Közlemény Indul a Unity nyílt béta tesztje!

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 28.9.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Farmerama HU

  Üdvözlet minden Gazdának!

  Végre! Hivatalosan is kezdetét veszi a Farmerama Unity/WebGL nyílt béta tesztje. (Unity kiejtése: juniti) 2020. szeptember 30-án 14:00 órakor indul.

  Ez egy hosszú és göröngyös út volt a Farmerama csapat számára, de most már "csak” izgatottak vagyunk és egy kicsit megkönnyebbültünk.

  Valószínűleg ti is el tudjátok képzelni, hogy az elmúlt évek milyen nagy kihívások elé állítottak minket, amelyekről most nem szeretnénk minden részletet megemlíteni, mert a végén kisregényt írnánk. Néhányan közületek biztosan megértik, hogy a játékot átültetni egy új technológiára nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Itt nem csak egyszerűn átmásoltuk a játékot máshová, hanem sokkal bonyolultabb folyamatról van szó.

  Az elmúlt években a Unity technológia jelentős fejlődésen ment keresztül: a teljesítményt folyamatosan optimalizálták, így az elmúlt év egy bizonyos pontján azt a döntést hoztuk meg, hogy alapvető változásokat hajtunk végre a játék felépítésében, működésében, ami azt jelentette, hogy szinte a nulláról kellett mindent újrakezdenünk. Feltételezzük, hogy a legtöbben közületek megértik, hogy milyen nehéz egy ilyen döntést meghozni, de mindent azért tettünk, hogy a lehető legjobb minőséget és szórakozást tudjuk számotokra garantálni. Kétségkívül mindez több munkát, több kompromisszumot és persze sokkal több stresszt jelentett. De megérte a fáradtságot. Alapvetően nem csak azt értük el ezzel, hogy a Farmerama nem hal meg a flash technológiával együtt, hanem a játék jövőjét hosszútávon is biztosítottuk.

  Száz szónak is egy a vége: szerdától kezdve könnyedén átválthattok a Unity/WebGL módra és játszhattok a farmmal. Tisztában vagyunk vele, hogy van még vele munka, de összességében elégedettek vagyunk a jelenlegi állapottal. Készítettünk egy ISMERTETŐT, amely sok lényeges információt tartalmaz. Remélhetőleg választ ad a legtöbb kérdésre. Kérjük, szánjatok rá megfelelő időt és figyelmesen olvassátok el!

  Egy nagyon fontos megjegyzés még: előfordulhat, hogy egyesek a saját számítógépeik kora és "ereje” miatt nem nem fogják tudni használni a unityt.

  De ne adjátok fel, mert mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindenki számára biztosítsuk a játék elérhetőségét. A unity/WebGL móddal párhuzamosan elkezdtük más lehetőségek kidolgozását is. Ezekről a folyamatokról is idejében értesíteni fogunk benneteket.

  Nagyon hálásak lennénk, ha mindenki kipróbálná a Unity/WebGL klienst és természetesen minden hiba jelentésért hálásak vagyunk. Kérjük, figyelmesen olvassátok el a hibajelentésre vonatkozó instrukciókat! HIBAJELENTŐ TOPIK

  A moderátoraink az ügyfélszolgálattal együttműködésben, átnézik és lefordítják a jelentett hibákat és továbbítják a központnak. Kérjük, hogy hibajelzés előtt, gondosan nézzétek át, hogy azt már jelentette-e más, ezzel csökkentve a moderátoraink amúgy is nagy terhelését.

  Továbbá kérjük, hogy szánjatok egy kis időt arra, hogy kitöltsétek az adatgyűjtésre vonatkozó kérdőívet. Rengeteget segít ez nekünk! Minden részletet megtaláltok erről az ismertetőben.

  Szokás szerint, minden véleményt, visszajelzést szívesen fogadunk. Ezen a helyen lehet csevegni a témáról. Kérjük, hogy konstruktívan álljatok hozzá a helyzethez! Építő kritikát, javaslatokat fogalmazzatok meg, hogy könnyebben megértsük a mondanivalótokat és hatékonyan tudjuk kezelni a visszajelzéseket. A moderátorok fognak nekünk segíteni abban, hogy rendszeresen eljussanak hozzánk a visszajelzéseitek és senki véleménye ne tűnjön el.

  Néhány hét múlva mi is adunk visszajelzést számotokra. Ezt a megszokott módon, hivatalos közlemény formájában olvashatjátok majd a forum megszokott helyén.

  Néhányan kíváncsian várjátok Valdemár vidámparkjának visszatérését. Nos, a Unityben remekül működik. Mindenképpen próbáljátok majd ki! Jó szórakozást kívánunk hozzá.

  A vidámpark visszatérésén túl, a piacon is dolgoztunk egy kicsit. Hogy mi változott? Egyszerűen csak próbáljátok ki, emellett természetesen a változásokról elolvashatjátok az ismertetőt is itt.

  Mi is van még?

  A legfontosabb, hogy köszönetet mondjunk nektek! Köszönjük, hogy hűségesek vagytok és bíztok bennünk. A legfontosabb célunk az, hogy bebizonyítsuk nektek azt, hogy nem csak hiszünk a Farmerama jövőjében, hanem fenntartható módon valósítjuk meg azt. Néhányan sem most, sem régen nem bíztatok az elhatározásainkban, de mi soha nem tévesztettük el a célt, és mindig tudtuk, hogy "eljön ez a nap”! Mindenkinek köszönjük, aki most ugyanolyan izgatott, mint mi, és támogat bennünket az utolsó fázisban, amíg csak hivatalosan el nem kezdjük az új kort: “Farmerama a Unity-ban”.

  Elfelejtettünk valamit?

  Talán egy kis nyalánkság? Na, nézzük.

  Mindenki, aki felhasználja az "OPENBETA” ajándékkódot, kap 15 szupertrágyát, 1 event TP növelőt és egy répás almás csatnit! Az ajándékkód szeptember 30. (szerda) 00:01 és október 3. (szombat) 23:59 között használható fel. Egy farmon csak egyszer váltható be.

  Végül….

  De sohasem utoljára: Köszönjük minden moderátornak a Farmerama univerzumban! Az állandó támogatásotok rendkívüli és kivételes volt! Biztosak vagyunk benne, hogy néhányan úgy éreztétek, hogy a célt soha nem érjük el. Azt is tudjuk, hogy rengeteget kértünk tőletek az elmúlt években – Nektek köszönhetően a Farmeramat minden platformon futtathatjuk.
  Nektek köszönhetően mi sosem veszítettük el a magunkba vetett bizalmat, és köszönjük a támogatásotokat, ami által képesek voltunk idejében felismerni a problémákat.
  Soha nem fogjuk tudni igazán meghálálni nektek, de reméljük, hogy tudjátok, milyen nagyra tartunk mindannyótokat! És reméljük, hogy mindenki azzal tisztelettel, kedvességgel és megértéssel fordul majd felétek, amelyet kiérdemeltetek! Köszönjük!

  Folyamatosan értesítünk benneteket majd az újdonságokról. Kísérjétek figyelemmel a hivatalos hirdetményeket!

  Köszönjük a velünk töltött időtöket és élvezzétek a “Farmerama Unity” -t!

  A Farmerama csapat
   
  Utoljára szerkesztett: 28.9.20
  Doggyra, János1957, genka53 és 119 más kedveli ezt.
 2. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Sziasztok!

  Jelenleg is nagy erőkkel a zajlanak a háttérmunkálatok, így néhány hibajavítás miatt a nyílt tesztelési lehetőséget elhalasztjuk, így a tesztelési lehetőség nem 14:00 hanem várhatóan 16:00 órakor fog indulni.

  Tisztában vagyunk vele, hogy mindenki nagyon várja már a tesztelési lehetőséget, ezért a késés miatt készíteni fogunk egy újabb ajándékkódot.
  Részleteket később fogjuk közzétenni.

  Megértéseteket köszönjük.  Üdvözlettel:
  a Famerama csapata​
   
 3. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Farmerama HU

  Üdv Gazdák!

  A nyílt béta tesztelési lehetőség közel 2 hete indult el, ez idő alatt sokan közületek már kipróbálták az új verziót, és rengeteg visszajelzést is kaptunk tőletek, amit ezúton is szeretnénk megköszönni!

  Továbbra is bátorítunk mindenkit, hogy éljetek a lehetőséggel, ezáltal ti is jobban átlátjátok a unity verziót. Minél több játékos játszik vele, annál inkább világossá válik számunkra is, hogy hol van szükség leginkább a verzió fejlesztésére és optimalizálására.

  Emellett hálásak lennénk, ha minél többen időt tudnátok szakítani EZEN kérdőív kitöltésére. Ez nagy segítség lenne számunkra a célból, hogy minél jobb felhasználói élményt tudjunk nyújtani részetekre.

  Köszönjük az eddigi és további segítségeteket!


  A Farmerama csapata
   
  -ágianyu33-, Bathilda, macska49 és 18 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.