Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Imi! Nagy kő lepottyant a szívemről ;) Ha hullámzik most a Tisza-tó, akkor az attól van xD
    Jól vagy, minden rendben?

2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Elmélkedem.xD
    Eddig, mert most távolban 1 merész tivornya. Akarom mondani egyre közelebb a szomszédaim és egyébként is kiszállok vagy 2-3 órára úgy is mindjárt mindenki ebédel. :)
    Úgy, hogy jó étvágyat kivánok!;):) (nincs ideillő smiley)

3. .Emama.

Jó étvágyat neked is! :)

4. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép napot mindenkinek.

Hűha !Én csak a TV-ben szeretem nézni a száguldást.
    Köszönöm nagyon jól esett.
    Igen , még sok növényem hiányzik az öreg farmról is , eleinte nem tetszett.

Szia! Várunk,írjál is.
    Látom már tippeltek a lányok ,én is csatlakozom.
    Kívánom minél hamarabb találj munkát.
    Nem írtad melyik tájon ,kisebb vagy nagyobb település,mert ez is nagyon befolyásolja az esélyeidet.

Ema ! tündéri kis cica,amúgy mindenbe belebújnak ,ha a fejük belefér.
    Tegnap elég fáradt voltam ,és 3 kor nagyon eset,jég szerencsére nem volt,este 1/2 6 jött a vihar.
    Ma is csak ép nem esik, itt délen nem várhatjuk a napot.:cry:
    Lonát is jól volt olvasni ,remélem már nem sokáig kell használnia a hó kotort.
    Igaz most névnapok is jönnek.
    Iminek és mindenkinek jó étvágyat kívánok.

.Emama. kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Évike!
    Téged is jó volt olvasni.:)
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ztus-bemutatkozik-az-új-producer-varun.11105/

PiciEma kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Kedves egészségedre :)

7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Fura egy növénykavalkád az biztos, de ha ezt kell termelni, akkor ezt kell...
    Aki nem farmozik, annak nem emlegetném, hogy sírkövet vetek, meg is locsolom, sőt trágyát is szórok rá.
    Lehet, hogy hozná azt a hátul kötős kabátot és azt akárhogy is nézem[​IMG] , nem a mai divatnak megfelelő öltözet...
    Kezdésig elfoglalom magam...[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 4.9.14
  8. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Priviben megírhatom a lakcímemet? Ott jó sokáig el tudnád foglalni magadat!:D:pxD

PiciEma és gyongyvergazda kedveli ezt.
  9. kpe59

[​IMG] Írjad csak...! Írjad...! Aztán addig állj fél lábon, míg meg nem érkezek...[​IMG]

10. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Köszönöm a válaszokat.

Köszönöm a szorítást. Igyekszem.
    Ahogy Jónás mondaná a személyi szám kapcsán nem az erdőben jársz. xD

Köszönöm. Az AC/DC nekem is bejön.
    Szenzációs volt a videó. Köszönöm.8)

Köszönöm.
    Főváros környéki vagyok, így talán könyebb lesz.

.Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  11. kpe59

Az aláírásodban eddig is ott volt az a kapitális példány? (Hal)[​IMG] Mert akkor sürgősen el kell mennem erősebb szemüveget csináltatni...

12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok!Kedves Miksza! Én is csak most csatlakoztam a megújult topikban az Épekhez, bár én sem vagyok teljesen jól -e téren, de nagyon szuper kis csapat, annyi biztos, jól tetted, hogy írtál, mert itt is nagyon hamar beilleszkedik az újonnan érkező játékos!
    Nálam pedig csak menő lehet, aki motorozik, és szereti a ROCK zenét!!!

Aztán beköszönök ám Mindenkinek!!! Halihó, kedves ÉPELMÉJŰ csapat! Világgá voltam ma, egész nap ügyezkedtem, aztán a barátnőmnél kötöttem ki...na, ha mi összülünk, abból nem sok jó sül ki, na, nem a sületlen beszéd.....megvitattuk a lagzit, meg a világ dolgait.......most itt vagyok, várom az event kezdés. Nem is a rémnövényeket igazából, hanem azt, hogy történjen már valami...:)

Messzire nem megyek, bár ki tudja......szép délutánt, jó rémezgetést!!

Ja, az meg kimaradt, hogy megint fülig ér a szám, vigyorgok mint a tejbetök...meg még azt is szeretem, hogy itt mindig akadnak cicák..:D :D

13. lukimi

Szia.
    Üdvözöllek én is az Épek kis táborából. Úgy néz ki, hogy mostanság növekszünk ráadásul az új fórum óta, úgy látszik csak jót tett a megújulás.:)
    Mondjunk már magyar együttest is az én kedvencem egynek az Omega ráadásul az ő koncertjeiken jártam legtöbbet, nevezetesen a Szegedi szabadtéri színpadon is.:)
    Üdv, lukimi.

Kpe59
    "Az aláírásodban eddig is ott volt az a kapitális példány? (Hal)[​IMG] Mert akkor sürgősen el kell mennem erősebb szemüveget csináltatni..."
    Ott volt de ez a logóm nem régen van felrakva, mondjuk 1 hete.
    ":)

Gyongyvergazda, tessék feljönni a csíkróóóóól!!
    xD

Titokzatos ól akció:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szürkületi-talányos-tenyészet.11107/

14. .Emama.

Szia Évi! :) Örülök, hogy kicsit hosszasabban is tudtál most írni, remélem ma már jobban vagy! :)

Én is elfoglaltam magam kezdésig [​IMG] ........... ;):pxD

Újabb kis info-morzsa ;) Az jó, hogy nagyjából be tudjunk tájolni az országban :)

Amíg Imi előkerül: igen ott volt, az egy harcsa a víz alatt ;) Szemüveg nem hiszem, hogy emiatt kellene. Lehet, hogy kicsit borúsabb volt az ég, azért nem látszott, most a Napsütésben pedig jobban ;)xD

Szia Sütike! :) A barátnős program biztos jó volt, feldobhatja az embert egy jóízű beszélgetés :)

Ezt csak neked hoztam ;)

Közben te is írtál, így kiegészítem:
    Csatlakozom a felhíváshoz ;):)

gyongyvergazda kedveli ezt.
  15. kpe59

A logót észre vettem, annyira azért nem vagyok vaksi...[​IMG] Úgy látszik csak most néztem meg tüzetesebben itt ráértemben a bannert.
    (Egyébként, ha nem hívod fel mindenkinek a figyelmét a vakságomra ezzel a rikító kékkel, akkor is elhittem volna neked...[​IMG] Vagy csak azért kék, hogy biztos észre vegyem?)

A tiéd jobb elfoglaltság volt...
    A bajsza miatt harcsára tippeltem én is, csak azt már le sem mertem írni...
    Az új szemüveg azért kellene, mert egyre rövidebb a karom...[​IMG]

16. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!

Szia, köszöntelek én is. Érezd jól magad

Az éjszakai event elindítva, kár hogy most csak egy napos.[​IMG]

.Emama. kedveli ezt.
  17. lukimi

Kékkel szoktam kiemelni azt a szövegemet amit utólag illesztek be olyan hsz-emhez amit már percekkel ezelőtt megírtam. Erről Ema tudna mesélni. És ez így törpént.:) Én is vaksi lennék okkuláré nélkül.:eek:;)

.Emama. kedveli ezt.
  18. kpe59

Nekem csak olvasáshoz kell egyelőre. Azt szoktam mondani, hogy oda látok, csak ide nem...[​IMG]

gyongyvergazda kedveli ezt.
  19. lukimi

Majdnem beírtam én is, hogy csak olvasáshoz kell de kár, hogy nem tettem?!xD

Kokastáp keverhetőőőőő!!

20. kpe59

A szemüveg csontot jól körberágtuk, menjünk kakastápot keverni...
    Hopp, nem lehet, a malom a szuper táp keveréssel van csapágyasra hajtva...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.