagy ölelés a kitartásért és a türelemért(is):inlove:

Maszatka47, alpha58, Gio és 13 más kedveli ezt.
  18. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Sziasztok! az 50. beadás után megjelenik egy láda, rá is kattintottam, de nem tudom, hogy ad-e valamit, vagy mit ad? Tud róla valaki valamit? Köszi előre is!

19. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Ezt az eventet bebuktam. Még 14 beadandó hiányzik, a növényem megvan, de nem jön a felröpi. Nem szeretem az ennyire kicentizett eventeket, amit csak szupitrágyával lehet befejezni. Az animáció is elég lett volna 1 napig, mert már az agyamra megy, hogy folyton történik valami, főleg amikor sietni kellene.

kovacstne kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Nekem már csak 7db de a szokásos röpi gondom vanxD Meg lesz ez, engem a bogarak sem zavarnak a játékban, csak a fejembenxDxD

Lillapilla73, Gio, Swordfish és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.