Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztzok!
    Olvastam, tudtam hogy egyszer majd jönni fog, de majd ha beérik, foglalkozom vele.

Mikor ide költöztem, azokat a könyveket, amiket tuti hogy nem veszem már a kezembe és a gyerekeknek se tetszik, elajándékoztam, amit lehetett eladtam. Ide csak a kedvenceimet hoztam. Pont azért, mert 2-300 forintért hozzájutok olvasnivalóhoz, meg a könyvtárba is beiratkoztam.
    Mostanában - talán a nyári örökös huzattól - hamar elfárad a szemem. A doki szerint bár minde3nkinek ilyen jó lenne ennyi idősen. :)
    Szék átváltoztatása zsámolyból virágtartóra volt a délelőtti program. A virágaimat el kell hozni a mostani helyükről, mert fűteni kezdenek, és az nem tesz jót nekik - a radiátor mellett vannak. Csak még nem tudom, hogy oldom meg. :D
    Hiába nagyobb ez a lakás, a hely (falfelület) alig valamivel több.
    Nincs valakinek feleslegessé vált makramé virágtartója? Plafonról lógatnám le a csüngő csokros-indáimat.

Ma maradékot ettem, meg előfőztem a holnapi rakott kelt. Leves meg van maradék gyümölcsleves.

ursa11, suba_klara, Technics11986 és 2 más kedveli ezt.
  2. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok!

12 óra 40-kor lett meg a másik felhő! Az eventnövény már megvolt, de a felröpik hiányoztak. Szénával próbáltam a hiányzókat megszerezni, nem akartam venni, erre nem pocsékuljuk a farmaranyat.Közbejött a leállás is, persze tudtam róla, valamelyik nap olvastam, de már elfelejtettem.

Lujza! Mit főztél ma a diétázóknak?

Közületek valaki már próbálta már az új verziót? amit Flas helyett most próbálnak bevezetni?

ursa11, suba_klara, Technics11986 és 4 más kedveli ezt.
  3. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

ursa11, suba_klara, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  4. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Holnapotól lehet kipróbálni, de ez még csak a béta verzió, mégcsak tesztelik a működését

ursa11, suba_klara, Technics11986 és 3 más kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Le jelentem magam, alá írok. Itt vagyok, meg vagyok. Most kivételesen nem a saját hibámból nem jöttem, a gépem romlott el, szerencsére, csak a billentyűzet lett hibás, de nem lehet vele írni. Nincs szóköz, csak egyben van minden. Meg hiányoznak betűk, írásjelek...….Most az új gépen írok, de az meg annyira fura még....sok minden máshol van...….Hideg van, meg is fagyok. A nappaliban már délután be fűtöttem, sajnos, itt a nem szeretem idő. Azért még jövök, Mindenkinek szép álmokat, jó pihenést kívánok!

ursa11, suba_klara, Technics11986 és 4 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Aláírtom a jelenlétit....
    Én kipróbáltam az új verziót és megállapítottam, hogy számomra a Flash a jó, tehát miután gépet nem cserélek lassan elbúcsúzom a játéktól..... Sajnálom...

Samborg, sutimami57, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Danikám, még ne mondj végleges véleményt. Majd.... - de ugyanaz a véleményem, ha nem megy simán, görbén nem vállalom. De még ez csak egy kósza gondolat.

sutimami57, ursa11, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  8. Technics11986

Jelentem be estem beiratkozni! Ne menjetek nélkületek szegényebb a játék-:) Szomorú lennék!

Elnyelte az event növényeimet de imádom! Pfuuu lenni mérges!>:(:cry::mad:

Utoljára szerkesztett: 30.9.20
    Garabonciás, sutimami57, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  9. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok! Ezt a hivatalosból másoltam: Egy nagyon fontos megjegyzés még: előfordulhat, hogy egyesek a saját számítógépeik kora és "ereje” miatt nem nem fogják tudni használni a unityt.

De ne adjátok fel, mert mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindenki számára biztosítsuk a játék elérhetőségét. A unity/WebGL móddal párhuzamosan elkezdtük más lehetőségek kidolgozását is. Ezekről a folyamatokról is idejében értesíteni fogunk benneteket.

Garabonciás, sutimami57, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Tegnap a másik farmomról próbáltam használni ezt az Unity programot (remélem jól írtam) töltött egy ideig aztán ment a játék. Az,hogy mit is jelent valójában nem tudom,de nem is érdekel. 10 év játék után nem szívesen búcsúzom a Farmomtól,ha netán nem jön össze ez-az új verzió. De nem agyalok most ezen,mert ez ha jól értelmezem még olyan próba ez.

Hajnalban felkeltem,hogy 9-ig meglegyen az ebéd. Borsostokány tésztával. Elég jól haladok,mert csirkemellből készítem,ez hamarabb megfő,mint a sertéshús.

Eventet kihagyom,bár ezt szeretem,de nincs rá időm most.

El is köszönök,majd jövök,legyen szép napotok! :inlove:

Csak visszajöttem még,most itt átmentem ebbe az Unity verzióba,és szerintem másabb a játék. Grafikába,olyan csillogós, másabb. Főként a Térképeken látok válozást. A Napsugár az nagyon tetszik :) Na majd meglátjuk,hogy mi lesz. :)

Utoljára szerkesztett: 1.10.20
  11. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok kedves Gazdák!

Én még nem voltam olyan bátor, hogy kipróbáljam az új rendszert.
    Az eventet elkezdtem mint mindig, de nagyon nyögvenyelősen adja megint a felröpit.Legutóbb is az utolsó napon lett kész, pedig a főfarmon használtam zöldcseppet is háromszor négyszer.
    Ma nem megyek tornára, ezért gondoltam, hogy kipróbálok pár kirakóst, hát nem megy az se, csak nagyon nehezen, de az nem a rendszer hibája, hanem én nem figyelek eléggé.
    Dani légyszíves ne menjél el, hát mi lesz velünk? Elzemarika is hűtlen lett, már alig vagyunk.

Legyen szép napotok ebben a szürkés időben!

Garabonciás, sutimami57, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! A kirakósnál érdemes az időt figyelni, ha nem megy fél percen belűl x-eld ki és újra tudod kezdeni.
    Remélem Daniék nem akarnak végleg távozni, ki fog alakulni, hogy mindenkinél működjön a farm.
    Még én sem próbáltam ki az újat, egyenlőre nem is fogom

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Rózsám! Marika nem hűtlen, neki most biztos más feladata van. :(
    Ma én is a másik talonban lévő farmon megpróbáltam az Unity-t. 10 percig töltött, de nem lett kész vele, nem volt több türelmem. No meg a reggeli aratás a "rendes" farmomon sürgős volt. :)
    Majd később próbálkozom megint. Azért csak kíváncsi vagyok.

Kedveseim! Ki az az evelin5050? Biztos pirulnom kellene emiatt, de nem tudom. Kapok tőle ajándékot és nem tudom megköszönni. :oops: :oops:

14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Itt vagyok, csak olvasó módban.

Mimikém,
    nekem is csak háromnegyedig tölti, aztán nagy semmi.Majd meglátjuk ha nem fog menni, akkor gáz lesz.

Garabonciás, Samborg, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Bementem még egyszer. Ahol már járt, ott picivel gyorsabban töltött, de maga az, hogy rávittem a cursort valamire, pl. egy ólra, egyszerűen nem bírtam kivárni, míg megmutatta.
    Bementem Valdemárhoz is. Na az a muszklis..... csak szaladgált a mutató, akárhol nyomtam neki. :D :D sikerült egy nullás és egy egyes eredményt produkálni.

(Szaladok átgyúrom a kenyérkémet, mindjárt jövök.)

Nem tudom, hogy tudják majd "megjavítani" de használhatatlan így. Tudom nem így lesz - remélem.

Utoljára szerkesztett: 1.10.20
    sutimami57, ursa11, Technics11986 és 2 más kedveli ezt.
  16. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok! Lányok, lányok, nyugalom fog ez működni. Most javítgatják a hibákat, hogy élesbe minden oké legyen. Ne keseredjetek el. Jó lesz ez, csak majd meg kell szokni. Mondom ezt én, aki amikor megkaptam az okos telefont sírtam, kértem vissza a régit

Samborg, sutimami57, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

sutimami57, ursa11, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  18. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Pussz mussz keresztapus.Ne mááááár...én még nem néztem az új verziót,de a régi nem marad?Mi lesz velünk nélküled?

sutimami57, ursa11, brozsa és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Technics11986

A végén még én is nő leszek-:) Bár túl hisztis lennék:):p;)xDxD

sutimami57, mimi, ursa11 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! gorsan bekukkantok, nehogy kiküldjétek utánam az efbíájt:D
    Szóval megvagyok, csak a lányommal akkora átrendezésbe fogtunk, hogy szerintem sose érünk a végére. A régi konyhabútort berakták a kazánházba, és így rengeteg pakolóhelyünk lett. Így aztán nekiláttunk, és laza két nap alatt átrendeztük az összes konyhaszekrényt, Már ideje volt, mert már tudtam, hogy mi hol van:oops::D
    Most már hulla fáradt vagyok, mondtam neki, hogy még egy műanyag doboz, és főbe lövöm magamat.
    Az eventet csinálom, de nagyon nyögvenyelősen meg. Különösen a szigeten, ahol nem akar felröpit adni, és ugye nagyon gyorsítani sem lehet. Most állatokat raktam ki szupertáppal, mert többet ad mint a hosszúérésű növények.
    Megnéztem az új verziót, egy szikrát sem nyerte meg a tetszésemet. A piac az egy nagy katyvaty, tápot nem is tudtam előcsalogatni és az egész.....no comment. A kisfarmon kézzel aratok, ill. aratnék a jel nem a megfelelő helyen áll, több együtt álló fa leszedése nem is lehetséges vele. Háááát nem tudom, remélem nem így marad. mert akkor csődbe megy a magasságos BP, sokan ki fognak lépni. Én részemről ki fogok tartani a végsőkig, de nincs sok reményem a játékhoz. Remélem nagytudású informatikusok vannak a központban, mert az eddigi eredmény az siralmas.:cry::cry:
    Most jól kimorogtam magamat. le is ersztettem.
    Legyen szép estétek:Lujza

Fatther, Samborg, brozsa és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.