Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Mindenkinek köszönöm...:)
    Most elmegyek, mert jönnek a barátaim és "ünnepelünk"
    Estére jövök....:)

Más:
    Tegnap átnéztem a Farmáruda kínálatát. Észrevettem, hogy van ott egy kütyü amit 800 Fp.-ért
    utolsó esélyként (!) meg lehet venni. (Utána eltűnik a nihilben…)
    Már régebben észrevettem, hogy van hiányos felhő sorom és pont azaz egy hiányzik… ami ott van!
    Akkor 650 Fp.-m volt
    Húúúú, mondom jó lenne megszerezni, mert akkor kiegészülne és aktív állományba lépne a felhő.
    (Nevezetesen ez a Szilveszteri felhősor, amely 5 tagból áll: 2 kétszer kettes és 3 egyszer egyes és a „hoppácska” hiányzott csak…)
    Ráhajtottam, mert 150 Fp.-t kellett összekalapolnom érte, a többi már (rég) a rendelkezésemre állt.
    Lefőttem többször, mire a gazdaköriekből összeszedtem…
    Ráment kb. másfél milliárdom a különböző nekem nem raktáron lévő termékekre az igaz, de 154 Fp.-t gyüjtöttem össze…
    Megvettem kitettem és le is szedtem azonnal…..
    Egye kánya azt a felröpit alapon. Több is veszett Mohácsnál…

2. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok, Szép Napot:)

Hát, komolyan mondom szégyen ez az idő...12 fok van, de csütörtökre már 23 fokot ígérnek...mikor megyünk így strandolni?...xD

Dani, Boldog Születésnapot kívánok, ha jól tudom a sört szereted...

Lujza, olyat jót mosolyogtam a reggeli írásodon, hogy hirtelen nem is tudtam, hogy milyen medvét kell leszedni...aztán Dani írásánál kapcsoltam....az enyémre még várni kell 4 órát, mert szombaton csak este léptem be a farmra, így picit elcsúsztam.

Drága Mimi:)

Köszönöm szépen, ígérem hozok majd képet is...ha cserenapig nem lesz peléd szólj kérlek rám...nekem van már 4...a szezont én a görbefa miatt kezdem el, abból eddig csak egy van...a gazdakör ugyan kész van már, de azért had szaporodjon...

A holnapi eventet is elkezdem, majd még estefelé beugrom és áttanulmányozom még egyszer az ismertetőt...vannak benne duplázásra érdemes dolgok...nem tudom, hogy mi van de nálam 2-3 napja iszonyat a farm...állandóan beragad, mindig frissíteni kell...aztán meg várakozni...pedig takarítok szorgalmasan...most például megyek is porszívózni...

3. Samborg

Samborg Fórum félistene

Danikám amikor 8+6 leszel akkor is
    érezd úgy magad mint a 6+8-cal. :)

Utoljára szerkesztett: 27.4.21
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon boldog szülinapot kívánok! :)

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Köszi...xD;)

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszönöm előre is. :) Görbefáról még semmi, pedig azóta már csomó talányos fát nyitottam.

Szép álmokat!

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Te kis huncut. :D Hamar görgettem, hogy na Géza, félre címezted. :D Aztán rájöttem, hogy... ;)

Technics11986, Bonnbonn, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  8. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Dani,
    Boldog szülinapot!:)

Technics11986, Bonnbonn, mimi és 4 más kedveli ezt.
  9. Samborg

Samborg Fórum félistene

10. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szép Estét:)

Még jó negyed óra és beérik az utolsó adag fehér liliomom, ami még kell a gazdakörbe, hogy ki tudjam szedni az utolsó piccolót...aztán mehet a gyékény holnapra.

Amíg vártam elmentem és meglátogattam a macit...beváltottam nála 10 db L-es ládát, amiből kibontás után kaptam 6 db horgász - 6 db prémium és 10 db luxus csalit...miután megállapítottam, hogy milyen szép helyen horgászik medvénk elkezdtem adogatni neki a különböző étkeket, hogy sikeres horgászáshoz segítsen...nos a változatosság híve volt...jött a makrélától kezdve minden...próbáltam meggyőzni, hogy a homár ugyan nagyon drága étel...én mégis jobban örülnék némi kardhal és polip keveréknek...szót fogadott...az ajándékok között rengeteg láda volt, némi TP és csp keverékével...a kapott gyöngyökből kiváltottam a felhősort...egyenlőre maradt még 9 db, de ezeket majd csak az utolsó napon akarom beváltani...ha jön még hozzá, akkor a legoptimálisabban akarom felhasználni....mivel együttműködésünket sikeresnek nyilvánítottam megígértem neki, hogy még visszatérek...amúgy terminátorosan...

Ha ezt az időszámítást használom, akkor még csak 10 vagyok...xDnem tudom, hogy visszamennék-e...itt már túl voltam egy kutyaharapáson és egy orrbőrlenyúzáson...és talán egy hatalmas bringás esésen is...hja, arról nem is beszélve, hogy a mamáéknál ennyi idősen hányszor kergetett meg a csípős kakas...mondjuk a mamiék miatt viszont visszamennék...:)

Nem lett volna olcsóbb ládabontogatásokból farmpengőt kiszedni....?...meg kell néznem ,hogy milyen felhősorra kellett ez, mert nem rémlik...

Szia Viki:)

Köszi, hogy hoztad...pont azt számolgattam, hogy a zsetonokat muszáj lesz duplázni, különben nem lesz elég a liliomokhoz...még jó, hogy a múltkor is elszámolták...csak akkor másik irányba...no comment...

Technics11986, Bonnbonn, mimi és 3 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Sziasztok !

Kell nekem ez az event? Nem lehetni kicsit pihizni?
    Unom már...
    Mindenkinek köszönöm, aki gondolt rám...:)
    Nem jöttem vissza az este....
    A barátaim későn mentek el, remekül érezték magukat.
    Nekem egy darabig nincs gondom a sörre, mert kaptam sok félét...:)

Technics11986, Bonnbonn, mimi és 2 más kedveli ezt.
  12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Kedves Dani, nagyon sok boldogságot, jó egészséget, és még nagyon sok évet kívánok Neked, szeretetben, békességben!
    Tegnap le maradtam, mert meg érkezett Ági néni fia, Ausztriából, aztán estig ott voltam vele a szülői házban. Rengeteget beszélgettünk, és szinte nem is hittem el, de meg nyugodott a lelkem. Rengeteg témánk volt, és azt mondta a Péter, mikor el jöttem este, hogy ez a nap volt neki a legtöbb segítség, hogy ki beszélhettünk magunkból minden gondot, bánatot. Nekem is gyógyhatású volt.
    A farm is el maradt, de nem bántam. A barátok fontosabbak. :) :)
    Ma aztán az el maradt dolgaimat kell rendbe tenni, meg ami jön. Az idő, ahogy el nézem, elég pocsék.

Az eventet csinálni fogom, mert szeretem ezt a repülőset, aztán majd meg látjuk. A szezont is, mert a végén kellenek az ajándékok. Nagyon kellemes, szép napot kívánok Mindenkinek!

Technics11986, Bonnbonn, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek ! Ma korán keltem, mert a kukás autó akkora zajt csapott, hogy felébredtem . Aztán ha már felébredtem, rögtön eszembe is jutott, hogy se én ,se a tesóm nem raktuk ki a kukát :oops::oops:. Most van egy teli kukánk 1 hétre.
    Mindegy, de ha már ébren voltam fel is keltem, mert ma jönnek haza a gyerekeim, akik Siófokon dolgoznak, és tegnap leadták a rendelést, miszerint húsleves rántott hús, krumplihab, ubisali és citrom tekercs legyen a menü. Mondtam is nekik, hogy meg egy néger, aki legyez benneteket evés közben:D.
    Nem tudom, hogy hány fok lehet kinn, de semmi biztatós nem mutat ez a borús égbolt. Pedig ki kell mennem a pipikhez, mert ugye őket eteteni kell, hogy nagyra nőjjenek. Aztán beüzemelem a szuzit, és elrobogok a boltba némi apróságot venni.
    Az eventet én is csinálom, mert jó ez a repülős játék....
    Úgyhogy megyek és aktiválom magamat, mert észbe sem kapok és este lesz.
    A betegeknek gyógyulást, mindenkinek szép napot kívánok:Lujza

14. Koppi

Szia !
    Nálunk lehet speciális, sárgaszínű zsákot kapni, amit ha a kuka mellé teszel el kell vinni a szemeteseknek.
    Nálatok van ilyen?

Nálunk szikrázó napsütés és 10 fok meleg van. (Nem hiányzik a felhő egyelőre, mert az ember hangulata is egészen más ilyenkor.) :)

Szia Sütike !

Köszönön neked is...:)
    De jó, hogy jöttél...
    Mi itt össze-vissza aggódtuk magunkat, hogy hol és merre lehetsz?
    Isten nyugosztalja az Ági nénit..:(

https://board-hu.farmerama.com/threads/party-pörgetés-akció-új-főnyereménnyel-2021-április.21120/

Utoljára szerkesztett: 28.4.21
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Eventbe én is belevágok, hátha megszerzem a zsetonokat a pecáshoz.

16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó napot gazdák!

Rekkenő nyári hőségben mentem el az orvoshoz. Egy hete voltam a vámpírtanyán. De hiába mennék vissza, nekem nem adják oda a leletet, csak az orvos tudja levadászni a netről. Tehát mennem kellett a plusz tíz fokban a drótszamáron. Hosszú gatya, de rövid ujjas póló és csak könnyű vászon mellény, mert már április vége van, majdnem nyár! >:(

Hazafelé megnéztem egy boltot, hogy nyitva van még vagy tán már ő is bezárt. Nyitva volt, de amikor megláttam a nyitvatartási idejét, elővettem a mobilt és fényképeztem egyet. Ha elmondom szóban a feleségemnek, hogy MIKOR van nyitva, nem hinné el, letolna, hogy már megint nem voltam figyelmes, rosszul néztem meg. A nyitva tartás 8-12 és 13-17 óra között hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön. Aztán vasárnap zárva, de szombaton délelőtt nyitva. Viszont pénteken szintén zárva. A legtöbb kereskedelmi egység (leánykori nevén bolt,) ha szombaton nyitva, hétfőn tart második pihenőnapot. EZ kivételesen nem akkor. Becses feleségem is furcsának találta, de a saját szemének, illetve a kamerának jobban hisz, mint nekem.

A vér és vizeletvizsgálat eredményei sikeresnek mondhatók. Kevés csillag van, az is csak 1-1 , nem kettő vagy három csillag. A májfunkciónál gubanc van, de annyi bogyót szedek naponta, hogy csoda lenne, ha nem volna baj. Aztán a cukor is elgondolkodtatta a doktort. A hat még elfogadható, nekem meg 6,8 volt éhomra, ami ugyan nem jó, de nem is annyira rossz. A háromhavi cukorszint is a max. 40 helyett 46-s szinten tartózkodik. Az is elfogadható, főként, hogy nem szedek semmiféle cukorgyógyszert és már a hetvenediket taposom. A koleszterin minimum 3,9 kellene, hogy legyen, de csak 3,7. Ez legyen a legnagyobb baj az életemben, hogy alacsony a koleszterinszintem. A többi jóóóó. Ahhoz képest, amilyen lehetne ....

Nem szeretem ezt a fel-le mászkálását a hőmérsékletnek. Ki kellene azt a grafikont egyenesíteni, illetve olyanra igazítani, hogy szép lassan felfelé emelkedjen. A két ponton átmenő egyenes egyenletében a meredekség (m) legyen vízszintesnél egy kicsivel nagyobb. Ha lehet ilyent rendelni. Meg kérdés, hogy kinél? Az időjósoknál? Vagy annál aki ott fent van a magosban, de kitol ilyenkor velünk a faggyal meg a meleggel, össze-vissza rángatva a hőmérsékletet? Nem is tudom.

Sárga zsák helyett sárga zoknit vettem ma fel. Soha életemben nem volt sárga színű zoknim, mindig viszolyogtam tőle. De szombaton a világ egyik legjobb nőjétől (majdnem 4 éves a szentem) kaptam egyet születésnapomra, amit személyesen ő választott, de az ANYA fizette ki. Az a zokni sárga színű. Ha felveszem, akkor látszik az a középsárga szín, felül fehér sávval, amiből, amiről fehér izék, cseppek indulnak lefelé. Mert elmondták, hogy az egy teli söröskorsó, amiben felül hab van, de túltöltötték és a hab feleslege éppen kezd lefolyni. Na kérem szépen! Én akkor is tudok sörözni, amikor minden itatóhely zárva van. Köszönhető a kis tündéremnek. :):inlove:

Szép napos napot mindenkinek!

Technics11986, Bonnbonn, mimi és 3 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Szia !
    Látod mik nem jutnak eszedbe egy sárga zsákról...!??
    Nálunk eddig sütött a nap, de az a fránya felhő felkúszott hozzánk, de érdekes módon a Hortobágyot kihagyta. (Biztos azért, mert ott kifutása van a felhőknek, nincs továbbá felhő a Tisza tónál sem...)
    Lukimi boldog lehetne, ha itt lenne. De nincs. Töröltette magát a Farmról, mert nem tudta kihelyezni a fehér ártatlanságot és a karácsonyi sütit. Ő tudja.
    Pedig neki aztán semmi gondja nem volt a játékkal, minden futott rajta nem úgy mint Kelmednél, aki mindíg hadakozik a gépével, de itt van szorgalmasan...! :D :D
    Ezek után aztán fölveszed a Zoknit ?? :)

Kell nekem ez a repülős event? Ha a Macira gondolok akkor talán....
    Ám amúgy nem.
    Majd meggondolom még magam...

18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Persze, hogy felveszem! A kis "naccságos leánka" nem feledékeny ám! Ilyentájt ébresztik fel az óvodában, három körül. Vége az ebéd utáni alvásnak. Lassan jönnek a szülők és viszik őket haza.

Tudod, bennem is felmerült, hogy hagyom a fenébe a farmot, nem küzdök tovább. Túl sokáig tart az ideiglenes megoldások sorozata. Régóta vagyok itt, még 2010 májusában vagy júniusában kezdtem, erre már pontosan nem emlékezem. Mára elfáradtam, az eventek készítését sem vállalom. Nincs ami motiváljon. Magasabb szint? Valamilyen felhősor, ami gyorsítja majd az emelkedést, Á! Nem vonz.

Nap kisütött, de meleg is csak olyan, amilyen. Olyan áprilisi. :) Feleségem holnap reggel indul a piac melletti boltba, amit ma délelőtt felderítettem. Meg a mellette lévő édességboltba is megy. Ja kérem, amióta "ebzárlat" van, nem volt arrafelé. Megy vesz édességet meg valamiféle fonalat is, mert továbbra is a levegőt akarja böködni. Arra kért, kísérjem el. Én elmegyek ugyan vele, de már a boltokat kikerülöm. Egyrészt korlátozott a bent tartózkodhatók létszáma, másrészt meg engem nem hoz lázba semmiféle fonal, nem beszélve a csokoládékról, cukorkákról. Ő sem magának veszi, hanem az unokáknak. Ő szereti ugyan az édességet, de mivel cukorra szed bogyót, korlátoznia kell az édesség bevitelét is. Én meg nem szeretem az édeset, kivéve a lányokat. Azokat igen! Ott a piac, szájkosár kell, hogy legyen rajtam, megkukkolom van-e valami, amit érdemes lenne megvenni. Bár még korai az időpont a szabadföldi terményeknek. Zöldborsó ugyan van, meg retek, de a többi az inkább fóliás, az meg nem az igazi. Az olyannak se íze, se illata nem oly jó. A régi paradicsomok illata, íze még a számban van, de a mai fiataloknak ez sem lehetséges. Ők már a szép, nagy, mosolygós paradicsomokat ismerik. De azoknak biz meg kellett változniuk kívül-belül, hogy megérje őket nagy tételben "gyártani" a fóliákban, a szabadföldi nagytermelő gazdaságokban. Ott egyszerre kell beérni, géppel szedhetőnek, egyformának kell lennie. Ennek ára az íz meg az illat. Valamit valamiért. Amíg volt kertem elbíbelődtem vele, mert tudtam mit eszek, mivel van vagy NINCS permetezve. Igaz, nem volt oly egyenes a répa, jégcsap retek karója, de az íze...

Megyek és iszok egy kis fekete löttyöt. Rákívántam. Kívánatos vagyok, pedig kötve hiszem, hogy várandós lennék. Bár, ha lenézek arrafelé le, a végén még elhiszem, hogy túlhordtam már azt a "porontyot" ott bent. ;):p

19. Koppi

Azért megnéznélek sárga zokniban ! ;);)

Arról viszont nem beszéltél, hogy hanyadik szintet tolod jelenleg a Játékban?
    Bár szerintem Te is túl vagy a 200-on... Sőt engem is megelőzhettél közben, mert én csak 2010 októbere óta vagyok itt.
    Amióta a Rackó már nem tortákat ad nekünk a Tölgy mellett, hanem számolja a belépési napjainkat, szóval inne tudom, hogy ma volt az 1671. nap, amióta folyamatosan belépek a játékba minden áldott nap.
    Ez testvérek között is 4 évet takar.....
    Nekifogtam az eventnek, kissé késve, mert elszundítottam a kezdést / hajaj a tegnapi buli....

20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.