Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot!

Szia Miksza, itt nem csepeg hanem már megint esik:(

Szia Kriszti, de jó neked, a napot felénk is elküldhetnéd, mert már napok óta nem láttam, csak szürke felhőket amik sírnak.:)

Szia Mari de jó kis hajóval jöttél..... :) Neked derűset.... :)

Szia Imi, Vártam a régi kakukkosat, mert kíváncsi vagyok, meddig jutottam, meg hátha egy kis csp-t is tudtam volna gyűjteni:)

Szia Ema, hááát.... mit mondjak ez kép..... nem akarok esőt..... nem akarok esőt......nem akarok esőt!!!!!!:mad:>:( az új állandó már tegnap meg jött, épp Sütikével beszéltük, milyen kevéske Btp-t ad:)

Zsémbes-banya, Vadóc, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Betti! :) Azt láttam, hogy Sütikével beszéltetek a kevés TP-ről, csak az nem esett le, hogy az, a már itt levő kakukkosról szólt. Na mindjárt megnézem én is magamnak :)

Az esős képen ne mérgelődj, csak viccnek raktam be ;)

Zsémbes-banya, Vadóc, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  3. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, szép napot, remélem az előrejelzés is bejön, miszerint napos idők jönnek.
    Mindenkit üdvözlök, időnként visszaolvasom a fórumot, mi az a csibe? Ez a mentor féle dolog, hogy működik, hol tudok róla tájékozódni?

Vakond-Gazda, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

5. lazanne

lazanne Fórum félistene

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

7. .Emama.

Szia! :) Nem lehetsz mentor, ha jelentkezel rá, akkor sem. Régóta húzódik a mentorrendszer átalakítása, de előbb-utóbb csak sor kerül rá, és akkor biztos mindenki kaphat csibéket, aki szeretne.
    Én a nagy farmommal beleestem azok körébe akik mindjárt az elején (azt hiszem a 2. héten) kaptak csibét, de a Picin én is hiába jelentkeztem. :)

8. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszi az infót, akkor nem foglalkozom vele.:sleepy:
    Köszi.

9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok...
    Ez igy igaz, hogy felénk nem volt annyi eső, de gondoltam megviccellek benneteket és leteszem pillanatnyilag a bicajomat, és egy kis fregattal jövök.Ám mostanra kiváló lett az idő, szépen süt a nap, csak nem szabad megmozdulnom, mert mindjárt vizes leszek a nagy páratartalomtól.
    Nem is mondtam ugye, hogy itt ül mellettem a barátnőm, az egyik a Sopánkáné, hiába, kedvel engem, igy aztán nézzétek el, hogy nem egyedül jöttem...Talán még estefelé a permetezés is létre jöhet....

Szia Betti, és még ha láttad volna a hajóskapitányt, hogy az milyen jóképű...

10. balu

balu Haladó

Sziasztok!
    Eddig a mai napon: 4 FA a moziból!
    Mindenkinek jó mozizást illetve tesztet!

Vakond-Gazda, lazanne és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  11. .Emama.

Nincs mit :) Sajnos úgy tűnik még bőven ráérsz vele ;)

Csak nem ő volt az? ;):pxDxD

Ja és szia végre megint Biciklis Lány! ;):)
    Sopánkánét már megkedveltük, ne is hagy otthon egyedül. Akkor aztán végképp mit sopánkodna össze?;)xD

Szia! Sajnos nálam nem működik a mozi :)

Vakond-Gazda, Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  12. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Én azt hittem rosszul látok, mikor néztem, hogy az egyik feladatnál 22 db btp volt kiírva... [​IMG]

Olyan határozott vagyok, vagy mégsem... ??? [​IMG]

13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Event-Farmfirka >>>>>

Emaaaaaa! Úgy néz ki meg kell csinálnooom!:cry::cry::p

(mert hülye azért nem vagyooook?!) xDxDxD:p

14. .Emama.

Szia Kukucska! :)

Megadom magam ....... ;)xD

Megnéztem azt a gazdakörit és egyelőre nem adom be. Megvárom a tenyészállatok árának az alakulását, inkább eladom őket jó pénzért. Ennek a gazdakörinek semmi értelme nincs, legfeljebb a csillagok miatt lehet érdemes majd egyszer megcsinálni.

Imiiiiiii! Eventezzzzééééééé xDxD

Jó kis felhősor, a csatni gyártásnak búcsút lehet mondani. A zöld matróztea ára még azóta sem tért magához.....[​IMG]

Még álmos vagyok, majd később kiszámolom, hogy a tölgyest is le kell-e bontanom, vagy elég a főfarmról és a szántóról az ólakat leszedni. A Bahát biztos nem szedem le. Ott most töltöm fel fákkal azoknak az ólaknak a helyét, amelyik állatból már elértem az 1.000 db-ot.

15. lukimi

Én a végletek embere vagyok. Ha leszedem akkor mindhármat. De a bahát én sem bántom 4 órás növény miatt. Csak dógozzanak a fák, ólak szorgalmasan mert kell majd a sokk cucc a korallhoz.:)

Utoljára szerkesztett: 26.5.15
  16. .Emama.

Nekem végre kezd látszani, hogy abbahagytam az ilyen-olyan, eladható termésű fák KK és zoknis szórását. Nem szívesen szedném le a mamutokat, de majd még számolnom kell, hogy jövök ki jobban. Ha fent hagyom azokat, akkor annál később kerülhetnek vissza az ólak, abból viszont jó napi bevételem van, ami így event alatt kiesik.

17. lukimi

Munkások akciós áron >>>>>

Én állandóan szórom az új fákat de csak zoknival. A mamutok szerzése után sokáig semmit sem szórtam így bő 6000 zokni gyűlt össze! Tizen, huszon fát zoknizok folyamatosan de még most ment pár darabbal 4000 alá.
    ----------------------
    Én úgy csinálom mint az idén a második eventben: kb délelőtt 11-kor elvetem a nemes hagymámat szupitrágyával és addig arathatom a cuccaimat, főleg a reggeli nagy aratás a lényeg. A felröpivel úgy sem szokott probléma lenni.

Szerintem annyian csinálják ezt az eventet, hogy össze fog zuhanni a szerver park!!xD:p:p
    ------------------------------------------------------------------
    Sok sok piacon felvásárolták az összes darabolt fát!!!xDxD:cry::cry:

Emlékszel? Szalontai sertés szindróma (akkor nagyot arattam).:eek:xD

Utoljára szerkesztett: 26.5.15
  18. .Emama.

Amikor kint volt az öszes mamutom, akkor nekem is sok összejött mindenből, a sztrágya készletemnek pl a mai napig az az alapja. A KK-t eventekhez is használom és a fákra is szórtam, így abból lenulláztam magam, a Picin meg sose volt olyan készletem, mint a nagy farmon.
    Reggel én is learatok időben, kivéve a mamutokat, ha leszedem őket délután. Legfeljebb az ólak helyett teszek ki földet és ültetek rózsát, nekem az van nemesítve. Majd megnézem komfortba mennyi idő sztrágyával, de rövidítők nélkül. Ha belefér, akkor komfortba teszem.
    Kiszórtam a begyűjtött csatnikat a piacra, csak 3-3 db-ot hagytam meg. Ráfizettem, de később végképp semmi ára nem lesz szerintem.

19. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Szia Mindenki, és természetesen szia Zsémbi! :D
    Szija! Hát a gödörben lakom. Gyüsz a Hortobágyra, szétnézel, és keresed, hogy hol van lejjebb. Na ott. De nem jó hely, Petőfi is megmondta, hogy milyen poros. Azóta még porosabb lett. A szekrénysort letörlöm, s mire a végére érek, az elején ott fehérlik, szürkéllik a mocsoládéja. Pedig nem is hosszú a szekrénysor, és nem törlöm olyan lassan. Itt mindig süt a nap, és az itt lakó háziasszonyok utálják is, mert a napsütésben látszik jól a por... Nyáron kiég minden, télen a puci földön süvít a szél. Akkor most őszintén: szeretnél itt lakni? És Te Betti? El is akarok költözni. Se víz, se hegy, se hó, se pénzeső, se jópasi, és még a tej is összement, így nem lesz kakaó vacsorára. :cry:xD
    Ema, a mókusodat majd én elteszem. :) Viszont ahhoz a hajóhoz (#14021) pontos koordinátákat, felségjelzést, útvonalat időbeosztással, és minden egyéb információt kérek!
    Imi igazad lehet, nem a felröpivel lesz gond (szerintem Jónás a festékre gondolt), hanem a játékba belépéssel. xD De annyira nem vészes a 4 órájával, csak sikerül keddig párszor belépni. :D

Magdusnéne, Vakond-Gazda, lazanne és 5 más kedveli ezt.
  20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Olyan jól szórakoztam, amíg olvastalak Benneteket, hogy a rossz napomat el is felejtettem.

Nem mentem világgá, mert a fiam kocsija nem volt hajlandó elindulni, így helyileg ügyezkedtem, folyamatosan fáztam, áztam, de már kit érdekel, amikor ilyen jókat vigyorgok itt magamban..:D :D Szenzációsak vagytok, tényleg! Zsémbi, édes a cicád, és jó, hogy olvashattalak többször is..:) :) Észvesztően jók vagytok!!!!!!

Az event tetszik, de én is agyalok, mit pakoljak, mit ne...még megálmodom holnapig..:) :) :)

Tetszettek a zoknis történetek........:D :D :D
    Azért, ha nem lesz jobb idő, megyek Afrikába..:D :D
    Most meg a piacra, meg nézem, lehet-e még csatnit eladni????

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.